• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    DUKED
    DUKED --- ---
    Presne, nic, co by se normalne nedelo, se nestalo
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    MAESTRO_007: že dostanou flastr bylo jasný, ale 20s mi přijde hodně
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Primož Roglič docked 20 seconds for drafting behind team car on stage 15 of Vuelta a España | Cyclingnews
    https://www.cyclingnews.com/news/primoz-roglic-docked-20-seconds-for-drafting-behind-team-car-on-stage-15-of-vuelta-a-espana/
    ROMI
    ROMI --- ---
    To uz Rogla dotahne pokud nespadne 🙂
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    dnesni etapa asi nejlepsi co sem videl hodne dlouho. Asturia je raj
    BATY
    BATY --- ---
    JOPS: Můžeš si to podávat 2 vteřiny bez postihu. Takže si každý bidon tím pádem podávají 2 vteřiny 😉
    DUKED
    DUKED --- ---
    ROMI: Jj, ale druhy flek zase v cili
    ROMI
    ROMI --- ---
    Heh Woat vede i vrchare 🙂
    DUKED
    DUKED --- ---
    Den cyklistických vetřelců. Rogličova mise za sebevědomím a triumf prodavače bot - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/sport/cyklistika/vuelta-2024-trinacta-etapa-michael-woods-primoz-roglic.A240830_215158_cyklistika_ipet
    DUKED
    DUKED --- ---
    Tak jeden z tech duchodcu dneska moc hezky
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    JOPS: jo rika se tomu sticky bottle. toleruje se kratky okamzik, ale pokud se to protahne a je to v TV nebo to vidi komisar, tak je za to 500 CHF
    JOPS
    JOPS --- ---
    dotaz do placu :)

nejak jsem si toho drive asi nevsiml, ale kdyz z auta podavaji cyklistovi bidon, tak cyklista to chyti, chvili to oba drzi a pak si to teprve vezme.

Ja se priznam, ze v tom vidim dve veci a asi me vyvedete z omylu :D Prvni duvod je bezpecnost, aby se po silnici nevaleli plne bidony a nekdo na to nenajel, takze tim podrzenim by se mel eliminovat pad bidonu na zem.

A druha vec, prijde mi, ze tomu cyklistovi trochu pomuzou :) trochu ho rozjedou, je to tak? :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PULKA: to je aspoň rozhovor. Co souvětí to nějaká zajímavá a trefná věc. Jde vidět, že Andrle je prostě člověk na svém místě.
    PULKA
    PULKA --- ---
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Jsem zvědavý na ty naše 2 na ME, ta trať by jim mohla sedět, hlavně Vackovi. Tak se snad moc nezatáhnou na Vueltě.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    A tedka sem jste trefil i první dva v etapě! Přepište dějiny haha
    DUKED
    DUKED --- ---
    SUMAC: Jo, congrats 😉
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    DUKED: sem to rikal hah
    JAZ: nahodou tedka na Vuelte jedou celkem OK a rekl bych ze maji o dost zabavnejsi pojeti zavodeni nez nektere WT teamy.
    DUKED
    DUKED --- ---
    JONAS3: Na Schlegela jsem uplne zapomnel, ze za ne jeste jezdi
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    DUKED: Docela by mě zajímalo, jak to tam mají ostatní se smlouvou. Ani jeden z těch 3 ještě nemá podepsáno prodloužení, tak uvidíme, jak bude velká česká ekipa, aby nebyla jednomužná. Speciálně Schlegel mi přijde jako kandidát na návrat někam do ATT.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam