JONAS3: vždyť ty jsi jediný sprinter tady v audítku, kdo jiný by do toho měl kecat? :) Mně teda taky přijde jako nesmysl vinit Coquarda, první vybočil Milan, Coquard na to musel zareagoval logicky pohybem lehce vpravo, bohužel akorát ve chvíli, kdy ho tam natěsno dojel Rex. Pokud za to dostal nějaký trest, tak je to hodně smutný, zvlášť když to srovnám s chováním těch dvou dobytků z Astany.... nejdřív jak tu už padlo Fedorov a potom ten pád ve sprintu, kde Ballerini (?) naprosto cíleně najel ani nevím do koho...
SUMAC: úplný souhlas, tyhle výlevy jako včera Milan a dnes Rickert by neměly zůstat bez trestu.
Nevím jestli mi ten záběr během přenosu utekl, ale pád kde lehnul Remco vypadal děsivě, někdo z Ineosu tam letěl v plný rychlosti zádama na betonovou bariéru -
https://youtu.be/2LlM4PPGtnM?si=TKgqm_sxNFBOu5Fw&t=287Hlavním viníkem všech průserů co se dnes staly je ASO. Nejdřív úplně zbytečná sprinterská prémie, která nic neřeší a jen zdvojnásobí už tak velké nebezpečí, protože je jasný, že na ní v takovéhle etapě přijede celý balík. A pak úzký finiš se zatáčkama v posledním kilometru. Teď jsem doposlouchal The Move kde Hincapie a Wiggins říkali, že za nich byly všechny sprinterské finiše dvojnásobně široké a nechápou, že stejná firma která má plnou hubu bezpečnosti a dokurvila kvůli ní Arenberg si pak dovolí udělat takovouhle etapu.