• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Dalsi vyhra italie, holandanky to zase prokoucovaly
    MISO
    MISO --- ---
    Nervozita rastie

Remco Evenepoel disappointed by Merckx criticism ahead of Worlds road race | Cyclingnews
    https://www.cyclingnews.com/news/remco-evenepoel-disappointed-by-merckx-criticism-ahead-of-worlds-road-race/
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Tak nic. Vyhráli italove
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    tak mame chlapa na cele 25 km do cile U23. to sem zvedavej
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    JONAS3: přiznávám, že jsem viděl poslední kilometr a půl náhodou v restauraci .o) vůbec teď nestíhám to sledovat více
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ATOMIKS: Ten nástup 5 km před koncem byl brutální.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    Hagenes měl docela předpoklady to vyhrát https://www.procyclingstats.com/rider/per-strand-hagenes
    vyhrál i Závod míru juniorů v Terezíně
    a ten čtvrtý Slovák tak trochu naštve
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JAZ: Já už taky nemám moc chuť. Ale tento víkend byla v plánu Chýně jako konec pro mě, předposlední závod v UAC. Tu zrušili, takže jsem měl mít konec (v UAC je ještě Tour de Brdy, ale to je prej větší prasení než na LAWI, tak na to hážu bobek).
    No ale připomněl se mi brácha s nevyřízenými účty z loňska, kdy se to zrušilo. Nedalo se odmítnout...

Pak vytáhnu zimáka a bude se jen tek vozit, abych nepřibral ;) A možná běhat, ale hlavně chodit do bazénu.
    JAZ
    JAZ --- ---
    PAN_SPRCHA: no a kvůli tomu teď máš zkreslený pohled na favority MS v cyklistice :)
    JONAS3: ty máš sezonu dlouho jak Valverde, to já jí ukončil před 14 dny a od té doby chodím kolem kol obloukem, vůbec na ně teď nemám chuď :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: Jo takhle....já na tyhlety eurovize tolik nekoukám
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MAESTRO_007: Slovince hodně podceňují.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    PAN_SPRCHA: no já se zase bavim o vyhravani Itálie obecně.. vyhráli ve zpívání, běhání, kopani do balónu, skákání atd.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Ten okruh je parádní. To jsem zvědavý na neděli a odpoledne na U23
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Junioři: Jestli to teď balík nesjede, tak je vymalováno.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: bavíme se o silnici, ne o dráze. Jaká souvislost je mezi dráhou kde toho Italové vyhráli opravdu dost a silnicí, kde letos italové nic moc? Ano oboje dvoje se jezdí na kole......
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JONAS3: :)) to mi uniklo, že je to zítra :-/

jinak za mě super akce, byl jsem příjemně překvapený když jsem to jel. Dali jsme si tam tak rodinný závod, ikdyz neplánovaný. Začátek jsem klasicky prepalil, protože sem si chtěl užít v pelotonu a pak spokojený odpadl :D ....někde za půlkou mě dojel strýc a tak jsme jeli spolu a pod posledním kopcem na Žlutavu jsme dojeli mojeho bratra. Takže pěkné rodinné trio. V kopci jsem jim pak ujel, oba měli křeče :-)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    MAESTRO_007: Je dobrý...
    Jinak zítra si dám Dubnici, bratrovražedný boj s bráchou ;) Pojedeme "proti sobě" tak po 27 letech? ;) Ladí se na obou stranách, závod sezóny :D
    BATY
    BATY --- ---
    MAESTRO_007: Jo, koukám...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Jinak jedou junioři teď. Mladý Kadlec v úniku.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    tady je pěkný rozbor trati a favoritů. Za mě tipuju Sagana :D

Jak těžká je trať světového šampionátu? | RoadCycling.cz - silniční cyklistika na webu
    https://www.roadcycling.cz/clanek/jak-tezka-je-trat-svetoveho-sampionatu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam