• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    BATY
    BATY --- ---
    PAN_SPRCHA: Franku Burnsovi se zase říkalo kuní ksicht...
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    D1RABBIT: jo ten super rychlej prerod z typka, kterej nic na world tour levelu nevyhral, nebyl vubec konkurence schopnej (to nemyslim jako urazku). Se podivejte, jak si ho rok pred tim v poslednim stoupani namazal na chleba Simon Gerrans, slusnej puncher, ale zadnej Cancellara. Dyt to bylo az smesny. A Froome prijede za rok na Vueltu a predvadi tam sikanu Wigginse, Menchova( lol to byl jeste vetsi doper nez zminenej Cobo), Nibaliho...
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    D1RABBIT: tak on se v tom SKY zlepšoval co tam nastoupil. vidět to bylo na časovkách. po dvou letech kdy ho měli jejich doktoři v péči už mi to nepřijde jako takový megazázrak. on to nebyl jen Froome, bylo tam několik raketových vzestupů od průměru k hvězdě v prvních letech SKY.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    každopádně mě zaujalo, jak špatně zajel tu letošní časovku na TdF
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JAZ: krysí ksicht není urážka, ale konstatování. to je prostě tvar obličeje

    a o tom jak odpůrcům zbývají dezinformace jsme se dlouze bavili už u Armstronga.


    ale jasně, tam šlo o doping, kdežto u SKY pořád narozdíl od Králíka věřím tomu že vzhledem že do cyklistiky vtrhli s desetinásobným rozpočtem proti průměrnému týmu (to je prostě fakt), tak metody se kterými přišli, udělaly z průměrných cyklistů top cyklisty i bez překročení legálních hranic.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    JAZ: já jen že jak machroval na týmlídra Wiggyho, aby sakra jel, tak to úplně týmově kolegiální nebylo. každopádně dík za to osvětlení kontextu, je vidět, že je králík dneska obzvláště zapšklej .o)
    JAZ
    JAZ --- ---
    D1RABBIT: tak ono by bylo na miste rict cely kontext. Reprezentoval tehdy Kenu, kde diky parte kolem nej vubec poprve vznikl jakysi narodni tym, jel prvni zavod v zivote v Evrope a casovkarsky kolo videl tehdy taky poprve. Takovyhle zesmesnovani me sere, kdo cetl jeho autobiografii tak vi cim si prosel a jak tezky to mel, aby vubec mohl zavodit, vydelaval si na kolo i komponenty po vetsinu mladi jako mechanik ve volnem case pri skole a jako jediny beloch vyrustal v komunite mezi mistnimi. To ze je skromnej, nevytrubuje tyhle veci do sveta a nesnazi se na tom pribehu zbohatnout o nem hodne vypovida. A srovnavat ho s Evropany jako treba zminovanym Cancellarou je uplna demagogie. Svycari nebo Nemci maji od mala na co si vzpomenou, ve sportu tam jsou obrovsky penize a rodice nemusi casto platit ani korunu. Froome si vsechno odmakal sam v naprosto silenych podminkach. Pro me to neni jen nejlepsi GC zavodnik mezi Mercxem 1 a Mercxem 2 (Pogacarem), ale taky jeden z nejsympatictejsich lidi v pelotonu. Narozdil od spousty ostatnich legend jeho ery nemel s nikym konflikty, nechoval se jako prase at uz k souperum nebo k vlastnimu tymu, a tak jedine co jeho odpurcum zbyva jsou dezinformace (doping sky) a urazky z toho nejhlubsiho moralniho dna (krysi ksicht).
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    ROMI: asi neni astmatik jako Froomie :))
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ROMI: somatotyp na to má
    ROMI
    ROMI --- ---
    nebo aspon ten Pidcock by mohl mit predpoklady byt vyborny vrchar i na normalnim kole, kdyz je malinkej ne? :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    Hele mozna uz jsem se na to tady ptal, ale uz jsem to zase zapomnel :) proc jsou MvdP a Pidcock dobry na horskych kolech, ale nejsou dobry vrchari na normalnim kole? Je tam rozdil v kole, nebo, ze ty kopce jsou kratsi na horskych nebo tam je jen mensi konkurence?
    ROMI
    ROMI --- ---
    taky bych chtel neumet slapat na kole a vyhrat nekolik Tour, diky bohu za to, ze to moc neumel, jinak by tam vyhral uplne vsechno
    CUKI
    CUKI --- ---
    MAESTRO_007: Jemu škodí hlavně Sky. Ta je u mě silně neoblíbená.
    DUKED
    DUKED --- ---
    Froome neumi jezdit na kole?😁 Nikdy nezapomenu na 19. etapu Gira 2018 pres Finestre
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    Jo na youtube vypada jako pohodar, dric to je taky, ale pro me navzdy Cheater + SKY a furt nejaky special ulevy, vyhody, , nikdy ho mit rad nebudu.
    ROMI
    ROMI --- ---
    LARS_GUNNER: Hele to muj taky, ale o to vic jsem chtel, aby ho porazil nekdo 🙂
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    PAN_SPRCHA: a v realu je to nejvic down to earth jezdec z pelotonu. Kouknete nekdy na jeho vlogy, je to dric.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    LARS_GUNNER: zase půjdu proti proudu, ale Froome je jeden z mých nejoblíbenějších jezdců. Když poprvé vyhrál, tak to byl ten co pořád čumí do wattmetru a neumí jezdit na kole a pouze se veze v Ineos vlaku. Časem se z něho stal neskutečný šampion a závodník. Vzpomeňme si na situace když šel na větru do úniku se Saganem a Bodnarem, kde pak spurtoval se Saganem o vítězství v etapě, nebo jeho zdrcující nástup na šotolině v kopci 80km před cílem, výjimkou pak nebyly ani útoky na vrcholu stoupani ve sjezdu kdy dostal pod tlak celý peloton včetně Nibaliho. Je to velký pán a pravý šampion, to jak vypracoval svůj skill jízdy na kole je neskutečné. Navíc je skromný a veliký pohodar :D
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    LARS_GUNNER: Froome nejvíc platí za svůj vzhled, ten krysí ksicht a pichlavá očka.... takový typ čekáte že bude hrát ve filmu gestapáka.
    Kdyby vypadal frajersky třeba jako Cancellara, tak by v jeho podivuhodném posunu v pozdním věku rýpalo o dost méně lidí.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    neumí jezdit na kole a když jo, tak u toho vypadá jako úplný šulin .o)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam