COCOBRYCE: Mně to teda přijde docela logické, po tom co se o tom vyrojilo za spekulace.
Celé to od začátku vypadá jen jako odchod titulárního sponzora s pár jezdci. Jak jsem už psal, tak najít pár menších sponzorů, aby to přežili jako QS by asi v Belgii mělo jít, přece jen je to tým s velkou tradicí.
Pak to vyjádření UCI o licenci, to snad ještě nebylo, že by tu licenci netlačili někam dál,
A co se týká jezdců, že by nenašel na doplnění pár jezdců, mi přijde krajně nepravděpodobné, může doplnit z devo týmu, a po takové příležitosti skočí dost lidí. Sice to nebude top, ale na počet to bude stačit.
Jen ještě nechápu Bakalu, on se té licence chce zbavit nebo v jaké je roli?
A ještě sci-fi scénář. Patrik si zase skočí kolem krku s CavManem, ten dotáhne nějaký bakšiš. Lidí na vláček by tam bylo dost, ještě bez smlouvy, poskládají to na zase jen spurty a vrátí se ke klasikám, a vyserou se na GC (ha, myšlenka, takhle po ránu :D). --> Ono to GC na GT může být vlastně i celé startér. Skvělý klasikářský tým si ukousl velké sousto, s Remcem jim to kromě Vuelty úplně nevyšlo ;).
Takže bych se ve finále nedivil, kdyby se pokorně vrátili ke kořenům a dělali to, co umí a co jim šlo nejlíp.