• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    DUKED: Carthy mozna za rok jen Vueltu. Uran jede TdF a Hirt by jel Giro. Loni a letos maji top 10 na Giru i (snad) na TdF ale na treti tour maji jak Carthy tak Uran uz celou GT v nohach a jsou na Vuelte marni. chce to mit tri ruzne lidi na tri GC.
    DUKED
    DUKED --- ---
    DUKED: * nejsem sam
    DUKED
    DUKED --- ---
    SUMAC: Fajn, koukam, ze nejsem rad, kdo ma EF takhle rad 😉
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    ctu dal: "Ne, zůstanu v Andoře v El Tarter, líbí se mi tam, jsem spokojený. Bydlím ve výšce asi 1 800 m, což je důležité pro dobrou přípravu. Asi nejvíc by se mi líbilo v Kolumbii, protože v zimě je tam teplo, ale je to moc daleko."

pokud se mu libi v Kolumbii a tvrdi jak je v novem tymu dobra pohoda, tak asi mluvi o EF pac tam je plno Kolumbijcu (Uran, Chavez a dalsi mladi, plus hromada co z EF presla jako Huigita a Martinez) a s hodne z nich se mozna bavil letos letos v zimne kdyz tam byl na soustredeni. je to asi nejpohodovejsi tym ve WT co jezdi kazdy zavod vylozene pro radost...

DUKED: jo EF je muj nejoblibenejsi tym, mam jejich kolo i Rapha ruzovej dres, Hirt v u nich by byl pro me top zazitek. Tento i minulej tyden zajeli par solidnich vysledku a uz to vypada o dost lip.
    DUKED
    DUKED --- ---
    Jn. Ale EF snad ohrozeni nebudou, celkem doufam, ze za ne bude jezdit a Carthy si vezme Tour
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    DUKED: "Peníze mohly být větší, možná o dost, ale já se jen podle nich nerozhodoval. Nešel jsem zdaleka za nejvyšší nabídkou, chtěl jsem, aby tým skvěle fungoval, byla v něm dobrá atmosféra. To se mi, věřím, splní. A možná pak jednou podepíšu tu poslední smlouvu, která bude výborná i finančně."

tak to jsem silene zvedavej pro koho se rozhodl za min penez a pro lepsi sance na GS leadra... snad to nepodepsal s nekym kdo to nakonec projede na body a prijde o WT licenci a sestoupi do druhe divize (Israel, EF nebo BikeEx). asi mu nabizeli delat Pogimu vodonose do UAE za daleko vic penez, ale odmitl to..
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    BATY, JAZ: To je pekelný úsek. V každém ročníku jsem tam viděl někoho lehnout. Všichni už jsou vyšití, a kdo to nezná, tak to po tom horizontu pustí na plné kule, ještě se to zalomí víc dolů a rozjede, a strašně blbě se dobržďuje hned ta první, a kdo to dá, tak už nenajede další a jde v ní ven na gravel.
    A v těch dalších se také padá, stejný scénář.

A "veselá" příhoda: jeden tam lehnul 2x, na vlastní oči jsem to viděl. Jel přede mnou, nedobrzdil, šel na držku. Když jsem projížděl, tak se zvedal a rozjížděl, a v té další sérii šel znova, to jsem ho viděl nad sebou, jak tam poletuje :D
    DUKED
    DUKED --- ---
    Nejlepší český cyklista se namlsal. Na Giro chce ještě výš - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/sport-nejlepsi-cesky-cyklista-se-namlsal-na-giro-chce-jeste-vys-206166
    DUKED
    DUKED --- ---
    RICK: 😔
    RICK
    RICK --- ---
    korona u Jumba a dneska již do etapy ve Švýcarsku nenastoupí
    BATY
    BATY --- ---
    JAZ: jak to mám popsat, "gravel veselá vložka"? :)
    JAZ
    JAZ --- ---
    BATY: ještě pozor ke konci na ty úzké a zavřené zatáčky u Hrádečku, před dvěma lety tam kluk z mé grupy vlítl do lesa a několik dalších si dalo trochu gravelu :)
    BATY
    BATY --- ---
    Kdo si chce nahrát Krakonoše do Garmina, tak jsem udělal trasu. Vyznačil jsem tam nebezpečný místa a bufety:

