• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    ROMI
    ROMI --- ---
    me staci az zkusej nastup na Ciprese bo kde :D mi napis 10 km pred tim tady :D at to nepropasnu :)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    takže zítra v 10:00 na značkách, a kdo se nebude dívat od začátku, nezaslouží si vidět konec, páč se bude málo těšit!!!:D
    a Pogi to vyhraje!:)
    ROMI
    ROMI --- ---
    COCOBRYCE: to je zas kokotina
    VITI
    VITI --- ---
    ROZI: ja mam hodne dobry zkusenosti s Campagnolo Zonda ... ale je to jina cenova kategorie ;-)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    všechny body za vítězství + 200 franků pokuta za bradavky, přitom ten dres měl rozbitej zip, UCI dělá UCI! :)))
    Behold, Isaac del Toro's banned nipples
    https://escapecollective.com/behold-isaac-del-toros-banned-nipples/
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: 7.:) dal Alec Segaerta :)
    mi přišlo, že krapet plýtval silami, asi nejvíc když 4km před cílem stahoval ten dlouhej nástup někoho z Lotta a na konci začal moc brzo, pak se nechal zavřít u bariéry, sednul si a bylo
    BATY
    BATY --- ---
    ROZI: Já myslím, že to je pohoda. To tě přežije...
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JONAS3: a vyhrál Brennan 19 let, první rok ve WT týmu a třetí výhra za březen....o tom taky ještě hodně uslyšíme
    ROZI
    ROZI --- ---
    BATY: jo, ale ty koukám nemají Al brzdnou plochu? Celokarbon jsem zavrhl z toho důvodu, že celkem často jezdím v mokru, tak mám pocit, že by dost trpěly...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    tvl. do spurtu nohy nic, 8. ve skupině, poslední, ale super na 1.Pro! Tahal moc pěkně.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    2 km do cíle, to dají!!! 40s náskok
    BATY
    BATY --- ---
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Jinak tedy pozor. Kopecký v úniku, nestahují je, spíše naopak, do cíle je 16 km
    BATY
    BATY --- ---
    ROZI: Před dvěma roky jsem kupoval Hunt kola na celistvé brzdy: https://eu.huntbikewheels.com/collections/carbon-road-cx-rim-brake-wheels

Dají koupit i v jednom obchodě v centru Prahy.
    ROZI
    ROZI --- ---
    JONAS3: fuha, tak díky. Na ty Krysium jsem posilhaval, skrz solidní recenze a fakt, že na entry level Aksium jsem nakroutil přes 30 000 km bez jediného problému. Díky za zkušenost...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ROZI: S Fullcrumy neuděláš chybu. Dlouho dobu jsem na nich i závodil, a je neuvěřitelné, co vydrží. I když v balíku vymeteš jámu jako hrob, tak nic. Dojížděl jsem je na zimáku, ani jednou za celou dobu nebylo potřeba centrovat, jednou jsem měnil ložiska. A sundal jsem je, protože na brzdná plocha už byla dost probržděná, a přišlo mi, že už tam není žádný materiál a musí se zhroutit. Ale i tak to bylo více jak 50.000 km.
    A jestli ty druhé myslíš Ksyrium od Mavic, tak ty rozhodně nedoporučuji. Ty centruji docela pravidelně, a dokázal jsem je rozplést ve spurtu.
    JAZ
    JAZ --- ---
    ROZI: nové skoro nedělají, ale zase tím že po nich není poptávka, tak v tomhle rozpočtu bys mohl z druhé ruky v dobrém stavu sehnat i libovky typu Bora Ultra, nebo možná i lightweighty :)
    ROZI
    ROZI --- ---
    SUMAC: jo, s myslenkou koupě nového jsem si taky pohrával. Ale nakonec zavrhl. Abych se dostal na to co chci tak by to byl 5nasobek. Se svým kolem jsem spokojený, jediný problém je, že se už nedělají kola na rafkove brzdy :-D
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    ROZI: trochu pridej a budes mit daleko vice moznosti, lepsi kolo a 100x vic zabavy ;)
    ROZI
    ROZI --- ---
    MAESTRO_007: silnice, vážím 70 kg. Jezdím převážně roviny, sem tam v mokru a větru.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam