• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Cofidis už má kola zpátky:)
    Tour de France: Police recover stolen Cofidis bikes
    https://www.domestiquecycling.com/en/news/tour-de-france-police-recover-stolen-cofidis-bikes/
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    COCOBRYCE: Oni to snad dělají tak dokurvene nebezpečný aby se o nich mluvilo
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: taková malá Flèche Wallonne s bráchou Mur de Huy :) některé sekce ke konci nevypadají úplně bezpečně
    Tour de France 2025 stage 4 preview
    https://www.domestiquecycling.com/en/features/preview-stage-4/
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    COCOBRYCE: jo, blbe sem to pochopil
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    SMOKY: za Jaspera, "were penalised for an irregular sprint at the intermediate sprint" jiná sprint premie tam nebyla
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    COCOBRYCE: Tak Coqurd dostal žlutou za ten závěr, ne za Philipsena, jestli to dobře chápu
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    COCOBRYCE: na TdF je několikanásobné množství elitních spurterů než v jiných etapových závodech a prestiž je taky několikanásobná. I když by nikdo nedělal prasárny pravděpodobnost pádů v prvních etapách kdy jsou tam ještě všichni se limitně blížila jedné.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    "Opravdu nevím, co se stalo. Nebylo mým záměrem způsobit havárii, samozřejmě. Nechtěl jsem nijak riskovat, byl jsem prostě ve vleku Jonathana Milana. Evidentně mě to vyvedlo z rovnováhy a to je vše," řekl Coquard novinářům po etapě.

"Chci se Philipsenovi a týmu Alpecin omluvit, i když to nebylo úmyslné. Nejsem špatný člověk... Není to příjemné."

Emotional Coquard apologises for role in Philipsen’s Tour de France crash
    https://www.domestiquecycling.com/en/news/emotional-coquard-apologises-for-role-in-philipsens-tour-de-france-crash/
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: asi máš pravdu, Marcel Kittel tvrdí to samý a nejen on:)

Nobody is to blame for Philipsen's crash - Marcel Kittel Tour de France analysis
    https://www.domestiquecycling.com/en/features/nobody-is-to-blame-for-philipsens-crash-marcel-kittel-tour-de-france-analysis/

'Just a stupid crash' – Alpecin attach no blame for Philipsen’s Tour de France abandon
    https://www.domestiquecycling.com/en/news/just-a-stupid-crash-alpecin-attach-no-blame-for-philipsens-tour-de-france-abandon/
    JAZ
    JAZ --- ---
    JONAS3: vždyť ty jsi jediný sprinter tady v audítku, kdo jiný by do toho měl kecat? :) Mně teda taky přijde jako nesmysl vinit Coquarda, první vybočil Milan, Coquard na to musel zareagoval logicky pohybem lehce vpravo, bohužel akorát ve chvíli, kdy ho tam natěsno dojel Rex. Pokud za to dostal nějaký trest, tak je to hodně smutný, zvlášť když to srovnám s chováním těch dvou dobytků z Astany.... nejdřív jak tu už padlo Fedorov a potom ten pád ve sprintu, kde Ballerini (?) naprosto cíleně najel ani nevím do koho...
    SUMAC: úplný souhlas, tyhle výlevy jako včera Milan a dnes Rickert by neměly zůstat bez trestu.

Nevím jestli mi ten záběr během přenosu utekl, ale pád kde lehnul Remco vypadal děsivě, někdo z Ineosu tam letěl v plný rychlosti zádama na betonovou bariéru - https://youtu.be/2LlM4PPGtnM?si=TKgqm_sxNFBOu5Fw&t=287

Hlavním viníkem všech průserů co se dnes staly je ASO. Nejdřív úplně zbytečná sprinterská prémie, která nic neřeší a jen zdvojnásobí už tak velké nebezpečí, protože je jasný, že na ní v takovéhle etapě přijede celý balík. A pak úzký finiš se zatáčkama v posledním kilometru. Teď jsem doposlouchal The Move kde Hincapie a Wiggins říkali, že za nich byly všechny sprinterské finiše dvojnásobně široké a nechápou, že stejná firma která má plnou hubu bezpečnosti a dokurvila kvůli ní Arenberg si pak dovolí udělat takovouhle etapu.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    JONAS3: žlutou měl dostat Rickert za to buzerovani ostatních plus Phillipsen v první etapě kdy on sám někomu vlepil páč si ho dovolil předjet. Nevím kde a jak UCI nabírá komisaře ale přijde mi že to jsou lidi co hráli dříve spíš Snooker než že by kdy sledovali cyklistiku.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: tak pořád potřebuje prostě ještě štěstí. Je to TdF ta konkurence je prostě obrovská vždyť Philipsem vypadl, za ním dojel i Girmay,Groves,Dainese,Gronewegen, Ackermann. Když jeden vyletí, je tam další.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ROMI: Mně teda přišlo, že jak se Milan zvednul, cuknul doprava. S ním cuknul doprava i Bryan, a zároveň Rex reagoval a šel doleva, jako by Milanovi chtěl jít do háku. A že je mezi nimi o půl kola vzadu Bryan ani jeden asi netušil.
    Asi závodní incident, přitom mam pocit, že nejvíc do strany šel Milan, ale nijak dramaticky. Prostě závodní incident, proto mě překvapuje trest pro Coquarda. A že to odnesl jen Philipsen je docela zázrak a zásluha Bryana, že to ustál.
    Ale kdo já jsem, abych je soudil ;)
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ROMI: Podle mě šetří síly, až se čistokrevní sprinteři trochu uvaří v prvních kopcích.
    ROMI
    ROMI --- ---
    JONAS3: proc Milan? Ten byl dost vepredu ne? Se na to budu muset podivat znova teda jeste. Me prislo, ze Coquard sel moc doleva a trknul tam do Rexe bo kdo to byl a odletel do nej. Rikaj, ze za to muze Rex, ale to mi taky neprislo, ale zas nad tim nechci stravit pul dne :) on to nekdo vyresi za me.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Dnes 4 žluté karty, van Poppel, Theuns, Ballerini a pro mě trochu nepochopitelné i Coquard.
    Když to opakovali, tak si pořád myslím, že reagoval na Milana a je v tom nevinně. Jestli někdo, tak Milan měl být potrestaný, ale spíš to byl závodní incident...
    DIOM
    DIOM --- ---
    ROMI: je v jednom kuse po nějaká nemoci..asi junior nastoupil do školky a nosí domů bacily :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    a co je s Van Aertem, jedno po letech ho dam do Velo a nic :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    koukam na highlights a dneska slusnej masakr, Jakobsen nechutnej pad, to asi nerozdejchal
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam