• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    DIOM
    DIOM --- ---
    přestupový drby:

Remco > Red Bull Bora
    Armirail > Visma
    Godon > Ineos
    Vauquelin > Ineos
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Jonas dostal asi víc, než si kdokoliv představoval, možná měl špatnej den, ale za mě měl spíš míň sil po tom jak se snaží, nastupuje, ta předešlá etapa ho musela bolet, není zvyklej jezdit jednorázovky a teď odjel vlastně 3 za sebou

vyzdvihuju výkon Kévina Vauquelina, Ivána Romea i Castrillo zajel slušně, akorát ten Mas:(
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ROMI: já zas koukal na ty jeho starý výsledky a kdo ho kdy porazil, rozkliknu U23 2018 a tam ho porazili Lambrecht a Mäder........
    ROMI
    ROMI --- ---
    FIDA: Muzem zase 😁
    ROMI
    ROMI --- ---
    PAN_SPRCHA: Jo vcera jsem to tu taky hledal, ja byl az patej 😅
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    FIDA: a první zmínku o Pogačarovi na nyxu vyhrává.......Hellish

HELLISH --- 9:55:01 18.6.2018

Ve Slovinsku velice solidně Černý, tam zase čumim na celkově čtvrtýho Pogačara (19 let!). Slovinci mají zřejmě pár hodně slušnejch oddílů, o jejich výsledcích si můžeme nechat ledat zdát:)
    FIDA
    FIDA --- ---
    Ale nebudeme se tu zase dohadovat, kdo kde Tadeje objevil jako prvnî a tak, že ne?!:))
    CUKI
    CUKI --- ---
    PAN_SPRCHA: Tak já ho mám za favorita už před jeho první TdF, kdy jsem ho viděl jet doma ve Slovinsku. A časovku s Roglou, beru za to nejzajímavější a nejnapínavější co se na TdF za posledních několik dekád událo.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CUKI: Pog byl před TdF jasně největší favorit...a to platí úplně stejně pořád.
    Když se podívám na kursy před TdF a teď. Pog má stejný Jonáš a Remco dokonce lehce klesli....
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    CUKI: no ještě to není hotové páč pokud bude opravdu šílený vedro tak to mu nesedí a klidně může jeden den bouchnout, zvlášť pokud Visma na něj isolovsneho zaútočí několika lidma.

Na druhou stranu asi bude mít spojence v Remcovi který asi už nebude chtít k to druhé místo přijít a tak bude sjíždět a útočit.
    CUKI
    CUKI --- ---
    KEIKIN: Aby to nedopadlo tak, že poslední etapu na Champs-Élysées bude moct Pogi vyrazit klidně pěšky :-)
    Když už ostatní poráží i ve spurterské etapě, co teprve na konci v horách?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CUKI: ještě to mohlo zleva začít vítězem etapy aby to bylo pěkně symetrický
    FIDA
    FIDA --- ---
    Moc hezká tradice!;)
    CUKI
    CUKI --- ---
    Do toho 4. už se nenaklonuje no :-D

KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Jinak Pog má tři dresy. To chceš.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    KEIKIN: No jasně, pro Pogačara tam bude minuta nic.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ONDRAT: viděl jsi profil posledních etap ? Tam bude minuta nic.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    FIDA: Určitě bude mít Vingegaard svoje lepší dny, ale minuta je prostě moc.
    FIDA
    FIDA --- ---
    ONDRAT: však uvidíme ještě v těch kopcích, jak se s tím chlapci poperou…přesně jak říkali ve studiu
    FIDA
    FIDA --- ---
    MUCHI: a ty buď za tenhle můj mírnej komentář rád, bys ty moje pravý hlášky taky nemusel vůbec přežít!;)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam