• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    dneska to bude asi masakr, 10. den po "x klasikách, 4,4k v.m, 8 kategorizovaných stoupání.....
    PREVIEW Stage 10 | Tour de France 2025
    PREVIEW Stage 10 | Tour de France 2025
    https://www.domestiquecycling.com/en/features/preview-stage-10/
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Jsem zvědavý na taktiku do dnešní etapy. Je to docela masakr, pořád do kopce. Dost bodů o puntíkatý dres, aby se o něj normálně závodilo, sprinterská prémie sice na 44. km, ale už docela za kopci, tam už by nemuseli být všichni spurtéři.
    Patrně nějaký únik, co půjde po bodech v kopcích, ale v závěru si myslím, že to pojedou týmy na celkové pořadí, a zkusí z toho něco vydolovat. Možná nechají únik klidně vyhrát (pokud tam nebudou lidi s ambicemi na první desítku), ale v závěru si půjdou favoriti pěkně po krku...
    ROZI
    ROZI --- ---
    KEIKIN: ale tak zase z toho, co vypadalo jako totálně nudná etapa udělal do poslední chvíli nervy drásající zážitek pro diváky. Btw, taky to byla druhá nejrychlejší etapa na TdF ever.
    JAZ
    JAZ --- ---
    Zajímalo by mě, jak si vyhodnotí včerejší etapu UAE. Doufám, že je Pogi pořádně vyřval. Zůstal tam spoustu posledních km úplně sám, často musel makat na větru, zatímco i takové pseudotýmy jako Arkea, TotalEnergies, Astana nebo UnoX tam byly až do cíle ve třech lidech...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PAN_SPRCHA: to zní jako Forest gump :-)
    ROZI: mně ne. Nechápu proč "vypustil" Mur de Bretagne. Tím, že nejede na celkové, by měl mít více sil než allroundeři. Nemusel jet na plno časovku.
    ROZI
    ROZI --- ---
    No dnes mi bylo MvdP i líto. Škoda, zajímalo by mne jak by to vypadalo, kdyby Rickaert vydržel až do konce :-D
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Jo ve třetím týdnu bude vic kopců a mohl by to dat
    FIDA
    FIDA --- ---
    wtf, mazec;))))
    Bittner paráda!
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    4., hezky pěkně
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    DIOM: je to po větru a mají velké placky, dnes to jede samo
    DIOM
    DIOM --- ---
    ROMI: peloton chtěl zase odpočívat a MvdP jim z toho udělal letecký den :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    hmm a najednou dalsi minuta pryc, to asi dojedou
    ROMI
    ROMI --- ---
    MvdP se toho neboji dneska :) trosku zrychlil peloton ja sehnali uno na podporu, ale minutu za 30 km no, ja si myslim, ze je porad dohnat muzou, ale budem fandit unikarum :)
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    To nevypadá že je chytnou.
    ROMI
    ROMI --- ---
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: ale asi nebude, pod pyrenejema začínají v úterý a na žádný velký vedra to nevypadá ani dole natož nahoře Screenshot-20250713-102107
    image sur image
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Jako tyhle klasikarske etapy jsou pro něj hračka, baví ho to a je v tom dobrej, má dobrý tým, umí to v balíku a ve větru a má daleko menší nervy než třeba pan Zlata Helma. Jenže až bude v Pyrenejích 36C a bude sám proti Jorgensenovi s Vingegaardem tak to bude něco jiného. To ho tak nebaví a není v tom zdaleka tak dobrej.

Klidně se může stát že mu Jorgensen ujede a Pog ho nechá páč bude hldat toho druhého. A Jorgensen vyhraje Tour jak to vyhrál Simon na Giru
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    HUGH_BOYLAN:Nehraje.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HUGH_BOYLAN:
    STETKINS: Pog si nehraje, Pog jede prostě jako Pog.....jezdí tak od začátku kariéry a pořád všichni spekulují co tím zamýšlí.
    Já myslím že tím nic nezamýšlí, prostě jede
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    STETKINS: Neurážej mne! Pogi si fakt zatím jenom hraje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam