• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Jumbo jede podle sloganu nejlepsi obrana je utok. nehorazne si veri a veri ze Pog vybuchne
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    co to Jumbo vytváří? Barle s Benootem to rozpárali....
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    COCOBRYCE: prej upadnul
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    to je začátek, Pogi má už techn. problém:/
    DABE
    DABE --- ---
    mně tedy příjde dosavadní projev Jonase na tdf jako totální profesionalita. Jede celou dobu defenzivně, bez chyby a následuje taktiku, která evidentně funguje.
    Skoro bych řekl, že 15. etapa byl čistý kakul a mohl to Pogimu pěkně naložit, ale šetřil na časovku, kde to je jeden na jednoho, bez supportu teamu.
    Pogi mi nepřišel před časovkou úplně koncentrovaný. Mával na lidí, vtípky apod. Jonas profesorsky. Neříkám, že mi není Pogiho přístup sympatičtější, ale na to se nehraje;)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    nejdřív Poggy dostal minutu, pak třičtvrtě stáhnul, pak se tahali o s, vcera Pogi dostal kotel, tudíž statisticky je teď na řadě Jonas, kdo dostane na prdel na Col de la Lost:)
    začínáme! :) snad to bude totální cyklistika!:)
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    Remco jel loni i letos parkrat nesmysl,McNulty loni na TdF taky...
    CUKI
    CUKI --- ---
    JAZ: To jestli a kdo dopuje, asi jen tak nezjistíme. I to dnes provařený EPO se zjistilo až po letech. Tedy doping je vždy o krok napřed.
    Ale i kdyby zobal nevím co, neudělá to z tebe supermana. A když se na to koukneš kde je špička světové cyklistiky, tak Pogi je futr suverénní vítěz o třídu před ostatními a to co předvedl včera Jonas je o třídu před Pogim.

    Pokud je to čistý, tak zbytek pelotonu by měl začít rozvážet na kole noviny a příští Tour mužou jet jen oni dva a nedělat jim křoví :-D
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    JAZ: ty watty ale drti i 10 - 15 dalsich, akorat ze ne tolik co Pog,Jonas a Wout
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    JAZ: to ale jeste nekde v mrazirne ladoval ryby do prepravek misto treninku :D
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    Jonas byl nejlepsi i v ty lonsky, na konci to vypustil a nechal to Woutovi
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    COCOBRYCE: muze, posledni co si pamatuju byl Santi Perez z Phonaku co nikdy nic nevyhral, presel do tymu co jel krevni doping ve velkem a naraz vyhral dve casovky a etapu na vuelte a skoncil druhy
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    ani doping ti nemůže takhle zvednout výkonost
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Tadej Pogacar after losing time to Jonas Vingegaard today. "It’s definitely not over, especially if it is raining tomorrow and then I can promise you it’s going to be interesting."
    no a hele jak tam je:DDD
    https://twitter.com/SportsOrla/status/1681543129806118912?s=20
    JAZ
    JAZ --- ---
    PAN_SPRCHA: u Frooma ale nikdo nevěděl, jak na tom byl v juniorech, protože v té do době on jezdil v Keni denně 100 kilometrů do školy a zpátky bez trenéra a bez wattmetru, trénoval úplně blbě, jen najížděl neskutečné objemy které by zabily většinu dospělých. A začal být dobrý až ve chvíli, kdy dostal ve Sky trenéra, vybavení a všechno okolo. Takže jo, není to rozhodně zdaleka transparentní, ale i s ohledem na to, že až na jednu etapu (Finestre) nikdy v kariéře nevyhrál závod tak, že by ostatním ujel o dvě třídy, spíš těžil z práce týmu, který všechny soupeře zničil dřív než na něj stihli zaútočit, tak mi to nepřijde podezřelé. Navíc Froome v žádných kopcích nedrží historické rekordy, vždycky to ubili kolektivní silou. To až Jonas, ještě před pár lety podprůměrný junior, tady dnes drtí watty, o kterých se ani Armstrongovi nezdálo.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JAZ: jinak v tom dokumentu tdf netflixu kolem toho mají tu pohádku jak si ho vybrali z colokvíku kvůli předpokladům a začali na něm pracovat........
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JAZ:a co teprve na Grand Prix Jeseník...... stejně když se člověk podívá co tam bylo za jména......

    Screenshot-2023-07-19-09-40-16-682-com-android-chrome
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    ONDRAT: nerekl bych drtivé, ale Pog vypadal líp a líp a naložil všem včetně van Aerta vcera dost solidně. Jenže Vingo je někde jinde a za ty dva roky se nějakým způsobem z podprůměrného casovkare co nikdy nic nevyhrál stal lvl mutant alien s wattama nad Remcem. Nevím co s ním Jumbo udělali ale takový výkonnostní skok si nedokážu spojit s ničím v žádném sportu.
    JAZ
    JAZ --- ---
    CHARON: nebo si vem Avenir před pěti lety, který vyhrál Pogi. Vingegaard na něj ztratil na 67. místě tři čtvrtě hodiny, nebyl konkurenceschopný v jediné horské etapě.

    Jsou dvě možnosti. Buď je Jonas opravdu o parník nejlepším cyklistou historie, který fyziologicky strčí do kapsy všechny od Coppiho přes Merckxe až po Induraina. Nebo.......
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam