• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    DUKED
    DUKED --- ---
    COCOBRYCE: Jako člověk těžko říct, ale jako manager, no, asi to pod ním sranda nebyla
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    DUKED: tak jsem to nemyslel, já ho jako člověka taky moc nemusím :)
    DUKED
    DUKED --- ---
    COCOBRYCE: Jj, úspěchy myslím nikdo nezpochybňuje 😉
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    DUKED: Biggest victories of 🇧🇪QuickStep riders with 🇧🇪Lefevre leading:

🏆8x 🇧🇪Ronde van Vlaanderen
    🏆6x 🇫🇷Paris-Roubaix
    🏆7x 🌈Worlds
    🏆3x 🇮🇹Milano-Sanremo
    🏆3x 🇧🇪Liège-Bastogne-Liège
    🏆2x 🇮🇹Il Lombardia

🥇51x 🇫🇷TdF stages
    🥇41x 🇪🇸VaE
    🥇32x 🇮🇹GdI
    🏆GC 🇪🇸VaE
    RICK
    RICK --- ---
    MAESTRO_007: jo, přesně. bliju z toho, ale to je dnešní doba :-D ženský tým bomba, tak aspoň tak :-)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    DSM se příští sezonu bude jmenovat: Team Picnic PostNL - na tr se těším ... Piknik útočí ... piknik diktuje tempo na čele pelotonu:DDD
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    A Sunday in Hell [HD remastered] - Paris Roubaix documentary (1976)
    A Sunday in Hell [HD remastered] - Paris Roubaix documentary (1976)
    https://www.youtube.com/watch?v=gUDhvIXCtKk&t=27s
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    RICK: nápad dobrej, držíme palce
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    RICK: ten marketing jedou hustý no, Vif založil nějaký borec z reklamky úspěšné, jde to poznat :-) Brýle z Číny za pár dolarů, extrémní klamavá masáž reklamní kdy zaplevelili celý internet a vytvořili image prémiové značky během jednoho roku. A evidentně dost velké prodeje. Já bych si to na hlavu nedal ani zadarmo.

Ale vlastní ženský tým cením :-) to zas jo. Nakonec i mě obměkčili (skoro) :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    VERA155: nebo nějaké kvalitní cykloponožky. Těch není nikdy dost :-)
    RICK
    RICK --- ---
    a to víte? docela dobrá sešlost - Řepa, Konečný...

Cyklistika žen je na vzestupu, jak ve světě tak u nás. 🚴‍♀️ Trend potvrzuje i založení nového profesionálního ženského týmu VIF. 🚺 Jaké má plány a ambice? Ve Velo fokus podcastu přivítáme bronzovou juniorku z ME Štěpánku Dubcovou a sportovního ředitele Vojtěcha Řepu. 👋

K poslechu 🎧 na YouTube, Spotify, ApplePodcasts, RSS a dalších platformách.

Více 👉 https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/cyklistika/velo-fokus-podcast-o-novem-zenskem-tymu-vif/675851a53d97983dc6552f99
    VERA155
    VERA155 --- ---
    HUGH_BOYLAN:
    BINARY_PARANOIC:
    BATY:
    Dekuji za rady, napadla mě spousta věcí.. Malorka, Tenerife, jakožto hispanistku spíš Vuelta než Tour... Nicmene 3 děti ve věku 1,3,5 jsou docela přítěž... A vozík pro dvě děcka a tahlo kurna zatez :D Ale jo, tak nějak se s tím poperu, je i nadšený truhlář, tak to budu za současných podmínek směřovat tudy, sverkama neurazís... Přinejhorším novejma plastema asi taky ne. Každopádně díky :)
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    VERA155: Zařiď mu dovolenou na TdF, tj. mu pronajmi ideálně na 20. - 28. 7. obytňák.
    BATY
    BATY --- ---
    BINARY_PARANOIC: Ale to zas chce jet s kámošema a ne sám, ne?
    Ale když koupíš dvakrát, tak s ním klidně pojedu, při nejhorším ;)
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    VERA155: Leda dovolenou v nějakém cyklistickém ráji, tím se nemůžeš netrefit :))
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    VERA155: Úplně narovinu — raději bych hledal dárek v oblasti mimocyklistické. Pokud to má jako (hlavní) hobby, pak pravděpodobně všechno, co by mu v této oblasti udělalo radost (a hodilo se mu), už pořízené má :)

Jinak k samotné pumpičce… úplná blbost to asi není, pokud mu nevadí nabíjet další gadget. Ale i tak je to prostě věc, kterou… by bylo dobré kupovat na přání, ne naslepo :)
    VERA155
    VERA155 --- ---
    Ahoj, omlouvám se za případný OT, ale na poslední chvíli řeším dárek pro vybaveneho cyklistu (silnicka, gravel, oblečení, brýle, tretry, computer, radar - Vše má). Napadla mě elektrická pumpička, máte s tím zkušenost, je to k něčemu nebo jen krám pro cyklistu (5k km/rok) reálné nevyuzitelny? Diky
    BATY
    BATY --- ---
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    COCOBRYCE: verze se sadou Shimano Dura-Ace Di2 a zapletenými koly Enve SES 4.5 vyjde na 16 700 eur, což je v přepočtu asi 419 tisíc korun...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam