Pěkné
Mohorič se po zjištění výsledku rozplakal a později vysvětlil proč: „Někdy mám pocit, že sem nepatřím, všichni jezdí tak tvrdě a je těžké udržet se v háku. Bylo těžké stíhat útok Kaspera Asgreena. Nakonec jsem našel odhodlání udržet se," řekl osmadvacetiletý Slovinec. „Hodně to pro mě znamená. Být cyklistou je někdy kruté. Trpíte, obětujete tolik a děláte, co můžete, a pak si uvědomíte, že všichni jsou až moc silní. Na Col de la Loze jsem byl hodně unavený, ale další den prostě musíte pokračovat."
Mohorič se podle svých slov necítil na Tour dobře: „Nejsem tak silný jako ostatní, ale v rozhodujících chvílích dokážu zachovat chladnou hlavu a soustředit se. Když Asgreen zaútočil, věděl jsem, že je to rozhodující nástup. Našel jsem v sobě sílu jet s ním a snažil jsem se co nejlépe spolupracovat.“
„Také mi bylo líto Bena O'Connora," pokračuje Mohorič. „Neměl moc šanci, ale pokračoval s námi. Když zaútočil, věděl jsem, že Asgreen na O'Connorův útok odpoví. Vím, že mám po náročném dni dobrý sprint a jel jsem za ním. Vím, že můžu vyhrát etapu na Tour, ale také vím, že nejsem jediný, všichni si to zaslouží.“