• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    To nevypadá že je chytnou.
    ROMI
    ROMI --- ---
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: ale asi nebude, pod pyrenejema začínají v úterý a na žádný velký vedra to nevypadá ani dole natož nahoře Screenshot-20250713-102107
    image sur image
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Jako tyhle klasikarske etapy jsou pro něj hračka, baví ho to a je v tom dobrej, má dobrý tým, umí to v balíku a ve větru a má daleko menší nervy než třeba pan Zlata Helma. Jenže až bude v Pyrenejích 36C a bude sám proti Jorgensenovi s Vingegaardem tak to bude něco jiného. To ho tak nebaví a není v tom zdaleka tak dobrej.

Klidně se může stát že mu Jorgensen ujede a Pog ho nechá páč bude hldat toho druhého. A Jorgensen vyhraje Tour jak to vyhrál Simon na Giru
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    HUGH_BOYLAN:Nehraje.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HUGH_BOYLAN:
    STETKINS: Pog si nehraje, Pog jede prostě jako Pog.....jezdí tak od začátku kariéry a pořád všichni spekulují co tím zamýšlí.
    Já myslím že tím nic nezamýšlí, prostě jede
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    STETKINS: Neurážej mne! Pogi si fakt zatím jenom hraje.
    STETKINS
    STETKINS --- ---
    Jako myslet si, že si Pog jen hraje, tak to už je hodně úlet. Jeden horkej den pro Poga, kdy Visma trochu zatáhne a ta minuta náskoku je pryč jak nic. Už se to nakonec stalo. Tour (o celkové vítězství) je teprve před náma...
    CUKI
    CUKI --- ---
    ONDRAT: To nemá nikdo. Ale je na něm vidět, že některé jeho kousky jsou opravdu více hrou než nějakým kalkulem na vítězství. Jonas je dobrej, al Pogi je mnohem všestranější. A co si budem 22' i 23' měl prostě vhodnější domestiky a tak ho dokázal odpárat.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ONDRAT: Nesouhlasím.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    HUGH_BOYLAN: Jsem si teda spíš jistej, že ho dobrovolně nepustí, ale že mu Jonas odjede, protože ani Pogačar nemá každý den svátek.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ONDRAT: Je pravda, že Táďa na Tour už i párkrát stoupl ze sedla, když šlo do tuhýho a potřeboval to. A je dost možný, že prostě Jonáše pustí, ať si jede, protože pak bude chtít hrát tu hru na kočku a myš. Z něho úplně prýští, že chce, aby ho to bavilo. Ne, že to prostě vyhraje s prstem v nose. Ale stejně je to Kanibal. Nemít rád Pogiho je nemít rád cyklistiku.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    HUGH_BOYLAN: Pogačar je taky člověk a vždycky měl ten první týden hodně dobrej, přijel s dobrou formou, je v klidu a je silnej. To neznamená, že Jonas nemůže nějaký delší kopec vyjet a vyhrát a skoro bych se i vsadil, že se to jednou/dvakrát stane. Vingegaard není takovej univerzál, není tak okamžitě silnej a nemá tak dlouhou sezónu.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ROZI: Jestli se hraje poker, budu jenom rád. Táďa je ale IMHO prostě druhej Kanibal. Jenom si Jonáše vodí, aby měl s kým závodit. A na úpatí Tourmaletu mu prostě řekne: "Sorry kámo, potřebuju si tu nabrat pár minut k dobru, abych to teda vyhrál, je mi to líto, díky, čau."
    ROZI
    ROZI --- ---
    HUGH_BOYLAN: třeba včera Jonas vypadal ok a v cíli vyl jediným kdo se Poga držel. Třeba je na tom líp, než se zdá a bude to ještě zajímavé...
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    Vout by mel dostat special dres za nejvic druhych mist v etapach ever
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Já byl dneska raději na kole venku, prázdné cyklostezky, ale blíží se pomalu a jistě hory, tak jsem zvědav, jak se to vyvrbí. Skoro mám strach, že už je vlastně hotovo.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ROMI: zítra se pojede na Pavla.. cíl je víc po rovině
    ROMI
    ROMI --- ---
    SUMAC: aha, ja myslel, ze je jednicka on tam
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    ROMI: jelo se na toho druhyho jejich fastmana dneska
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam