• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    a teda nebyla to jeho chyba. spis Cocquard jak to udrzel tak sundal jen jednoho a nec cely peloton.

placaji se cely den a setrise tak tek k tomu maji i duvod.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Cocquard uz dostal sodu od celyho Alpecinu.
    RICK
    RICK --- ---
    ojoj, tak ten šel přímo na rameno/kličku, podle mě konec
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    velké špatné pro Phillipsena, a sundal to Milan
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    To nee!!!
    ROMI
    ROMI --- ---
    MAESTRO_007: na ukor toho, ze bude asi ztracet v kopcich :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    JAZ: no dneska Quickstep Alpecinu solidně pomáhá na čele.
    JAZ
    JAZ --- ---
    KEIKIN: to je stejné jako s UnoX v první etapě, měli první a možná i poslední reálnou šanci vyhrát etapu na Tour, a místo toho nepochopitelně zničili svůj sprinterský vlak kilometr před cílem a Alpecinu, který celou tu dobu logicky měl tahat místo nich, tím naopak ušetřili dva závodníky a dali jim prostor pro ještě rychlejší finiš... na to, že jsou teprve dvě odjeté etapy, tam už bylo hodně taktických failů, samozřejmě v čele s QS :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: hele ty ne úplně top týmy dělají často snahu na "co kdyby" ono to desetkrát nevyjde a po jedenáctý jo.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Ke včerejšku:
    Nepochopil jsem proč Izraelci v 5-ti rozjeli "podlahu" před vrchařskou prémií. Jen spálili dříví a nic z toho :-(
    jinak zajímavost je jak je Milan psychicky rozhozený..nakonec se ale omluvil Girmayovi:
    Jonathan Milan APOLOGIES To Biniam Girmay For Being Angry | Tour de France 2025 #tourdefrance
    https://www.youtube.com/shorts/9UR1qiDcQqk

Hláška komentátora na ČT: "Je to škubnutý"....."Vyhraje ten nejlepší"

Dneska: Celkem zatím nudný průběh.
    FIDA
    FIDA --- ---
    no, nabral nabral - za těch pár let se vypracoval z 58 na 60 kg, to asi pořád stačit nebude;))
    (předpokládám teda, že už předtím na sobě měl jen samé svaly)
    Tadej má pořád o 6 kilo víc, i když je o jeden cenťák vyšší
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: Trine se s tím moc nemaže: tým má jet jet jen na jeho celkové vítězství, není absolutní lýdr,....
    Jonas Vingegaard reageert op kritiek vrouw over Visma | Lease a Bike
    https://www.wielerflits.nl/nieuws/jonas-vingegaard-reageert-op-kritiek-van-zijn-vrouw-op-visma-lease-a-bike/
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    MAESTRO_007: jj nabral, což mu může snížit w/kg, taky se mi líbí jak útočí, čím vyrovnanější tím pro fanouška lepší, snaží se vytvořit tlak a znervóznět Pogiho, musí na něj jinak než doposud
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    COCOBRYCE: jonáš se mi líbí víc a víc. A to jsem fanoušek Poga. Říkal že nabral víc svalů, což i předvádí tím jak víc závodí a nastupuje. Chce změnit taktiku a Pogacara dostat více pod tlak. Jinak než profesorským tempem a pak likvidaci v dlouhých kopcích. Což se mu dvakrát podařilo, ale už to nefunguje.
    Chce sním závodit a to si nedovolí nikdo na světě (ani ten Matěj mu radši moc nenastupuje a čeká na spurt :-) . Mega cením.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    FIDA: už jich 5 našli v lese blízko místa, kde byla odcizena
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    ze seriálu Remco remcá: před TdF, když bylo jasný, že pojede Merlier a bude sebou mít rozjížděcí vlak, tak Remco tvrdil, že je to ok, že nebudou kontrolovat etapy jako UAE nebo Visma a že oba může použít na rovinách, teď si stěžuje, že nemá v týmu dost podpory na GC, řekl bych, že přestoupí dřív než 2026, Ineos a hlavně Bora po něm jdou
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    ONDRAT: to ja taky ho mam rad i s Carltonem, ale skoro 40 liber mesicne co za to ted chtej v UK je uz moc
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    SUMAC: Já jsem velkej fanda, Shauna Kellyho, takže mířím raději na Eurosport.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    ONDRAT: Jilek je dobrej a on ma tak nejak tu cyklistiku radej nez vseci byvaly profici dohromady...

jinak koho nebavi nasi tak doporucuju pres VPN naladit australany na SBS. Tedka tam maj Caleba Ewana primo z Francie.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    udělá to dneska vítr zajímavý nebo se konečně dočkáme klasickýho sprinterskýho dojezdu s šancí pro Bíttnera? :)
    Tour de France 2025 stage 3 preview
    https://www.domestiquecycling.com/en/features/preview-stage-3/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam