• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    Klub zaměřený na silniční cyklistiku a vše kolem ní. Novinky, závody, švihy, postřehy. GIRO Velogames


    VELOGAMES NYX LEAGUE: 15465707

    http://www.velogames.com/




    Weby věnující se silniční cyklistice:
    Roadcycling.cz
    Supercycling.cz
    www.steephill.tv
    www.cyclingnews.com

    Výsledky:
    Procyclingstats.com

    Streamy:
    cyclinghub.tv/livestream
    sportlemon.tv

    Velogames - Nyx Cyklo liga
    http://www.velogames.com/

    rozbalit záhlaví
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    ROMI: asi jedina udalost z cely etapy: Alpecin nechce velky unik a nechce dat trem lidem v uniku vic nez minutu aby se pak moc nenadreli, Lottu co ma v uniku chlapa se to nelibi a posle dalsiho cloveka do utoku a Phillipsen vystreli jako certik a buzeruje utocnika a tlaci ho na krajnici. Alpecin nejnesympatictejci tean na letosnim tdf.
    ROMI
    ROMI --- ---
    SUMAC: coze, co se stalo? z toho tvyho popisu to moc nechapu :)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    SUMAC: nejsympatictejsi zavodnici jsou z Belgie
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    Abych tu CT jenom nehejtil, jsem rad, ze to pokrejvaj a na jejich pomery je to nadstandartni prace. Rozhodne me to nesere jako treba jejich fotbaly atp.
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    Nebo jak tam meli na GCN ze zacatku Tour Vaughterse z EF, driv ta typka z Israel PT.. top
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    lol Philipesen je kokot, to bych do nej nerek. najizdet do lidi kdyz chcou do uniku jen aby mohl pak s van der Poolem najizdet do jinych ve sprintu..
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    Jako poslouchat treba Roubaix nebo Flandry celej den s Tesarem a Bejkem, to se neda.
    Andrle je ok,Konig dobrej. Zbytek bida.
    S GCN, ktery tam ma borce, co ten zavod jeli a i vyhrali, se to neda srovnat.
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    GCN jsou sehrany a maj spoustu dobrejch historek, vtipny, je slyset, ze je to bavi, navic chlap na motorce (loni Wiggins, letos Gilbert, Voigt) nema konkurenci a jak se stridaj celou etapu,tak to ma spad ten komentar. Za me fakt dobry. A ten ucitel/kuchar je taky skvelej. Jdou do hloubky, taktika atd. A Robbie McEwan za me nejlepsi na Tour.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    ONDRAT: ja mam a platim Eurosport a je to behem Tour to samy co CGN, Lloyd je tam s McEwenem, Kellym, a Blytem, plus Orla ve studiu. CGN patri taky Discovery takze to spojili a visila se to same v USA, UK a Australii plus online.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    SUMAC: Hatch je občas přehnanej, ale má svoje klasický hlášky "what a beutiful day it is" a s Kellym jsou prostě sehraná dvojka, ale to je normální Eurosport ne? GCN jsem myslel, že je ještě něco jinýho s Loydem a lidma z youtube kanálu.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    ONDRAT: hlavni rozdil mezi CT a CGN je ze CGN jede od zacatku a uplne bez reklam a i kdyz je tam nejaky vstup a tak je porad zaber na zavod. plus tam maji Contadora, Voigta a lidi na motorce. ten overhype a zveliocovani me taky sere, a jeste vic me sere jak se pak jeste zvlast Rob Hatch pokazdy omlouva, ze to zvelicujou, a ze to vi... ale Kelly je nejlepsi a bez neho me ty etapy nebavi.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    BATY: Mně ČT vadí, konkrétně často žalostná příprava hostů, který roky plácaj tu stejnou slámu. Poměrně málo se řeší sportovní stránka věci - taktika a dění na trati. 0 ženských hostů, ale to si člověk nevybere. Jílek je samozřejmě fajn, ale Eurosport s Kellym je prostě lepší, zábavnější. Ale hlavně mě od ČT odradil Benčík (a Kozubek), ikdyž si myslím, že zrona Bejk je tam proto, že ho sleduje velký množství lidí a styl jeho glosování milujou.
    BATY
    BATY --- ---
    JAZ: Taky mi ČT vůbec nevadí a tím, že to vysílají a jde to zpětně i na iVysílání, tak za GCN ušetřím peníze...:)
    STAJA
    STAJA --- ---
    RICK: Tak ženský jezdí "GT" na týden ne? 😎
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    COCOBRYCE: s timhle dopingem a nahodnyma krevnima testama me to prijde vzdycky jako aby se vlk nazral a koza zustala cela. UAE, INEOS, Bahrain a Jumbo maji sileny rozpocty a plati hromadu specialistu blizko vyzkumu vykonnosti a nutrice ze muzou kdykoliv prijit s necim naprosto novym (na hranici skodlivosti zdravi), co bude UCI trvat pri jejich mizernym rozpoctu a historicke liknavosti 5 let nez se jim to zjevi na radaru jejich anti-doping metodiky. Zrovna Jumbo je jak znamo napojeny na vyzkumaky a university v NL kde jim testujou (kolikrat i jen na dobre jmeno a uplne zdarmo) vsechno mozne vybaveni v nejlepsich aerodynamickych tunelech na svete, co se tyce regenrace a vyzivy to je urcite stejny, a performance enhancement? urcite jsou tam taky vepredu.

    jedina sance jak se ve finale dovime jestli vsecho bylo tak jak melo bude, az nejakej domestik nedostane zaplaceno nebo jej nasere byvalej kolega a vyleze s tim do medii jako to bylo u Armstronga...
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    COCOBRYCE: Je to chyták, Vuelta se v tý době jezdila v dubnu/květnu.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    ONDRAT: ok, už jsem něco našel, ale proč to na PCS ( https://www.procyclingstats.com/rider/bernard-hinault ) není? že je chyba Wiki, ok
    zdroj sport.cz: .....Hinault v letech 1982 a 1983 ovládl všechny tři Grand Tours za sebou, což před ním dokázal jen legendární Belgičan Eddy Merckx a po něm už pouze před pár dny Froome
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    ONDRAT: kde pls vidíš tu řadu - tři za sebou v řadě? Bernard Hinault (FRA) 1978, 1979, 1981, 1982, 1985 Tour // 1980, 1982, 1985 Giro // 1978, 1983 Vuelta
    ¨to tam nevidim, pokud e to někdy nejelo v jinym pořadí asi jako během covid roku
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    RICK: loni:) pravda!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam