• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    COCOBRYCE: A kdo tam tahá špic? :D ;)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    UAE echelons!!!! :)
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    ATOMIKS: kdyby UCI trestalo tyhle prusery stejne jako delku ponozek nebo uhel nabehu prileb, tak by se jely za sezonu tri zavody.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Viviani jde do Lotta
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Naštěstí to dopadlo dobře, ale mohl to být slušný průšvih, stát tam nějaká překážka, nebo diváci, kteří tam v klidu mohli courat.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    ATOMIKS: to byla slušná klika, nejvíc jsem se leknul jak míjeli ty policejní motorky co jim uhybaly
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    každopádně haluz, že projeli divákama a nic se nestalo
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    lol. ten týpek, co se v 3:06 otočí a tleská dál .o))
    PANDAMONIUM IN PORTUGAL! 😮 | Men's Stage 1 Race Highlights Volta Algarve 2025 | Eurosport Cycling
    https://www.youtube.com/watch?v=qXB7fRGazKE
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- --- 8:35:47 20.2.2025
    JONAS3: koukal jsem na to včera ještě několikrát a nemůžu si pomoct, takže...
    1) motorka je tam navedla!!!
    2) Ds to měli mít zmapovaný, jezdci o tom měli mít info
    3) maršál za mě stál špatně - levá strana špatně stojí není moc vidět, ikdyž pískal a mával, nemohli na něj včas reagovat, dál ten policajt včele jen tak stojí a nic
    4) už u toho nájezdu tam, při výjezdu z tý mírný pravotočivý měla bejt maršál a mávat směrovkou
    5) proč je Ganna trestán za to, že jako jeden z mála věděl kudy jet a přejel cílovou čáru jak velí pravidla UCI?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Tak nakonec tu etapu zrušili, no... :) Slušná haluz
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: jsem nečekal, že Ineos rozjede takovýhle postranní taktiky:D to mohlo skončit pěkným průšvihem
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    No tak to je velké wtf v Algarve, ale odbočil všichni blbě, ukazovali, kam mají jet.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    COCOBRYCE: jo insideri psali ze pry trenuje tak tvrde pred UAE tour ze celou UAE tour jede jako recovery ride.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: vždyť jel na půl plynu a půl kopce se schovával, divadelník, možná jim to krapet blblo u Van Etvelta byly nějaký nesmysly, 170w do kopce...když je někde najdu ( watt police nebo jak se to jmenuje ), nasdílím
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    COCOBRYCE: Škoda, že nakonec vypnuli ty jeho watty, když zrychlil. Jako v háku to šolichal okolo 380 W, tak by mě zajímalo, jak to vypadalo, když zrychlil a kolik mu stačilo na ostatní.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    nevypadal, ale vyhrál Pogi!:)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    kdo by chtěl, může podpořit, jdu do toho, docela se mi jejich záměr libí a dost jim držím palce!
    Domestique | The Voice of Cycling
    https://www.domestiquecycling.com/
    DUKED
    DUKED --- ---
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Matthias Schwarzbacher
    https://www.procyclingstats.com/rider/matthias-schwarzbacher

docela talent a v solidnim teamu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam