Včera jsem byl na "schůzi". Seděli tam staří bardové (jako důchodci, se kterýma fakt nechceš někdy jet, protože máš pocit loosera, když ti nastoupí a ujede do kopce). No ale výživná diskuze na téma bezpečnost, nakonec mi řekli: "Helel mladej, nejseš ty nějakej chytrej?"
Namátkou - hrozně jednoho uráželo, že ho zastavili policajti, když jel autem v obci 60. Ještě víc ho sralo, že to byla mladá policajtka. A byla tak drzá a dala mu dýchnout :D
Tak říkám, že 60 je přestupek, tak proč ne...
Policajtka - no a proč by nemohl být policajt ženská? :D No nemá žádné zkušenosti...
Dali dýchnout - na to se jeden rozčiloval, že jel ráno v 10 na kole a dávali mu dýchnout. A že je to strašná kriminalizace!!! Furt dokola kriminalizace. Když jsem se zeptal, jestli jako nemůže být i cyklista v 10 ráno nalitý, no tak prej může, ale proč mu dávají dýchnout.
Snažil jsem se jim vysvětlit, že tohle není kriminalizace, ale prevence, že když tím bude na cestě bezpečněji pro nás jako cyklisty a naše děti, tak to strpím moc rád.
Ne byl jsem za mladého kokota. Abych z toho vybruslil a ukončil to, tak jsem musel najít nového společného nepřítele - magoři na elektrických koloběžkách. Byl jsem rád, že mi to sežrali a dali mi pokoj, jinak by mě snad ukřižovali :D :D