• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    ROMI
    ROMI --- ---
    cyklistika je nebezpecnej sport kor na silnici, at je rad, ze prezil
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    DUKED: Mám ten pocit jenom já, že ti jezdci trénující na vlastní triko strašně riskujou v tom provozu? Řidiči mají nevím proč zafixované, že cyklista jede max 20 km/h a nechápou, že se dá jet na kole i rychleji. Sám to znám, asi dvakrát mi někdo vjel v Brně na hlavní z vedlejší do cesty, když jsem jel 40+ km/h. Jednou jsem to dal tak tak (stoppie included), podruhé ještě řidič kokot nadával, že jsem mu ráfkem promáčkl dveře a pádem urval zrcátko. Ukázal jsem mu značku "Dej přednost v jízdě". Fotka SPZ a týpka. Trochu zjihnul. Nakonec přijely benga. Dodnes mi nepřišlo vyrozumění o tom, jak to dopadlo. Naštěstí jsem měl jenom naraženou pravou ruku a bok.

Každopádně s rozpočtama, který ty týmy maj, nechápu, proč si někde nepronajmou uzavřenou silnici.
    DUKED
    DUKED --- ---
    D1RABBIT: Jo, ma nehoraznou smulu
    DUKED
    DUKED --- ---
    Tak zas neco o Tomovi, at se prerusi debata o hlasovani aspon na chvili

Dumoulina srazilo při tréninku auto, nizozemský cyklista má zlomené zápěstí - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/sport/cyklistika/dumoulina-srazilo-pri-treninku-auto-nizozemsky-cyklista-ma-zlomene-zapesti.A210910_090912_cyklistika_rou
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Vynadávám ti do kokotů za Gannu, to není člověk, to je stroj! :)

Samozřejmě peace, love and unity. Pěkně se to prosívá.

SAGAN FTW!
    ROMI
    ROMI --- ---
    D1RABBIT: jinak si myslim, ze proste je nevnimal, kdyz mu to rikali, ze tam ten mostek neni, proste si to vsugeroval a nikoho dalsiho nevnimal, pac tomu fakt veril, ze tam bude, jinak by tam nenajel jak to tam najel :)
    BATY
    BATY --- ---
    D1RABBIT: Hmm, ahá, takže hlasuje jenom když se mu to hodí!!!1
    ;)
    ROMI
    ROMI --- ---
    D1RABBIT: tak co cekat od fanouska Clippers ;-/ me bylo jasny, ze mas zvracenej vkus :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    nyx seme kokotu a fetaku, ja to vzdycky rikal :) uz me ta soutez nebavi tolik :) jestli mi vyradite Pogacara jeste, tak uz nevim :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ROMI: vyřadíme mu Sagana a bude pokoj :-)) Musíme se spojit...Je nás osm co podělal :-))
    ROMI
    ROMI --- ---
    a zbylejch osm jsou taky kokoti teda :D
    ROMI
    ROMI --- ---
    D1RABBIT: ty ses kokot :) jak nekdo nemuze milovat van der Poela, prave diky tomu, ze nema mozek dela ty zavody tak zajimavymi, koncim s vama :D
    BATY
    BATY --- ---
    D1RABBIT: Co si to udělal? Pro mě si mrtvej králík! Mažu tě BEJKu!
    ;)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    To je kkt, ale co už. Došlo na má slova. Na druhou stranu, je stejně rozhodnuto. Proti Saganovi by stejně neprošel :-(
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    D1RABBIT: no nestyděli se za to co jsou.....je hezký inspirovat se byznysem sponzora. Ineos by mohl mít dresy jako laboratorní pláště, EF education by mohli mít nášivky na loktech, Emirates dresy inspirované pilotní uniformou, Bora kuchyňskou zástěrou, Bahrain by mohly inspirovat vojenské uniformy s příručním bičem pro případné setkání s opozicí.

Určitě by to bylo zajímavější než teď kdy to mají všichni na jedno brdo
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    D1RABBIT: stejně je rozhodnuto, vypiš Céčko :-))
    NAKASHI: mám pár favoritů. Jde o to, jaký algoritmus pro nasazení do pavouka se nastaví.
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    Muzem pak udelat anketu o nejoblibenejsi dres a nejvetsi hnus :))) az dokoncime tu Kralikovu soutez
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    D1RABBIT: a já vím co si dám na oběd. Vejce na měkko :-))
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PAN_SPRCHA: tuhle kuchařskou zástěru týpek na sbazaru nabízí za 8 kil.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: nejlepší dresy měla v devadesátých Castorama a tím bych tu soutěž ukončil
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam