• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    a uz zase nemaj signal, ty Icka to je tragedie
    DUKED
    DUKED --- ---
    Unik ma kvalitni obsazeni, Martin, Almeida, Nibali a je tam i Hirt
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    NAKASHI: otázka práve byla, jestli bude mít šanci na dres. Pokud by neměl, tak se drásat přes Alpy by kvůli jedné etapě (kde by teoreticky mohl uspět do top 3) nemělo pro něj smysl..a mohl by raději za Boru vyhrát závod jinde.
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    tak mohli by zakazat vysilacky, watt metery a povolit treba EPO, aby byla zase sranda :D hele jeste nedavno mohli jezdit i bez helmy :D

    just kidding.. ;)
    CUKI
    CUKI --- ---
    KEIKIN: Za mě je řešení tedy řešit konečný dojezd a o tom to je.
    Nevím čím to je, možná tím, že jsem vychován úplně opačným stylem závodů, kde se nehodnotí jen celkové výsledky delších závodů, ale je (byl) tam i žebříček těch, kteří dojeli všechny přihlášené závody. Prostě ta motivace byla silná. Je pravda, že tam vznikali pak kuriózní situace, kdy jsem už několik let nejezdil a jen jsem probublával nahoru v této kategorii, protože se mi podařilo dojet i jeden závod, který dokončil málokdo a bodově to pak vyšlo velmi dobře :-) ale i tak to mělo svůj smysl.

    Druhá věc je, že mi tu chybí individualismus. Je to celé takové moc týmové a to TdF je v tomto ještě horší.

    Jako týmová hra super. ale možná že je to jen můj pohled. Ale leadři většiny stájí na které domestici jezdí už jsou většinou za svým vrcholem. pokud by se to jezdilo individuálně výsledky by byli dramaticky jiné.
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    KEIKIN: Sagan vzdycky dojizdi, TdF nedojel akorat jednou a to ho diskvalifikovali. a pak nekdy driv nedojel Vueltu, kterou asi mel jako pripravu na MS.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    NAKASHI: No ani se Saganem se před moc nepočítalo, že dojel.
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    NAKASHI: a dost me obalamutil svym vykonem na MSR, kde paradne vyjel to Poggio s nejlepsima..
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    ROMI: to nepochybně .o) nezaznamenal jsem to.
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    ROMI: ja ho tam dal s timhle vedomim taky, protoze jsem doufal, ze vyhraje klidne tri etapy. kvuli jedny se to fakt nevyplatilo. no mel jsem vzit Sagana..
    ROMI
    ROMI --- ---
    ATOMIKS: avizoval to uz pred startem, takze se da rict, ze si hnup i ty, ze sis ho tam dal :)
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    DUKED: velka skoda ://
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    D1RABBIT: no mohli by unifikovat poslední etapu např. dojezd na svatyho Petra.
    kvůli ikonický poslední etapě se z TdF prakticky neodstupuje. , Být tam po horách třeba časovkách Paříži, tak se na to sem tam někdo vykašle i když je to na TdF
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    ale že je Ewan hňup je jasný, právě on mi zkazil velogamesy
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    nehledě na to, že vyhraná etapa již leží a giro dále běží. mají se opakovat i dojezdy do cíle se zvednutými rukami, vzteklým mlácením do řidítek, ceremoniály s šampíčkem a pusinkami? to vše kvůli dobrému pocitu těch, co etapu nevyhráli, ale vlastně etapu vyhráli, a také kvůli propagaci sponzorů? a nejlíp to tedy všechno zvládnout poslední den až po dojezdu, kdy už je tedy jasný, kdo to vlastně dojel a kdo ne.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PAN_SPRCHA: tak evidentně někomu ti odstupující jezdci vadí - že seberou win a pak čau...i celé týmy se takto rozpadají, pak už si jedou "na vejlet". Za mně je řešení Alpy - prostředek - Alpy..tedy /_-_-_/
    DUKED
    DUKED --- ---
    Tak ani Fedaia, ani Pordoi 😔
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: kvůli problému odstupujících spurterů budeš rozkopávat celou postupnou gradaci závodu?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: tak ono je to hodně téma profilama. TdF chce nalákat ty nejlepší spurtery, tak tam jsou etapy vyloženě pro spurt. A těch je třeba 10. Pak tam máš 2 časovky, a zbývá ti devět etap z nichž tak 7 jsou hory.
    Kde mají ty úniky vyhrávat? Giro a Vuelta mají těch únikových etap víc. Ona třeba včerejší etapa byl profil, který by vyhrál únik i na TdF
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    JAZ: co si budeme ale povídat...výhra v etapě na TDF je o level výše než na Giru. I rpto vyhrává na Giru více úniků. Na Tdf jedeš třeba jen kvůli jedné etapě, na kterou si věříš...stojí ti za to obět celou TDF jen klvůli možnosti vyhrát jedinou etápku. Na Giru (i když jsou profily ostřejší) se imho jezdí v balíku více v klidu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam