• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    Klub zaměřený na silniční cyklistiku a vše kolem ní. Novinky, závody, švihy, postřehy. GIRO Velogames

VELOGAMES NYX LEAGUE: 15465707

http://www.velogames.com/

Weby věnující se silniční cyklistice:
    Roadcycling.cz
    Supercycling.cz
    www.steephill.tv
    www.cyclingnews.com

Výsledky:
    Procyclingstats.com

Streamy:
    cyclinghub.tv/livestream
    sportlemon.tv

Velogames - Nyx Cyklo liga
    http://www.velogames.com/

rozbalit záhlaví
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    PAN_SPRCHA: sedm týmu z čehož 4 maj jednu nebo dvě výhry max. Zbytek jde za třema nejbohatšíma. Krom top 3 zbytek WT teamu je tam na to dělat křoví a sbírat sponzorské prémie a dary... Chtělo by to nějakej budget cap nebo tak něco páč bez Poga a jeho lovely osobnosti by mě ta cyklistika už dávno přestala bavit.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: sedm týmů od roku 2018......
    Mimochodem když projedu těch šest let 2000-2005,2010-2015,1990-1995.....ono to není moc jiný.
    ROMI
    ROMI --- ---
    MAESTRO_007: Mas nejakej odjaz na tohle?
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    PAN_SPRCHA: šance na výhru GT je vždycky, akorát že od roku 2018 to vyhráváj furt 4 stejne týmy, jedinej kdo se tam vklinic jsou RB/Bora
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: v každým týmu se mění obsazení, za 13 let je prakticky všude jiný složení realizačního týmu. Ale je to pořád ten tým. I třeba u Ineosu máš úplně jiný lidi než před 13 lety u Sky.

Každopádně šance na GT je vždycky. Často přijedou dva, tři týmy s lídrem na GC a často taky z různých důvodů ti lídři nedojedou, pak se otvírá šance pro celý druhý sled.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    PAN_SPRCHA: jako chapu tvoji analogii, ale srovnavat neco co si pamatuje uz akorat Vaughters a pak uz vubec nikdo jinej, s pripadem, kde je vsecho uplne stejny a odesel akorat titulrni sponzor je ponekud odvazne.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC:

Takhle vyhrála poprvé v historii a využilo svojí jedinou šanci team visma leasebike?
    Ti taky ještě žádnou GT nevyhráli.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    PAN_SPRCHA: to určitě EF a zbytek jejich současných sponzorů strašné uspokojuje.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: oni už Giro vyhráli 2012 s Hesjedalem
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    PAN_SPRCHA: ale ten rozdíl v rozpočtu je pořád silenej a to že tam zrovna teď měli visma béčko bude vidět na Tour kde budou mít áčko a můžou to zas vyhrat. EF mělo jedinou šancí na GT win možná za celou svoji historii zrovna vcera a nevyužilo ji protoze team s rozpočtem 3x vtesi než oni sami řekli svýmu budoucímu leadrovi ať nejede a že to vyhraje určitě příště, což se klidně může stát už za rok.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    MAESTRO_007: Carapaz už Giro vyhrál a chtěl po něm pomáhat aby byl druhej? To je fakt naivita zelenáče... Pamatuju si na tour přes třema rokama jak se Pog a Vingo přetahovali a chtěli aby jim Carapaz občas pomohl, ani tehdy pro něj nemělo smysl cokoliv dělat a nakonec se s ním ani jeden u nich nebavil. Carapaz je stará škola a ten rozdíl v závodění je vidět
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAESTRO_007: jako chápu, je mladý a budoucnost má před sebou a že v závodě pracují emoce, asi se necítil dobře atd. Ale tak má tam sportovního řiditele co sedí u televize jak já snad ne :D ....co ti mu říkali nechápu
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Yates excelentní výkon fyzicky i psychicky a takticky. Klobouček a zasloužená výhra.

Ale fakt jsem nechápal co tam ten Del Toro předvádí, je schopný reagovat na nástupy a není schopný jet tempo? Však má pár sekund na udržení růžového. Tam v zatáčkách zastavoval a ani ve sjezdu nešlapal. To vypadalo spíš jak kdyby jel o etapu a měl jich vyhraných už 6. Než že bojuje o celkové prvenství co mu uniká o 5 sekund.

No a on byl prostě jenom uražený :-))))

Proč však nespolupracoval s Carapazem už ve stoupání na Colle delle Finestre a nejel na plný plyn ve sjezdu a na rovině před Sestriere? Del Toro potvrdil, že se s Carapazem pohádali a radši bránil druhé místo. „Řekl jsem mu: ,Teď je ta chvíle. Jestli mi chceš pomoct, tak dobře. Nebudu pracovat sám. Je to 40 vteřin, to je skoro nic.' Ale on odpověděl: ,Ne, protože jsi mi nepomohl, ani když to bylo 20 vteřin.' A já na to: ,Dobře...' Když už jsem přišel o vítězství, tak aspoň nepřijdu i o to druhé místo. Řekl jsem si, že to tak bude lepší,“ vysvětluje Del Toro.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: s tím nesouhlasím, visma na Giru neměla nějakej hvězdnej tým pro GC, WVA tam byl kvůli etapám co nakonec vyhrál Pedersen. Zbytek byl do spurtů na Kooije a Yates měl k ruce jen dva veterány co jim je dohromady 72 let. taky tam byl prakticky neustále sám i když dneska mu to s WVA vyšlo.
    Přišlo mi že Carapaz měl větší týmovou podporu než Yates......je to jen o čistě o Yatesovi který to zajel tak že by to snad vyhrál i kdyby jel za Polti Malta.
    DUKED
    DUKED --- ---
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    No nevsadil bych si na to, po včerejšku
    ROMI
    ROMI --- ---
    Ja veril mladasovi, to nejak prokaucovali, ze se hlidali navzajem nebo co se stalo, nebyl cas to zkoumat zatim
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Ale jo přeju mu to. Ta jeho reakce na konci a čím si prošel. Plus teď může říct Vingegaardovi ať se uklidní teď jdu na tripple

ale GT vyhravaj 4 staje, a tes to mohl vyhrát někdo z malé.staje a zas hovno
    DUKED
    DUKED --- ---
    Nikdy jiný si to v případě Finestre nezasloužil vic, než on, uznejte 😉
    RICK
    RICK --- ---
    to je zas historie :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam