• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    D1RABBIT: mně to nepřijde fér
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    PAN_SPRCHA: dobře mu tak, podívejte se na spurt z Adriatico 1. etapa jak se Akrman protáhne kolem svodidel, Gaviria ho přivře, ale v poslední možný okamžik toho nechá, aby Akrmana neohrozil
    navíc to Saganovi muselo být jasný, že Jury teď po tom Polsku bude na tohle přísná
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ONASYS: letos ten zelenej nedá. QS je tam čistě na etapy a pro zelenej dres, Sagan jako vždy prakticky bez podpory, ale takovou sílu proti sobě nikdy neměl. S QS by měl problém i Sagan 2016.
    Po tý dnešní diskvalifikaci už má šanci jedině že Bennett nedojde.
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    nevím ale ohledně Sagana strach nemám. Mám pocit že on přijel na TdF absolutně nevyladenej, protože ho čeká dva měsíce skoro kontinuálně v závodu. kdyby byl na začátku tour v nějaký formě jak dlouho by to udržel? myslím že moc dobře si spočítal že na zelenej dres na TdF mu to stačí, jeho výkonnost poroste.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    D1RABBIT: ani ne, ale Bennett je nejuniverzálnější jezdec se kterým se Sagan za posledních osm let potkal, se podívej třeba na loňskou Vueltu, 17.etapa čistá klasika.

Last kilometer - Stage 17 | La Vuelta 19
    http://www.youtube.com/watch?v=ww6p6iTItws
    RUSTU
    RUSTU --- ---
    D1RABBIT: V rychlosti jsem kouknul na profily zbyvajicich etap a moc sprintu za kopcema tam neni. Jestli nechytne Bennett nekde limit, tak si myslim, ze to da.
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    KEIKIN: o ten uz prisel vcera
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    D1RABBIT: jak už jsem tu psal, Ackerman měl jet spíše TDF.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    BURKHAR: je za Zenitem, imho bude mít probloém uhájit i dres vodníka.
    ROMI
    ROMI --- ---
    BURKHAR: nemyslim si, ale fandit mu budu
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Tož co, urve dnes Sagan vítězství?
    ROMI
    ROMI --- ---
    D1RABBIT: nevis proc Nibali nejede tour? pojede Giro nebo jak to ma?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    PAN_SPRCHA: Malinko upřesním:
    "Podle pravidel závodu znamenají dva pozitivní výsledky v týmu během sedmi dnů automatické vyloučení z Tour."
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    D1RABBIT: Ag2R - prý labutí píseň v rámci GT. PRej to mají být spíše klasikáři.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    prý je i kvóta na celkový počet komplet pro všechny a Tour může skončit, by mě zajímalo kolik to je? Říkal teda Benčík...
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JAZ: čtyři týmy mají pozitivní test, ještě jeden a celej tým jde ven.
    BATY
    BATY --- ---
    SHITTIE: dík
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    BATY: na silnici vozim tady tohle od cinana. neni to zrovna gramarina, ale funguje to dobre. s klasickejma kulatejma lizinama teda, na nejaky ovalny nebo jinak tvarovanej karbon, by to asi neslo...
    BATY
    BATY --- ---
    Nemáte tu někdo držák pro Garmin Varia Radar na ližiny pod sedlo?
    Myslím, že jsem to na Stravě u někoho z vás tady viděl :)

Přes zimu si na sedlovku občas připinám blatník, když jsou sračky na silnici, ale to pak musím volit jestli radar nebo blatník...

Dík za případný tip...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam