add komentátoři: za mě nejlepší Andrle, má smysl pro humor, je to sportovní ředitel World Tour teamu, takže umí mluvit pěkně k věci a hlavně okamžitě vidí co se v balíku děje a umí to hned okomentovat, popsat proč se to tak děje atd. Narozdíl od ostatních co tam blouzní otomnjake to bylo zamlada nebo něco mimo mísu a v závodě už je to úplně jinak, to mě irituje :-)
A pokud člověk dokáže odfiltrovat slovo "POKAVAĎ" tak i Franta Raboň super. Po profesionální stránce fakt zajímavé.
No a pak je tu Bejk. Tolik piv nestihnu vypít aby mi to přišlo vtipné nebo zajímavé .)))
Sagana jsem neslyšel a je to můj nejoblíbenější cyklista, hodně by mě zajímaly retrospektivní vzpomínky na situace a závody co znám nazpaměť, ale nevím to pozadí. Ale na druhou stranu si s klidem dokážu přiznat že je to jednoduchý člověk skoro až hloupý, co se týče vyjadřování a nějaké společenské "etikety". Protože některé jeho výstupy, nad tím opravdu zůstává rozum stát. Ale ze sportovního hlediska ho cením maximálně. Nejenom že je to Šampion, ale jeho práce na Tour pro Romana jak tam táhl v horské etapě únik snad 50km v zeleném dresu, nebo zrovna včera jsem slyšel rozhovor s Kolářem co mu dělal domestika, který předvedl legendární výkon v Doha když dovezl pohromadě tu čelní skupina na spurta, tak říkal jak mu Sagan před cílem říká, že vidí jak se cítí dobře a ať to klidně zkusí a jede na sebe. To je prostě sportovní charakter a moc takových Šampionů není. Navíc jako obhajující mistr světa.