Garmin Connect
    https://connect.garmin.com/modern/course/111260079
    DUKED
    DUKED --- ---
    60km do cile, prvni kopec, Pogacar se zvedne a jede
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ONASYS: Tak je to bižu ;)
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    JAZ: sperk to neni, je to konfekce co se jako sperk snazi tvarit. Sperk jsou ocelova kola, kde je videt rukopis autora, prace s pajkou a remeslnost,
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    SUMAC: Ta sedlovka... už jsem myslel, že s větší pitomostí, než je převlečná sedlovka Trek nemůže přijít. A vida, mýlil jsem se!
    JAZ
    JAZ --- ---
    HUGH_BOYLANONASYS: C64 není kolo na tvrdé tréninky a závodění, technologicky opravdu zaostává, ale to ani není jeho smysl, od toho má Colnago V3R. C64 je šperk, to nejhezčí co kdy kdo v cyklistickém průmyslu vyrobil, takovej mazel má viset v obýváku místo televize a ven se brát dvakrát do roka na silnici, kde není žádná díra a ve dny bez větru, aby nehrozil nejmenší škrábanec nebo bolístka :D
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    HUGH_BOYLAN: ja ne :) nikdy jsem Favorita nemel a sedel jsem na nem tak 2x a to jenom staticky. Presel jsem ze Sobi 20 na Forta a pak Le Mond a ted Cannondale.

JAZ: ja bych si pockal az se ten Trek Madonne co byl ted videny na Dauphine s rozdelenym zadnim ramem dostane na trh.

Brand new Trek Madone breaks cover: exclusive look at radical aero road bike for 2023 | road.cc
    https://road.cc/content/tech-news/radical-new-trek-madone-breaks-cover-dauphine-293363

to vypada fakt futuristicky a zajimalo by me, jak se na tom sedi a jede.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ONASYS: Favorita jsem samozřejmě měl. Kdo ne?
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    HUGH_BOYLAN: sentiment, mel si asi stesti ze ti nekdo nepujcil favorita
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ONASYS: Václav Kokot Jr. je mi u zadele. Mám ke Colnagu osobní vztah, jednu sezónu jsem měl půjčené staré ocelové z 80. let a byla to radost.
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    HUGH_BOYLAN: geometrie kola. A hlavne zasazovani trubek do mufen. Chapu ze je to designovej prvek a odkaz k minulosti, ale me to prijde jak z dob kdy to vyrobci kol delali protoze neumeli udelat ram v kuse v odpovidajici pevnosti. Je to subjektivni dojem. Me se od Colnaga libi V3Rs, ale nekoupil bych si ho. S Colnagem mam ted dost problem s prezentaci znacky. jako Italsky, jak je to rucni vyroba v baraku Ernesta, a on majitel Colnaga je investicni fond z Abudhabi, a v posledni rade bych nechtel jezdit na kole co jezdi Vaclav Klaus jr. !
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ONASYS: Můžeš prosím elaborovat více? Mně osobně se ten koncept líbí.
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    HUGH_BOYLAN: C64 mi prijde jako prezitej koncept provedeni, takovy kolo z roku 2010
    RICK
    RICK --- ---
    HUGH_BOYLAN: aha, tak jo :-D
    Primoz Roglic talks about his desire to win the Tour de France | Cycling show | Eurosport
    https://www.youtube.com/watch?v=ZHy2xgTMpFM
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    RICK: Nemám. Ale uvažuju na příští sezónu předplatit GCN+. Není ten rozhovor někde jinde k dispozici?
    RICK
    RICK --- ---
    HUGH_BOYLAN: jestli máš Eurosport, tak rozhovor s Primožem
    Live Sport Stream and on Demand Videos | Eurosport Player
    https://www.eurosportplayer.com/videos/eurosport-1/cycling-show-2498314
    JAZ
    JAZ --- ---
    LARS_GUNNER: za podobné peníze bych určitě věřil mnohem víc Decathlonu. Tohle sice nevypadá na první pohled špatně, ale vidím tam několik potenciálně velkých průserů. Úplně nejvíc integrovaná sedlovka. Na tomhle typu konstrukce si vylámaly zuby i opravdové značky jako Canyon nebo Cannondale, pochybuju že nějaká Sava má konstruktéry, kteří to umí líp.
    A ta cena je v dnešní době teda hodně podezřelá, vždyť alu rámy na tiagře se dnes prodávají i o desítku výš (https://www.trekbikes.com/cz/cs_CZ/kola/silni%C4%8Dn%C3%AD-kola/z%C3%A1vodn%C3%AD-silni%C4%8Dn%C3%AD-kola/%C3%A9monda/%C3%A9monda-alr/%C3%A9monda-alr-4/p/33078/?colorCode=grey%29.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Osobně mám v hledáčku tohle. Ale počkám si, jak dopadne operace zad, abych nakonec nemusel kupovat invalidní vozík.

Colnago C64 (RCRD - frozen red) - disc
    https://colnago.cz/cs/c64/167-1689-colnago-c64-rcrd-disc.html#/33-velikost_ramu-60s
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam