• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    BATY
    BATY --- ---
    Cyklista Schlegel podepsal smlouvu na dva roky ve španělském týmu Caja Rural - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/sport/cyklistika/michal-schlegel-silnicni-cyklistika-caja-rural.A210911_144956_cyklistika_tof
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    D1RABBIT: Sešly se nějaký hlasy s hlasováním jen o víkendu? To bych do budoucna určitě nedělal, osobně jsem na Nyxu mimo pracovní dobu zcela výjimečně:)
    ROMI
    ROMI --- ---
    PAN_SPRCHA: aha, to jsem nevedel, jen jsem cetl konec, ze nestihal Evenoepela
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ROMI: tak oni jak to na začátku nakopli Belgičani s Italama tak tam zůstal Pogačar jenom s Mohoricem , zbytek Slovinců odpadl hned po startu. Pak se to holt na konci projeví když to jede prakticky 150km bez týmu.
    ROMI
    ROMI --- ---
    Pogacar nejak z formy nebo to bere to ME jako pripravu na MS? Colbrelli me prekvapuje obcas jak ty kopce uvisi
    MATISK0
    MATISK0 --- ---
    Multicyklista Aert, kloboucek
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Mám rád Stybyho
    Vlastní ego jde pryč. Nemusí být camp, ale vi
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ROMI: Hlavně zjara, kdy ještě nechci jezdit rychle (a ani to ještě nejde). Ale někteří jsou takoví ti dědci, jen samá šlacha, ani gram tuku, celý život na kole. A až jednou budou muset skončit, tak rovnou umřou :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    JONAS3: a ti jako ujedou tobe zavodakovi jo jeste, to je husty :) to mam takhle na surfu, kdyz me davaj 70 lety ozici, co to delaj celej zivot :)
    BATY
    BATY --- ---
    JONAS3: :D ale jo..
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ROMI: Některým je přes 70. Mě 45, ale vypadám dobře :D :D :D
    ROMI
    ROMI --- ---
    JONAS3: a kolik ti je a kolik je jim jako duchodcum? :D
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    D1RABBIT: A já už mám odhlasováno!
    ROMI
    ROMI --- ---
    BURKHAR: nemam, oldskul vsude
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    BURKHAR: Jeden autem - ten co jel 60. Další na kole, ale obou dali dýchnout (přeskok k jiné osobě je zde: "na to se jeden rozčiloval"). Pardon, musel jsem to ze sebe dostat, byla to fakt demence k pohledání.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    JONAS3: Počkej, tak jel autem, nebo na kole?!
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Včera jsem byl na "schůzi". Seděli tam staří bardové (jako důchodci, se kterýma fakt nechceš někdy jet, protože máš pocit loosera, když ti nastoupí a ujede do kopce). No ale výživná diskuze na téma bezpečnost, nakonec mi řekli: "Helel mladej, nejseš ty nějakej chytrej?"
    Namátkou - hrozně jednoho uráželo, že ho zastavili policajti, když jel autem v obci 60. Ještě víc ho sralo, že to byla mladá policajtka. A byla tak drzá a dala mu dýchnout :D
    Tak říkám, že 60 je přestupek, tak proč ne...
    Policajtka - no a proč by nemohl být policajt ženská? :D No nemá žádné zkušenosti...
    Dali dýchnout - na to se jeden rozčiloval, že jel ráno v 10 na kole a dávali mu dýchnout. A že je to strašná kriminalizace!!! Furt dokola kriminalizace. Když jsem se zeptal, jestli jako nemůže být i cyklista v 10 ráno nalitý, no tak prej může, ale proč mu dávají dýchnout.
    Snažil jsem se jim vysvětlit, že tohle není kriminalizace, ale prevence, že když tím bude na cestě bezpečněji pro nás jako cyklisty a naše děti, tak to strpím moc rád.
    Ne byl jsem za mladého kokota. Abych z toho vybruslil a ukončil to, tak jsem musel najít nového společného nepřítele - magoři na elektrických koloběžkách. Byl jsem rád, že mi to sežrali a dali mi pokoj, jinak by mě snad ukřižovali :D :D
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Hlavně mějte vždycky helmu! I na nejkratší cestu.
    ROMI
    ROMI --- ---
    cyklistika je nebezpecnej sport kor na silnici, at je rad, ze prezil
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    DUKED: Mám ten pocit jenom já, že ti jezdci trénující na vlastní triko strašně riskujou v tom provozu? Řidiči mají nevím proč zafixované, že cyklista jede max 20 km/h a nechápou, že se dá jet na kole i rychleji. Sám to znám, asi dvakrát mi někdo vjel v Brně na hlavní z vedlejší do cesty, když jsem jel 40+ km/h. Jednou jsem to dal tak tak (stoppie included), podruhé ještě řidič kokot nadával, že jsem mu ráfkem promáčkl dveře a pádem urval zrcátko. Ukázal jsem mu značku "Dej přednost v jízdě". Fotka SPZ a týpka. Trochu zjihnul. Nakonec přijely benga. Dodnes mi nepřišlo vyrozumění o tom, jak to dopadlo. Naštěstí jsem měl jenom naraženou pravou ruku a bok.

Každopádně s rozpočtama, který ty týmy maj, nechápu, proč si někde nepronajmou uzavřenou silnici.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam