• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    Klub zaměřený na silniční cyklistiku a vše kolem ní. Novinky, závody, švihy, postřehy. GIRO Velogames


    VELOGAMES NYX LEAGUE: 15465707

    http://www.velogames.com/




    Weby věnující se silniční cyklistice:
    Roadcycling.cz
    Supercycling.cz
    www.steephill.tv
    www.cyclingnews.com

    Výsledky:
    Procyclingstats.com

    Streamy:
    cyclinghub.tv/livestream
    sportlemon.tv

    Velogames - Nyx Cyklo liga
    http://www.velogames.com/

    rozbalit záhlaví
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    KEIKIN: Nechci tu rozjíždět dlouhou debatu, kterých je všude ažaž, jen musím upozornit na ten zásadní omyl, kvůli kterýmu tu chystáš mínusy - infekční neznamená nemocnej. Když se ti projeví příznaky covidu, tak už ho v sobě máš nějakou dobu a několik dnů jsi infekční, tj. roznášíš to kudy chodíš. To je ten hlavní průser týhle srandy. Inkubační doba je dlouhá a ty nevědomky šíříš, protože o tom ještě nevíš.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    D1RABBIT: na druhou stranu jen blp by jel nemocný na švih. Každý normální člověk v karanténě se chová zdrženlivě. Všiml jsem si, že na to dlabou spíše mladší ročníky. Jako ruku na srdce, být ty teĎ ve svých letech, tak piješ jak dán a tajně se scházíš v lesíku u fajfky na listí z Kraje. ale to je OT. Letos to vypadá na nudu v tomhle auditku, ale třeba více lidí přestane čučet na gauči a bude více švihat, jak se to rozvolní.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    D1RABBIT: Tohle mě sralo, když jsem viděl lidi v Bedřichově. Hlava na hlavě, u stánků velké skupiny lidí jakoby se nechumelilo.
    Tady v Liberci to není až takový problém, Liberec je velký a plný okruyh je slušná zabíračka se spoustou výškových metrů, ale dodržovat to někde na vesnici je pakárna.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    D1RABBIT: to nařízení je proto, že ve většině okresů je jenom pár míst kam se dá jet na výlet ven třeba s dětma. Tam by byla hlava na hlavě. Tohle je třeba dodržovat. To že člověk na kole přejede čáru katastru není to proč je tohle nařízení platný. Není to švejkovina. Švejkovina je to, že u nás ve městě je otevřená hospoda, a majitel zaměstnal štamgasty na dobu určitou jako pomocnou sílu a mají to jako firemní kantýnu. Švejkovina je vyjet s kamarády z práce do hotelu a tam večer do hospody a dát si to jako služební cestu v zaměstnání. (Btw tohle udělal jeden známý ve dvaceti lidech minulý týden, světě div se chytli to tam....doma od nich další možná sto lidí nakonec z týhle akce)
    BATY
    BATY --- ---
    TOMASH: Tak ale Zwift řídí ty pedály Garmin Vector, ne? Tím pádem ti může být uplně jedno, jaká hausnumera ti ukazuje trenažér...
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    BATY: mám předpotopní tacx vortex a odchylka je +- 17 % :)
    BATY
    BATY --- ---
    JAZ: Tak to bych asi nechal řídit Zwift těma Garmin Vector, abych měl stejný hodnoty, od kterých se odrazit indoor i outdoor. Když máš dobrý powermetr na kole, tak můžeš mít klidně trenažér mimo a je to úplně jedno...
    BATY
    BATY --- ---
    JAZ: A co má za trenažér?
    JAZ
    JAZ --- ---
    BATY: já měl rozdíl kolem 4-5 wattů, což mi přišlo v pohodě, kamarád jezdí s pedály od garminu o jednu zónu níž než na trenažéru, ať kalibruje jak kalibruje :)
    JONAS3: to jo, ono se stačí kouknout na Elkov, který v říjnu ohlásil, že od nové sezony jezdí na Willieru, a dodnes neviděli jediný kolo...
    BATY
    BATY --- ---
    JONAS3: Síla. Ještě, že mám zásoby řetězů a destiček ;)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JAZ: Singl. Bylo to docela peklo sehnat, snad poslední e-shop u nás ho měl (Prolog Bike).

    Ale je to docela bída s díly obecně, co mi říkali tam, kam jsem se dovolal. Prý proto, že Stages od Shimana nemá kliky, takže počítá dodávky někdy v půlce roku! Stejně tak je prý problém s řetězy, brzdovými destičkami (ale dají se nahradit za jinou značku) atd.
    BATY
    BATY --- ---
    JAZ: Já když jsem to kdysi testoval, tak jsem měl v průměru rozdíl i 10W (na ERG on 7W), trenažér mi ukazuje o 10W míň nebo klika víc, těžko říct...
    Kliku mám jen na levou nohu, trenažér měří obě nohy...

    free ride: https://analyze.dcrainmaker.com/#/dcc/011d668e-b494-4471-6ea2-2ce0a5c2ea86
    ERG ON: https://analyze.dcrainmaker.com/#/dcc/cf42d258-f155-4887-41b1-732429b25d71
    JAZ
    JAZ --- ---
    JONAS3: single, nebo dual? Vybral sis dobře, mám Stages přes rok (single side) a jsem s ním maximálně spokojenej, baterku jsem měnil za 13k km jednou, každý měsíc ho jednoduše zkalibruju a měření je přesný, několikrát jsem to porovnal s daty z trenažéru a odchylka byla minimální, a to většinou jen při velmi nízkých wattech.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    PAN_SPRCHA: A na silnicich, vcera sem jel mimo Prahu po cyklostezkach a nikoho sem nepotkal
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HELLISH: kontroly jsou na hranicích okresů, nic víc.
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    Já bych to s těma nařízeníma tak černě neviděl, tady na venkově se na kole jezdí víceméně normálně meziměsto a kontroly žádný. Rozhodně bych neměl strach jet kamkoli do terénu..
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BATY: Hovado! :D Já dal na válcích max 600. :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    SN0WCRASH: Dneska už se jezdí na dovolenou, že si na 14 dní přestěhuješ bydliště. Založím si asi firmu. Fiktivní přeprava zásilek na kole. Cyklisti si budou předávat po cestě mezi sebou balíčky - jsi v práci, rozvážíš zboží.
    SN0WCRASH
    SN0WCRASH --- ---
    FLIPPER: ta tradicia nezmyselnych zakazov, ktore sa nedaju kontrolovat (navsteva pribuznych) ma neprestava udivovat.
    BATY
    BATY --- ---
    JONAS3: Taky jsem na to teď koukal a budu muset ještě přišlápnout :D

    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    ještě k tomu ježdění v Praze - oficiální info z FB primátora:

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam