• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    vyborne vypada i Quintana.... strojove tempo bez vyrazu... v tech dlouhych kopcich na Tour by to mohlo byt zajimave
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: podobný kumufláže mě už taky napadli, ale myslím si, že v Ineosu nikdo neví na koho se kdy pojede, každej chce jet na sebe a to je letos rozhodí
    za mě letos TdF jasně Roglic, Van Aert si v prvních 10 dnech doskočí pro 3 etapy a pak hurá dělat super domestika, pak Bernal, G. Martin snad bude nadále stoupat ve formě, Pogacar bude zlobit a Higuita s Povedou a Valverde se tváří, že by možná něco
    aspoň bych to tak chtěl:)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    On fakt umí perfektně naladit. Uvidíme, osobně mu už taky úplně nevěřím. A věk také hraje roli, jak píše Maestro, viz Thomas.
    Další věc je taktika, jestli nechtějí nechat vystřílet Bernala, a pak hezky zezadu, myšleno na TdF, z role týmové 2, 3 útočit, když to bude vypadat, že jasný lídr je Egan.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    COCOBRYCE: sezona teprv zacala a starsim zavodnikum trva dyl nez se rozjedou, oproti tem mladsim... navic nacasovani formy na tour a jeji eskalace v tretim tydnu byva zasadni.... tim nechci tvrdit, ze froome jeste neco predvede, ale mluvil otom i Valverde, Sagan atd :-)

    kazdopadne Jumbo krasne vykony, Roglic neskutecne silny, hlavne aby mu to vydrzelo .)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    tak po včerejšku bych řek, že je jasný, že Froom je ko
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JAZ: to pleteni jmen a neorientace toho kdo je ve skupine na eurosportu obcas nechapu.... oni asi musi sledovat nejake statistiky, tabulky atd a na prenos se nedivaji tak jak ja.... protoze tam sleduju ve skupine pohyb sagana uz 20km a oni zacnou hlasit uplne spatne jmena na spici a to tam treba taha zrovna daniel oss, ktereho si splest je umeni a cele to zavrsi tim ze sagan uz nejspis odpadl :-)

    na CT me treba hodne prekvapil Rabon, sice suchar, ale komentoval strasne zajimave a k veci, spousta zakulisnich informaci, taktiky atd...
    HLUCHEY
    HLUCHEY --- ---
    D1RABBIT: Vykopírováno z článku.)
    HLUCHEY
    HLUCHEY --- ---
    BATY: "Pokud by se šampionát v letošním roce nekonal vůbec, zůstalo by právo nošení dubových trikotů současným mistrům. Tedy Madsi Pedersenovi, Annemiek van Vleuten a dalším závodníkům a závodnicím v různých kategoriích a disciplínách. "
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    ONDRAT: (myslím Eurosport v angličtině)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    JAZ: Skoro bych se vsadil, že poslední roky má Bejk nejvíc času OnAir ze všech. Koukal jsem na ty starý Tour ze záznamu a on prostě komentuje často úplně něco jinýho než se děje na obrazovce, nepamatuje si jména a jeho vtipy jsou no, prostě trapný.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    ONASYS: Přesně, Jílek by byl super, kdyby mluvil víc o cyklistice. Často pouze vyjmenovává, kdo je kde a s kým, do toho experti, kteří vlastně opakují pořád to samé. Já teda vždycky zkusím TdF s ČT, ale po pár etapách mám dost a jdu na Eurosport.
    JAZ
    JAZ --- ---
    D1RABBIT: je to docela stará informace, říkal to před rokem Lubor Tesař, když nám na občerstvovačce na Králi Šumavy mazal chlebíčky :) nevím, jestli to už vyšlo oficiálně, ale Vueltu má ČT stopro podepsanou. Tour byla tehdy hodně nepravděpodobná, ale je to už rok, mohlo se stát dost věcí.
    Bejk je samozřejmě úlet, on za posledních 10 let podle mě vidět jen ty závody, které komentoval, jinak je úplně mimo. Zase tam ale není tak často a Andrle, Tesař nebo Svorada jsou naopak skvělí.
    BATY: já jsem proti nim asi fakt už zaujatej, takže si pamatuju jen to špatný, ale to že se ani za X let nenaučili, že Alaphilippe není Aláááááááááááfilip, pro to omluva není:)
    BATY
    BATY --- ---
    JAZ: Jako Straka a Hačecký? Ty mi přijdou dost v pohodě a mají přehled... Většinou komentují spolu ty větší závody a pak je tam ještě jeden komentátor, nevim jak se jmenuje, podle hlasu bych řekl, že je to někdo starší, například komentoval teď to Polsko a ten mi přijde, že občas plácne blbost, to jo...
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    JONAS3: ladi a casuje to na TdF, to mu jde skvele:)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Neviděl jsem, jen četl, ale co si myslíte o včerejším vystoupení si Frooma? Taktické, ladí nebo byl mrtvý?
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    JAZ: no a to si myslim pravy opak, trosku rozdil je ze na CT z cyklistiky jede MS a Tour, na Eurosportu je denne nejakej prenos, tak jsou trosku vystrileny. Na druhou stranu jejich orientace je daleko lepsi, docela presne predikuji strategii jednotlivych teamu a budouci vyvoj zavodu. Jilek mi konretne pri TdF prijde jako pruvodce po Francii a v tandemu s mamlasem Bencikem co si zive lize koule, to fakt ne!
    JAZ
    JAZ --- ---
    ONASYS: nevím kdo byl tohle konkrétně, ono jich tam je víc a přijdou mi všichni úplně stejně mimo. Nesrovnatelné s Jílkem na ČT, který je schopný věcně a zajímavě mluvit zajímavě dlouhý hodiny.
    D1RABBIT: nejspíš ne, pokud covid něco nězměnil, tak budou mít Vueltu.
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    JAZ: jako Straka a Hacecky? V ramci CR jsou bezkonkurence nejlepsi...
    JAZ
    JAZ --- ---
    SHITTIE: tak na eurosportu dneska říkali třeba i to, že přejí českým jezdcům céček Hirtovi a Schlegelovi, aby si našli dobré angažmá na příští rok... před pár dny zase se zaujetím hodnotili spurt Almeida vs Gesink, než jim 5 minut po skončení etapy titulky řekly, že to byli Bagioli a Roglič. Tittelbach s Poulíčkem z českýho eurosportu musejí mít radost, tam není minuty, aby neřekli nějakou hovadinu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam