• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    DUKED
    DUKED --- ---
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    škoda Vacka, dlouhá sezona ho zřejmě vysála. Po vueltě asi nestiohl doregenerovat
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    zaujalo, že v Zurichu mají také silnice s cyklopruhy s podélně položenými poklopy od kanálů
    což se i divím, že UCI vůbec dovolila

ROMI
    ROMI --- ---
    MAESTRO_007: tak sekund by to bylo vic o neco, kdyby neslavil konec.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ROMI: výhra o 6 sekund na 50km není úplně suverénní .)

Ale na druhou stranu uznávám že Remko suverénní je. Před startem mu přestal fungovat wattmetr, takže to objel hlavně na pocit, což u takto dlouhé časovky a potřeby rozložení sil není vůbec jednoduché, držet ten správný limitní výkon. Respekt.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    :)

ROMI
    ROMI --- ---
    Tak Remco suverenne, cekal jsem, ze se letos vic pochlapi Tarling, ale nejak se zadrhl :) rikam si, jak by to zajel Pogacar, na treti by to dal si myslim :)
    RICK
    RICK --- ---
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    DIOM: zato včera v Montrealu mu to už vyšlo
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Bittner 7. na ME, pěkné.
    A v juniorkách to cinklo, super.
    DIOM
    DIOM --- ---
    RICK: koukal..byla to docela nuda :| ..přišlo mi, že všichni čekají co Pog a ten tam měl moc krátký kopce, aby se mohl zásadně prosadit ..tak jsem si alespoň prohlédl moc pěknej Quebec :)
    RICK
    RICK --- ---
    koukal někdo na Quebec? Lotto hodně dobře, i když to nakonec prokaučovali :-D takže hromadný sprint nakonec a výherce vyhrál po třetí... :-)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ATOMIKS: Oficiálně ano. Další otázka je, jestli vůbec potřeboval trenéra, několik posledních let. Oficiálně asi ano, ale... ;)
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    JONAS3: já právě mám za to, že Sagan už definitivně skončil. nebo ne? čímž neříkám, že se válí 24h na gauči, ale že už profesionální kariéru hodil na hřebík.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ATOMIKS: Tak stále je to a byl Saganův trenér, dříve s ním jako sportovní ředitel v TotalEnergies a Boře.
    Ale co hlavně, tak pod ním tým Pierre Baguette hodně roste, mají spoustu Čechů, a kolikrát mi letos připadá, že jsou na tom líp než Elkov. Ten tým je mi hodně sympatický.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    JONAS3: jsem netušil, co dělá teď, tak dělá pro nějakou slovenskou bagetérii
    Valach kývol na ponuku tímu Pierre Baguette. Aké má očakávania? (rozhovor) | SPORTNET
    https://sportnet.sme.sk/spravy/cyklistika-peter-sagan-slovensko-pierre-baguette-ambicie-jan-valach-rozhovor/

každopádně to musel být prímový zážitek .o)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    V sobotu jsem si dal spurta s jednou legendou, Jánem Valachem (komu dělá trenéra a co dělá teď asi tušíte, že). Celou dobu jsme jeli spolu ve skupině, pořád má tah jako kráva, když za to vzal na špici. Nakonec z toho byl fotofiniš, a dal mě teda (pak jsme i poplkali, brácha s ním jezdil ještě v Dukle Trenčín).
    Ten v červeném, z vrtulníku a po popravě (pro některé) na Brtničáku.

COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: mě to zas tak nepřekvapuje, strategie Movistaru :) známo to bylo už dlouho
    mě spíš víc překvapuje LouLou do Tudoru a Martinez do Bahrainu - oikdyž tady jsem asi nalítnul jeho otci / menežerovi kterej tvrdil, jak ipřes dvojnásobný nabídky chce za každou cenu v FDJ zůstat
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Trochu překvapivě (minimálně pro mne) Lazkano odchází z Movistaru do Bory.
    Kdo v tom Movistaru bude dělat výsledky? Jen na Masovi to přece nemohou postavit.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    DUKED: takže Otruba do Caja Rujal
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam