• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: tak toho brali vyloženě pro Poga na kostky ne? jinak nikdy nic většího nevyhrál, nemá finiš chlapec.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    COCOBRYCE: hlavni gorila pro Poga bude podle me Florian Vermeersch, ten vypada celou sezonu nazhavene a klidne by to mohl vyhrat on sam...
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Pogi starší číslama, láme rekordy na segmentech P-R: https://www.idlprocycling.com/cycling/faster-than-van-der-poel-and-van-baarle-pogacar-blows-records-to-pieces-during-roubaix-training?
    nevíte někdo jak dopadnul včera Polit po tom pádu? Nevypadal dobře, nechtělo se mu zvedat, jeho absence by nebyla dobrá, aspoň že Bjerg vypadal celkem ve formě
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    bylo to hrozný fiasko včera, z jasný výhry absolutní trapas a jen kvůli tomu, aby zvedli sebevědomí WVA, čímž ho / se dost možná pohřbil definitivně, tu čočku co dostane s týmem od domácích medií mu nezávidim
    je mi to moc líto, ale WVA je nejspíš odepsanej, už loni jsem si to začal myslet
    COCOBRYCE:
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PAN_SPRCHA: nešvejkuj :-) však píšu přesně to co říkáš.

Mohl za to Van Aert. Je na něho obrovský tlak a chtěl ukázat že na to má když se vrátil z Tenerife. Prostě jim řekl ať ho tam dovezou, že to vyhraje on. Což nikdy v životě neudělal, vždycky se o vítězství podělil, ale chtěl proste všem zavřít hubu. Toto byl super fail a takto blbě takticky by to nikdy nezajeli kdyby nechtěl vyhrát on.
    MUCHI
    MUCHI --- ---
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    MAESTRO_007:
    RICK: to se nedá moc srovnat.....QS neudělali vyloženě taktickou chybu. ....zpomalili, jeden ujel a nechali Stannarda to dojet, pak v momentě dojetí nastoupili hned ti za ním znova, všechno správně, jen byl Stannard v ten moment prostě nejde jinde a ušlapal si to celý sám.

Takhle dovézt soupeře až před cílovou čáru jsem teda fakt neviděl.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: lišák, nelišák....oni ho tam dovezli jak na podnose. Vůbec nic poslední kilometry nezkoušeli kromě toho aby se Nelson náhodou moc neunavil.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    RICK: jj, ale to byla aspoň pěkná koncovka, se ho tam snažili roznastupovat, super závěr. Dneska to byla hrozná nuda a fail taticky. Chudák Art
    "Jsem za to zodpovědný, protože jsem to byl já, kdo řekl, že pojedeme do sprintu a požádal jsem Mattea a Tiesje, aby to jen kontrolovali a dovezli mě do spurtu. Věřil jsem si, ale ve spurtu jsem měl křeče a Neilson Powless byl silnější."

Standard mašina :-)

Three quick step with one sky cycling hero
    https://youtu.be/-MGzKf0jK94?si=0u7u71yPYHBeEcXm
    RICK
    RICK --- ---
    SUMAC: 10 let zpátky na Omloopu, kde vyhrál Ian Stannard před Etixxem
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    RICK: lol tak tak posrat vyhraný závod jsem teda ještě nikdy nikoho za těch 25 let co se na to dívám neviděl. Ale Nielson je starý lišák. Bravo!
    RICK
    RICK --- ---
    Visma to může zabalit
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JONAS3: jaký systém výchovy? Oni podepisovali hotové 20+ jezdce prostě proto že konkurence cílila jen na GT a talentovaní klasikáři šli tam.
    I ten Boonen přišel až v 22 letech po tom co už byl třetí na Roubaix.
    Je to jenom o penězích a konkurenci. Před deseti lety měla konkurence peněz málo nebo cílila jen na GT.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: když furt nevíš, jak to bude s Remcem dál, ti taky bere další možnosti rozhodování kam tým směřovat
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    COCOBRYCE: No, spíš to asi neměla být transformace, ale myslím, že chtěli oboje, a teď nemají pořádně ani jedno, ani druhé.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    transformace Soudalu z klasikářskýho /sprinterskýho týmu na GC se úplně nepovedla
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    PAN_SPRCHA: Já nevím, pouze konstatuji.
    Ale když už, tak je zajímavé, že si na ty peníze také nesáhnou. Proč? A proč jim už nefunguje systém výchovy talentů od mlada? Nevím, neřeším, jen konstatuji, že mě ten tým už nepřijde zajímavý jako dřív.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JONAS3: no co mají dělat?
    Do cyklistiky přišly daleko větší peníze než před deseti lety a mladé nadějné klasikáře si už pár let rozebírají do jiných stáji.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    COCOBRYCE: SQ ani moc ne, nějak mi ten tým nejde pod vousy poslední dobou. Jako vlčí smečka mě bavili, teď ne.
    Na klasikách jsou nic moc, a ta jejich orientace na GT je taková mdlá, Remco to nezachrání.

Takže do Aplecinu, Vismy? Ale tam asi nemá moc šance se dostat. Možná DSM (Picnic PostNL), pokud se jim podaří se zachránit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam