• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    "Zajímavý" spurt teď na UAE Tour.
    - Merlier 2. na defektu zadního kola
    - Cavendish má hroznou rozjížděcí gorilu, toho mladého rusa. Vypadá za ním jak skautík za vedoucím na táboře.
    - Tahle gorila mu to dnes zase pěkně rozjela, pak Morkov, jenže ten mu odstřídal na Cava strašně brzo (tzn. dřív než max. 100 m před cílem :D ), a Cav pěkně vyhnil a když viděl, jak přes něj leze Kooij a pak i Merlier, se na to úplně vykašlal.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Patrick Lefevere looks to diffuse ‘tense atmosphere’ as he rows back on Julian Alaphilippe criticism
    Patrick Lefevere looks to diffuse ‘tense atmosphere’ as he rows back on Julian Alaphilippe criticism | GCN
    https://www.globalcyclingnetwork.com/racing/news/patrick-lefevere-looks-to-diffuse-tense-atmosphere-as-he-rows-back-on-julian-alaphilippe-criticism
    a tím končím toto bulvární okénko :)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: a ještě jedna věc k tomu soukromí, tahat do toho přítelkyni / manželku je sparchsprotá prasárna!!!!
    takže opravdu jim do soukromí, nemá co mluvit!
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: otázka je, zda to kalení je pravda či ne? jako u Sagana jsem aféry s chlastem zaznamenal, ale tady nějak nee...jinak jestli je to ravda, může to být poslední způsob TyTyTy, ale i tak takhle za mě ne
    navíc mám pocit, že Lefever ví, že to krapet se svojí strategií posral, už není co býval, tak háže vinu na všechny strany - čistě moje spekulace
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Lefevre jede celou strategii tymu na dva lidi: Remco a Merlier, vsecho se ma tocit kolem techle dvou a niceho jineho. Alaphilippe je tam ted do poctu a vubec se tam nikam nehodi, maximalne jako rozjizdec spurtu pro Merliera nebo jako predrazeny vodonos Remca. moc se mu nevivim, ze v takto postavenym tymu akorat kali.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    A to toho kašpárka mám hodně rád :D
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    COCOBRYCE: Je prasárna prát prádlo na veřejnosti, ale možná je to poslední způsob, jak udělat tytyty! Pokud nezabraly předchozí domluvy. Rozhodně má ve smlouvě něco o životosprávě, takže žvásty o tom, že jim nemá zasahovat do soukromí jsou mimo. Prostě je i to soukromí předmětem smlouvy.
    A jestli jezdí tragicky kvůli zraněním a ještě navíc do toho kalí. Tak s tím musí něco dělat, přestat kalit je rozhodně první krok.
    No a být demotivovaný ze zranění? Je to profesionál, s tím by měl umět pracovat, nebo jeho psycholog, za ty prachy. Pokud neumí, tak by si ty peníze nezaslouží. A v takovém případě určitě hledá Patrick každou záminku, jako se ho zbavit.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JAZ:smlouvu dělal manager Páťa, takže je to jeho problém a že mu to nevyšlo, to se holt stává, rozhodně řešit to takhle přes media je prasárna, ale dělá to často, což taky ponese svoje ovoce od jezdců
    jak víš, že na to kašle?
    nebude spíš těma zraněníma z kterých bude demotivovanej, nebylo jich víc než zdrávo?
    “Crashed heavily out of Strade, was hit by his own team car in Brabantse Pijl, crashed heavily in LBL, rode solid as a domestique for Remco until crashing out of La Vuelta."
    https://x.com/BenjiNaesen/status/1760371379357041058?s=20
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    JAZ: tak to ze mu dal takovou smlouvu je chyba Lefevra ne Allaphilipa, to ze ma blbej zvyk tahat svoje problemy do medii tymu taky v nicem nepomuze.
    JAZ
    JAZ --- ---
    RICK: Lefevere je sice senilní dědek, ale tady má jednoznačně pravdu, od chvíle kdy dostal Alaphilippe tu super smlouvu tak jezdí úplně strašně. A co jsem slyšel, je to jeden z důvodů, proč QS má finanční problémy a proč se řešilo spojení s Jumbem. Dřív měli 10 výborných závodníků za dobrý, ale nijak přehnaný prachy, kteří střídavě vyhrávali klasiku za klasikou. Nedávno pod tlakem trhu a Jumba s UAE ty samý peníze museli investovat jen do dvou lidí (Remco, Alaphilippe) s tím, že pokud jeden z nich selže, bude to průser, protože přijdou o spoustu visibility. A tak chápu Lefevera že nemůže zkousnout Alaphilippa, který je tragický ne kvůli zranění, ale protože na to kašle, a ohrožuje to budoucnost celýho týmu, protože za ním je velká finanční díra a nemá kdo zaskočit.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    ROMI: jj, když pak v kocpi nslez z kola, že už nebude pokračovat, nevypadal zdravě, odmítal se nechat vyšetřit...fuj, hnus
    ROMI
    ROMI --- ---
    COCOBRYCE: au ci voe, divno hnusnej pad
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Fokodel :)
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    RICK: tak pry pad a otres mozku
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    nevim, vypadal ze se drzi za hlavu a klicni kost le nic urciteho.
    RICK
    RICK --- ---
    co se stalo s Yatesem?
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Hirt se urval a utoci!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam