• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Komentátor byl hodně mimo......Pogačar je vítěz...... Lidl-Trek utěšuje Skjelmoseho.....Pogačar ví že tam byl první ( v momentě kdy se tam Pogačar naštvaně mlátil do stehna)
    ROMI
    ROMI --- ---
    tak to respekt no pro nej :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    myslel jsem, ze to je Pog, ale pekne je vysplouchl :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ROMI: no a nakonec se třetí směje
    ROMI
    ROMI --- ---
    Remco do toho slape jak svin
    ROMI
    ROMI --- ---
    a maj ho
    ROMI
    ROMI --- ---
    ze by pogovi dochazelo?
    ROMI
    ROMI --- ---
    jeste bojujou
    ROMI
    ROMI --- ---
    alaphilipe zije jeste :D Ale jeste nejsou daleko za nim, ale asi hotovo klasicky no :D ale Remco se snazi
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Tak a je hotovo
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JAZ: tak třeba na ddv ho dovezli až před dveře a on jíma stejně prošel druhý.

Každopádně ho vytáhli z verandy kde ani neměli pořádný silniční tým.
    FIDA
    FIDA --- ---
    JAZ: jj, to jeho prohlášení jsem loni právě vůbec nepobrala a o to víc na něj mám jakože pifku:
    Tento tým je jedinečný, vyhovuje mi už pět let a chci, aby to tak zůstalo. Proto jsem se rozhodl zůstat tady navždy, a to je opravdu dobrý pocit, “ řekl v oficiální vyjádření divácky milovaný Wout.
    JAZ
    JAZ --- ---
    FIDA: taky je to stockholmský syndrom jak vyšitý, v Jumbu si s ním dlouhodobě vytírají zadek a nevěří mu, do toho mu dávají podřadné úkoly na TdF, ale on se stejně nerozhoupe aby šel jinam, mimo komfortní zónu. Jako kdysi Štyby.
    BATY
    BATY --- ---
    FIDA: Jaký soud?
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Nechci aby to vyznělo blbě, ale může to také souviset s jeho otcovskou rolí, není to třeba hlavní důvod, ale je to střípek do mozaiky. Už za nás Kalaš říkával – jak si kluk (myšleno závodník) najde holku, je konec. Do té doby tu byl jen on a soustředil se plně na sebe a trénink, dával tomu všechno. To se v drtivé většině případu s partnerským životem mění natože pak s příchodem potomka, a jen opravdu hrstka párů to dokáže nějak rozumně skloubit. Napadlo mě to hned, když oznámil že bude otcem.
    FIDA
    FIDA --- ---
    Podle mě to je v hlavě. Přijde mi věcně nešťastný/nespokojený, věčně řešící svou váhu a postavu, s rolí domestika vnitřně nesmířený, nikdy na mě nepůsobil tak, že by mu samotný závodění přinášelo radost a dokázal si to užívat. Spíš naopak, urputný za každou cenu, vše přes sílu. Chybí mi u něj taková ta lehkost.

A ten prohraný soud ze začátku roku mu asi taky na pohodě moc nepřidal.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JONAS3: v rozhovoru VwA říkal že poslední hodinu za Remkem trpěl jak pes v háku, že mu na sprint nezbylo už nic :-) ..se ani nedivím, jet v háku za borcem co je o tři hlavy menší a ještě má nejlepší aeropozici v pelotonu je fakt radost :D
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    FORELLI: No proto ten kondicionál ;)
    Potřeboval by to jako prase drbání. Teď je otázka, jestli je to v hlavě nebo v nohách. Nebo oboje. Včera nevím, dlouho nestřídal, jestli už věděl, že nemá nohy, nebo šetřil a stejně to nešlo.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    To bych neřekl, ten zrovna potřebuje win jak prase drbání :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam