• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    PAN_SPRCHA: golden italian summer. Use Google pokud nevíš
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PAN_SPRCHA: dobrá analýza.na to že vyhraje Dán, bych vsadil raději než na caleb win.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: Colbrelli nedá ve spurtu WVA.
    K tomu nějak nechápu kolik toho Itálie vyhrála..... teď na Evropě ok, ale WT jednorázovku vyhrála letos jednu.
    Na MS vyhrál naposledy Ballan co ho chvíli potom diskli na dva roky za doping.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    PAN_SPRCHA: dyt jo, Remco jako support to roztrha a WVA se vyveze za ostatnima, ale pritahne Itala. vzhledem k tomu kolik toho italie letos vyhrala nemuze vyhrat MS nikdo jiny nez Corbrelli.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HELLISH: právě že spíš bych na ně sázel jako na celek. Valgren vyhrál teď dvě jednorázovky za sebou, Asgreen to ve Flandrech umí, Pedersena taky není proč podceňovat, mistr světa na podobným profilu už je. Cort je taky skvělej.
    Ale ta jejich síla je v tom že soupeři nebudou vědět koho z nich mají hlídat. U Belgičanů, Italů, Holanďanů, Australanů je jasný na koho se jede. Britové, Němci, Francouzi volí taktiku jeden čistej spurter kdyby se taktizovalo a jeden ardenář(podle mě hovadina, ale třeba mě to překvapí) Španělé volí taktiku" hlavně neposlat nikoho kdo by mohl vyhrát" Slovinci by potřebovali trochu delší ty kopce.

Jediní Dánové mají tým co má na to překvapit s taktikou víc lídrů a nechat ty jasný lídry ostatních vyčerpat.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: až na to že Remco jede jen jako support WVA
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    KEIKIN: Na Tipálu zatím nejsou kurzy.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Já myslím že Remco zase 60km před cilem ujede ale sólo neudělá a sjede ho Mohoric, Padun, Colbrelli a Vout a Mohoric a Vout to celé potahnou a nakonec vyhraje Colbrelli a udělá hattrick a Remco se tak nasere že sekne s cyklistickou a dá se ba veslování:)
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    PAN_SPRCHA: na Corta do top3 bych si klidně vsadil
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: taky Dánové mají perfektní tým na tenhle profil. Tam jsou čtyři co jsou schopní vyhrát a není jasný na koho nakonec pojedou.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    BURKHAR: ano, hod kostkou to je, ale když je kurz na na to, že hodíš šestku 50, tak to holt musíš trestat :-)))
    JAZ: chytrý se schová :-)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    KEIKIN: No bude to na krev, vsadit na někoho je spíš hod kostkou, než jistota.
    JAZ
    JAZ --- ---
    KEIKIN: ti Slovinci jsou silní úplně v jiným terénu, tady je první závan větru odnese pryč.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PAN_SPRCHA: Nezapomeň na silný Slovince. Pro mně je favorit Pogačar, pak Aert.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Jinak koukám že Caleba Ewan má na neděli kurs 81:1. Jako neberu ho jako top favorita, ale v září na Benelux tour po návratu po zranění dal spurt před colbrellim, stuyvenem, Saganem. A v tom profilu by se udržet mohl. Za mě tak pátý favorit ten kurs je ulitlej.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HLUCHEY: těžko říct, Němci ho v předběžné nominaci na neděli mají, možná to pojede jako výpomoc týmu, ale těžko to bude dojíždět do konce.
    HLUCHEY
    HLUCHEY --- ---
    No podle všech clanku, co o TTT čtu, tak to byla jeho zlatá tečka. Aka poslední závod.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MATISKO: Poslední závod si užije. Co se mi nelíbí je, že maj loga týmu na kraťasech...Jednou reprezentuju Německo a ne Jumbo. Za mně: bez týmových reklam na repre.
    MATISK0
    MATISK0 --- ---
    Na predposledný zavod si to Tony Martin zasluzil
    ROMI
    ROMI --- ---
    MvdP pojede a doufam, ze vyhraje :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam