• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    já jsem každopádně rád, že máme za sebou každoroční zpravodajství, jak škodovka opravuje nabouraná auta a netěším se na to samé zase za rok. snad Mejtskýmu tu cestu tam alespoň za to zaplatí.
    každopádně to byla dneska hezká etapa.
    VOTA
    VOTA --- ---
    D1RABBIT: No ja se teda taky dost divil. Ne tomu, že mu pak ujel na rovině. To už bylo daleko. Ale nepochopil jsem, že okolo toho vrcholu mu najednou dal strašně metrů. To carapas posral prostě.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Jinak barguil uz je oit.. Dvakrat v uniku a dycky svesi nohy.. Ten je pro mne vodepsanej.. Zitra unik... Tdg, martinez, soler, pinot?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Kamna je dumoulinovsky somatotip.... Jezdec na gt, lelsi nez alaFilip.... Btw mam ho na tiketu, kurz 18...ani jsem carapaze nejistil
    ROMI
    ROMI --- ---
    a Bernal opet ztraci
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    Ted uz jim Kaemna ujede. Taky zaslouzeny za jeho aktivitu behem tour.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Rolland přebral štafetu od Voecklera, pořád útočí, pořád v úniku. Bojovníka si zaslouží. Otázka je, jestli tohle je to, co Francouzi chtějí, jestli by raději neměli žluťáka.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Tak tu máme tedYúnik, ze ktrerého vzejde vítěz....jak jsem psal...aláč, hirši, trantin..no ale co Carapaz ? Má von vubec šanci ? Ten závěr tak prudký není.
    ROMI
    ROMI --- ---
    PAN_SPRCHA: taky jsem to nepochopil :)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Už je to pohromadě
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    a chybí tam Sagan, to nějak nechápu, prémie je hezky před kopcema...jestli mu jde o zelenej tak proč tam není?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    dneska podle očekávání velká skupina vepředu a v ní všíchni slušní vrchaři místo pořadí. zajímavý je jenom že je hodně lidí z INEOS. Carapaz,Amador, Castroviejo.....
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    D1RABBIT: Tak že by Kreison ? Typově by mu to mělo sedět. A kdy jindy než dnes ?
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    Tirreno zajel sice slusne a formu na Giro nejspis vyladi, ale je to jenom tejdenni etapak vs. grand tour, ktera navic zacinala o vic nez tyden drive.
    Horner to okomentoval tak, ze Ineos tym vypada uplne pretrenovanej a GT si dal nejspis po Dauphine delsi pauzu, orazil si a ted se mu vykonnost podarilo vyladit smerem nahoru. Do Tour by to ale nestihnul/neudelal.
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    ONDRAT: no tohle sice rikal, ale je to podle me blbost. nikdo jinej z Ineosu se tam vubec nechyta, na Dauphine byl GT tragickej, pochybuju o tom, ze by byl na urovni Porte.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    tak super, pojede se

    No COVID-19 positive tests emerge during Tour de France second rest day| Cyclingnews
    https://www.cyclingnews.com/...covid-19-positive-tests-emerge-during-tour-de-france-second-rest-day/
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Tým Jumbo - Visma jel tvrdě celý den a byla to těžká etapa. Na konci jsem byl připraven na spurt, nemělo smysl útočit. Jumbo jelo tak, že za to několik lidi dnes zaplatilo. Egan Bernal už asi není vážný soupeř. Roglič je teď nezastavitelný, ale když se zlomil Bernal, můžu se příště zlomit já, nebo klidně Primož," zůstává nohama na zemi vítěz etapy. (Pogacar)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    BURKHAR: Ten třetí týden je tak těžký, že to může zlomit každého. Ve středu a ve čtvrtek se dá ztratit hrozně moc, pokud někdo nebude mít nohy, a může to být úplně kdokoliv.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    D1RABBIT: Já jsem ten tah Ineosu pochopil i tak, že nechtěli vystavovat Frooma a Thomase tlaku a pozornosti médií/fanoušků, když jim to tak nejede. Každopádně někde to komentoval Wiggins, že Thomas bez formy by zajel na TdF cca podobně jako Richie Porte, pravděpodobně by tam někde na dostřel pódia pořád byl. Froome asi ne, ale i tak se ukazuje zpětně, že nevzít alespoň Thomase byla chyba.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Dneska a zítra se asi rozhodne, co?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam