• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: na Omloopu byla 9., jinak dva roky před tím nic moc, nejlepší 12. na Danilith Nokere Koerse 2023
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Jsem zvědavý tedy i Neumanovou, vypadá letos docela ve formě. Akorát teda nevím, jak umí tyhle klasiky.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    tady něco málo i z historie k Le Samyn
    56th Le Samyn (1.1) » Quaregnon › Dour (204.3km)
    https://bazardacycling.substack.com/p/56th-le-samyn-11-quaregnon-dour-2043km?r=3riluv&triedRedirect=true
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3:tak tady by mohl, na WT scéně mu to nejde, nemůžu si pomoct, zatím jen jedno vítězství v Quebeku, myslím, že ho Lotto zabilo, moc na něj spěchali a dělali z něj hvězdu dřív než se jí stal, měl sice jednu sezonu nejvíc výher ze všech, ale jakejch?! navíc teda na Omloopu vůbec nevypadal ve formě
    schválně co Bittner, Magnieri a Kubiš:)
    a jedou oba Kpopecký!
    dál mě zajímá ASKEY Lewis z FDJ a MARIT Arne z Wanty
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Jsem zvědavý i na De Lie, na Omloopu rozhodně neoslnil, tak je otázka, jestli jen neměl svůj den, nebo je ještě z formy na začátku sezóny.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    COCOBRYCE: Což je škoda :D, protože když jsem si procházel startovku, tak mi vyšlo, že by mohl být jeden z top jezdců na startu (což je i tak, teda). Bohužel tady hraje do karet profil MvdP, žádná rovina jako na Omloop.
    DUKED
    DUKED --- ---
    Bittner v roli klasikářského lídra: Spadl mi řetěz, ale osmé místo musíme brát - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/sport/cyklistika/pavel-bittner-mathias-vacek-tereza-neumanova-po-klasikach.A250303_155327_cyklistika_tm2
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Ayuso a jeho čísla:
    Col de la Grande 8:23 min 7.53 ᵉW/kg
    Juan Ayuso Monster Solo | Faun Drôme Classic 2025 - Lanterne Rouge
    https://lanternerouge.com/2025/03/03/juan-ayuso-monster-solo-faun-drome-classic-2025/
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    MVDP by měl oproti plánům jet zítřejší Sanym - závod v tu chvíli o ničem, díky Matěji:) a sobotní SB - tady je GOAT takže jako by nic:DD
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    PAN_SPRCHA: se nemohli dohodnout kdo je favorit a má tahat, jo? :D
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    COCOBRYCE: to bude zase klasika

Jak píšou "With nobody taking responsibility for the chase, the gap ballooned"
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    RICK: v jednu chvíli měly náskok cca i 14min - co se tam dělo? jak to mohl peloton takhle nechat?
    JAZ
    JAZ --- ---
    RICK: no, strašně by mě zajímalo, co se té Polce honilo hlavou, když celou cílovou rovinku makala a soupeřku si v háku dotáhla až na nějakých 50m před cíl, kde ta Belgičanka v suchým tričku třikrát šlápla do pedálů a byla před ní. To byl strašnej bizár, člověk ani nevěděl, jestli se má smát, nebo brečet :)
    RICK
    RICK --- ---
    a koukal někdo na ženský Omloop? tam vyhrál úník méně známých žen, když 30 km před cílem měl náskok asi 10 min :-D tak pak už teda začal peloton stahovat, ale bylo to prd platné :-)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: aha, oka:)
    mně spíš celý to pravidlo přijde krapet zbytečný...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    COCOBRYCE: Říkal jsem si, jestli mu to projde.
    Za mne ale v pořádku, v tomto případě. Bittner ho musel také dost objet, navíc se u toho víc než dost zavlnil, když máchal rukou.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: ten to měl nachystaný že nemohl nevyhrát, Milan se ztratil a zkošel to zprava na stršně dlouhej spurt, Merlire jsem si vůbec nevšimnul, byli na špici a pak fuuu...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Jo to se divím, taková dálnice, tady jsem moc nepochyboval o Kooijovi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam