Mel bych par zacatecnickejch. Poridil jsem lepsi svihadlo a zacal najizdet kolem 200km tydne a prisly prvni veci k reseni.
Sedlo - je podle vsech moznejch diskusi celkem alchymie, ale nevadi. Klidne bych si udelal vylet nekam po CR, kde by se dalo vybrat nebo si nechat dobre poradit.
Retez - mistni milovnici bahna doporucuji pracku retezu se specialni smesi + mazat nejakym ridkym lubrikantem po vyprani a setrit "do sucha" na dotek. To zni logicky, ale zaroven jsou to lidi, kteri mi nasadili naopak retez na 10ku kazetu.
Garmin - na behani sem kdysi poridil jedny z prvnich hodinek a jsem s nimi celkem spokojeny... jenze nemaji dobre mereni nadmorske vysky, obcas trochu zadrhne GPS a nejde mi nacist segment ve Strava atd., takze sem si rekl, ze bych poridil neco noveho. Edge by mohl byt, ale potreboval bych k nemu hrudak a zaroven by mi vadilo, ze budu mit Edge a jeste hodinky. Vozite nekdo jen hodinky? A popr. jake se vam zdaj na kolo ok? Pokukuju po forerunner 945, protoze vysel novy model a bude toho zase plnej bazar. Mereni tepovky ze zapesti mi nevadi, nepresne mereni aktualni rychlosti taky neresim. Potrebuji jen co nejpresnejsi GPS, abych neresil vypadky na segmentech.