• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ROMI: Podle mě šetří síly, až se čistokrevní sprinteři trochu uvaří v prvních kopcích.
    ROMI
    ROMI --- ---
    JONAS3: proc Milan? Ten byl dost vepredu ne? Se na to budu muset podivat znova teda jeste. Me prislo, ze Coquard sel moc doleva a trknul tam do Rexe bo kdo to byl a odletel do nej. Rikaj, ze za to muze Rex, ale to mi taky neprislo, ale zas nad tim nechci stravit pul dne :) on to nekdo vyresi za me.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Dnes 4 žluté karty, van Poppel, Theuns, Ballerini a pro mě trochu nepochopitelné i Coquard.
    Když to opakovali, tak si pořád myslím, že reagoval na Milana a je v tom nevinně. Jestli někdo, tak Milan měl být potrestaný, ale spíš to byl závodní incident...
    DIOM
    DIOM --- ---
    ROMI: je v jednom kuse po nějaká nemoci..asi junior nastoupil do školky a nosí domů bacily :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    a co je s Van Aertem, jedno po letech ho dam do Velo a nic :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    koukam na highlights a dneska slusnej masakr, Jakobsen nechutnej pad, to asi nerozdejchal
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Já trnul, co tam předváděl to hovado Fjodorov. To bylo normálně na žlutou, jak tam nejdřív couval jak blb, pak tam málem shodil půlku Intermarché, pak zas najížděl na Picnic, šílený.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Když ho přelezli, tak už držel rychlost, Girmay a spol už rychlejší nebyli. Je dobrý, je rychlý, a může ještě růst a zrychlovat.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    jako Bittner mel nejlepsi leadout, akorat moc brzo a do protivitru. ale pozitiva jsou ze tam byli, dalsi ze mu verej, a treti ze dal pate misto. pokud bude kopcovitejsi dojezd kde Merlier a Milan nebudou, tak to klidne muze dat letos!
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Hrozné pády, fuj
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    To je pádů:(
    Bitner top5!:)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Pěkné Biťák
    CUKI
    CUKI --- ---
    Třeba se snažej aby to bylo zajímavý, protože do desáté etapy to bude jinak velká nuda. A desátá pro mě spíš místem, protože tyhle hory mám rád a skoro každej rok tam na pár dní minimálně skejsnem.

Ale druhá půle bude zajímavá velmi 14 a 18... :-)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    pitchaaaa...to snad ne. -1
    FIDA
    FIDA --- ---
    Koukám, že večer se mám ze záznamu na co těšit.....
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    A ted Rickard zase huci do Rexe pote co hucel na Cocqarda. Za tohle by mel dostat dve zluty a tahnout k certu imho.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Caleb Ewen rika nici jednoznacna chyba, Rex proste mel riditka v jedinem miste kde presne tohle mohly zpusobit Cocqardovi, kdyby byl Rex o 5 cm jinde, tak by se nic nestalo.

jinak jediny mozny vysledek dneska je ze vyhraje Groves... imho
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    COCOBRYCE: no. na SBS rikaji byvali sprinteri ze to jeho chyba nebyla, zachranil tim savem vic lidi nez co sundal. plus jak je malej tak ho lidi blbe vidi, Milana clovek neprehlidne. Ewan rikal ze ho lidi kolikrat vubec nevideli pres nekoho vyssiho kdo byl zanim.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: si nemyslím, čisté chyba Cougarda
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    SUMAC: To, že to ustál je zázrak
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam