• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    Klub zaměřený na silniční cyklistiku a vše kolem ní. Novinky, závody, švihy, postřehy. GIRO Velogames

VELOGAMES NYX LEAGUE: 15465707

http://www.velogames.com/

Weby věnující se silniční cyklistice:
    Roadcycling.cz
    Supercycling.cz
    www.steephill.tv
    www.cyclingnews.com

Výsledky:
    Procyclingstats.com

Streamy:
    cyclinghub.tv/livestream
    sportlemon.tv

Velogames - Nyx Cyklo liga
    http://www.velogames.com/

rozbalit záhlaví
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    BURKHAR: to je hodne tezky.. Merckx musi byt prvni u vsech nehlede na nic, jinak to nebude o GoaT ale o jinem zviratku. a pak to bude o tom, jak kdo moc cetl historii a zna lidi jako Anquetil, Coppi, Bahamontes, Bartali. a pak jak moc lidi nenavidej Armstronga a jeho eru.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Nicméně, jestli se do něčeho Králík pustí, dal bych přednost koze (GoaT - Greatest of all Time).
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    PAN_SPRCHA: Dukla Brno!
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: v tom případě TJ favorit Brno
    DUKED
    DUKED --- ---
    Liquigas
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Já nevím, co KEIKIN zas vymýšlí. Prostě VOX POPVLI.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    PAN_SPRCHA: WT a PRO, continentalni tymy nikoho nezajimaj ;)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: Whirlpool neasi
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    D1RABBIT: udelej nejoblibenejsi team, muze to byt klidne historie, to by me zajimalo. tam se nejake narodni motivace neukazou.
    BATY
    BATY --- ---
    SUMAC: taky jsem zamáčkl :)
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    KEIKIN: Králík si udělal soutěž, ale lidi mu v ní hlasovali .o) hele za mě patří Rabbitovi veliký poděkování a uznání, že to zkusil, provedl, dotáhnul až do finále. že to dopadlo tak, jak to dopadlo, to nešlo čekat, prostě se to stalo a koneckonců to svědčí o tom, že legendy zůstávají, ale doba běží dál. babrat se v tom můžeme týdny, příští rok se může provést vylepšené repete. klidně si udělej vlastní soutěž a dotáhni ji tak, aby ti ten Sagan vyhrál a konečně jsi měl potvrzení, že ho tu všichni strašně milujeme.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ATOMIKS: Tak to aby to Králík udělal znova:
    [D1RABBIT @ Silniční cyklistika]
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    KEIKIN: evidentně nebavíme
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ATOMIKS: pozor na to ! Bavíme se o oblíbenosti v čase....tedy za celou kariéru. Nejde o to, jestli daný cyklista letos udělaůl výsledek či nikoli.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    KEIKIN: anebo je třeba akceptovat fakt, že jsou v současnosti lepší cyklisté. když se podíváš na tu aktuální čtyřku, která se nám dnes rozpůlí, tak to je 1. - 4.místo UCI rankingu. Sagan je 55., Štybar 131.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    BURKHAR: Asi lidem vadí, že je tak trochu frája - že poslal svou ženu k šípkům apod - možná ty loktovačky a ramenovačky v některých závěrech.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Peťko je prostě legenda a bude v mém srdci navždy. Pro mě je to nejlepší cyklista historie po Eddiem.

Jak jsem se zasnil, tak jsem si pustil tohle, taky boží.

1989 Tour de France Final Time Trial - LONG VERSION - Greg Lemond - Laurent Fignon
    https://youtu.be/rWyfb3H7LEg
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    BURKHAR: leda že se někdo zraní až na místě a i pak musí ten zbytek jet.

I když jsem koukám trochu kecal třeba zrovna ten Frankfurt je non-mandatory worldtour event a Ineos ho letos nejel. (Pět WT jednorázovek bylo non-mandatory)
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    BURKHAR: jo. budou-li to flakat, prijdou o licenci.

TAK A TADY NECO O PETOVI pro zhrzene fanousky. pekne udelany dokument dva dny stary, i ja sem zamackl slzu.

7 Times Peter Sagan Shocked The World
    https://www.youtube.com/watch?v=BL37V3S2ePY
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BURKHAR: Otazník je i za první větou, mobil...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    PAN_SPRCHA: A to obligo je i v případě, že nepostaví komplet tým. Třeba v případě zranění?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam