• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    DUKED
    DUKED --- ---
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Matthias Schwarzbacher
    https://www.procyclingstats.com/rider/matthias-schwarzbacher

docela talent a v solidnim teamu
    RICK
    RICK --- ---
    COCOBRYCE: ''Pořadatelé umožňují sportovním ředitelům nasazovat svoje závodníky podle vlastního uvážení, každých 19 min musí vyrazit jeden ze závodníku sestavy. Celkové pořadí se nepropisuje.'' Teď to říkal Hačecký v přenosu.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    časovka na UAE se nejede v obráceném GC pořadí jako proč?!!
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    RICK: jsem si říkal, kam se před koncem ztratil, jinak vypadal včera moc dobře:(
    DUKED
    DUKED --- ---
    RICK: Kua, má fakt smůlu 😔
    RICK
    RICK --- ---
    Bernal po Jaen zlomená klíční kost, velká škoda, měl pěkně nakročeno do sezóny
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Zajímavé :)

COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Jasper odsunut na 52. + žlutá karta, za mě cajk, když 5m před cílem, ikdyž je asi uvařenej, jde na stranu, mění radikálně směr a blokuje Fisher-Blacka
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    SUMAC: pěkně si to povodil!:) a co ten Jasper? zase bude relegován - doufám, hlavní adept na stopku kvůli žlutým kartám
    a Pogi jak se uvařil...:)))
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Wow Milan zase o parník, a do kopce to udržel o kus dýl než zbytek. To je mašina.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Pogi má mistrovský pruhy i na podrážkách treter a pokud dobře vidím, tak řídí ten jejich F1bycikl?
    @veloncc.bsky.social on Bluesky
    https://bsky.app/profile/veloncc.bsky.social/post/3liem7yo4zk2i
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    DUKED: popravdě nemá tucha, zatím je snad jasnerj akorát Bernal na Giro, G Vueltu nemá rád, tak tam ho snad nepošlou, dvě Gt se mu už loni taky moc nelíbili.... za mě by měl jet TdF
    DUKED
    DUKED --- ---
    COCOBRYCE: On měl obvykle rozjezd pomalejší, no. Co vlastně letos jede za GT’s? Giro i Tour?
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    DUKED: odchod by měl být důstojný, ale nevím nevím, zatím má ten rozjez poplatný svému věku:DDD
    ale tak Top 3-5 na GT by za mě bylo super:)
    DUKED
    DUKED --- ---
    COCOBRYCE: To je škoda, bude mi chybět. Tak mu držím palce, ať zajede ještě nějaký pěkný výsledek
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JAZ: to je přeci ta bezpečnost o které UCI stále mluví, tohle je přeci naprosto nepřípustné, k čemu jsou všichni ty organizátoři, delegáti atd.
    letos je to zatím s tou bezpečností na závodech dost velká koleda o mega průser:/
    JAZ
    JAZ --- ---
    Retardéry sto metrů před cílem sprintu, kapitola bůhvíkolikátá. Je krásné, jak UCI myslí na bezpečí jezdců tím, že je samotné pokutuje i za to, když se na někoho špatně podívají.

Massive Crash in Chaotic Final Sprint | Tour de la Provence 2025 Stage 3
    https://www.youtube.com/watch?v=cze13JkdG0o
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    COCOBRYCE: Tour vyhrál už před 7lety. Kromě toho teda následující rok dojel na druhém místě a už v éře Vingegaard/Pogačar v roce 22 dojel ještě na bedně.

Bude mi taky chybět, neskutečnej sympaťák.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    ONDRAT: njn, čas nezastavíš
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam