• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    no nic, zbytek až večer ze záznamu...:/
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    UAE si snad nechá ujet Yatese s Campim
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Sivakov už nezvládá? ajaj...
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    KEIKIN: no pokud se na to podivam jako by to byl fotbal pozice po pozici:

Pog je lepsi nez Jonas 1:0
    Affini lepsi nez Pollit 1:1
    Benoot vs Sivakov remiza, Bennot je vic videt ve predu na placatych ale Sivakov snad bude vic uzitecnej treba dneska a ve strednich kopcich 1.5 : 1.5
    WVA vs Wellens 2.5 : 1.5 vcera Wellens opdad a uz toho mas dost, Wout bude cim dal silnejsi
    Narvaez vs Campenaerts, dost rozdilni lidi, ale rekl bych ze oba daji vsechno, 2.5 : 1.5
    Simon vs Adam asi remiza 3 : 2
    Soller vs Kuss. Soller zatim urcite lepsi a Kuss mozna uz nikdy nebude mit formu co mel dva roky zpatky 3:3
    takze az po sem je to vyrovanany...

BUT
    Jorgensen vs Nikdo. 4:3 pro Vismu a Pog bude muset zajet za dva pac Visma ma urcite prevahu.
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    MAESTRO_007: Tak to je jako vyjadreni od nejakeho diplomata. :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Dobrý domestik a plán jak dostat kámoše na pódium :-)

Van der Poel si díky úniku připsal maximum bodů na rychlostní prémii, ale moc velký efekt na soutěž o zelený dres to nemělo. Nakonec bylo největším úspěchem týmu vyhlášení Rickaerta nejaktivnějším mužem etapy. „To byl náš cíl. Jonas měl sen dostat se na stupně vítězů na Tour a tohle byla jedna z šancí. Byl jsem jen dobrovolník, který se s ním vydal do úniku,“ dodal Nizozemec.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    JONAS3: taktiku bych volil ve stylu ocesani domestiku..at je to na fairovku
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Rogla to má na háku, nejvíc chill z celýho pelotonu:D
    VAUQUELIN by se mohl ještě dneska udržet
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Rozhodně se to dnes slušně v GC proseje od těch, co nejedou na celkový výsledek.
    A uvidíme, co Rogla, jestli už se taky proseje pryč. Tak moc bych mu přál ještě jeden pořádný výsledek, ale tato Tour to asi nebude.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: Visma se určitě o něco pokusí, uvidíme, jak velká ztráta pro UAE bude Almeida.. za mě dlouhý boj o únik, na druhým stoupání to praskne - vytvoří se větší únik, boj o puntíky, dost jezdců nějakj ten bod má a na konec souboj týmů o GC pod taktovkou Vismy
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    dneska to bude asi masakr, 10. den po "x klasikách, 4,4k v.m, 8 kategorizovaných stoupání.....
    PREVIEW Stage 10 | Tour de France 2025
    PREVIEW Stage 10 | Tour de France 2025
    https://www.domestiquecycling.com/en/features/preview-stage-10/
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Jsem zvědavý na taktiku do dnešní etapy. Je to docela masakr, pořád do kopce. Dost bodů o puntíkatý dres, aby se o něj normálně závodilo, sprinterská prémie sice na 44. km, ale už docela za kopci, tam už by nemuseli být všichni spurtéři.
    Patrně nějaký únik, co půjde po bodech v kopcích, ale v závěru si myslím, že to pojedou týmy na celkové pořadí, a zkusí z toho něco vydolovat. Možná nechají únik klidně vyhrát (pokud tam nebudou lidi s ambicemi na první desítku), ale v závěru si půjdou favoriti pěkně po krku...
    ROZI
    ROZI --- ---
    KEIKIN: ale tak zase z toho, co vypadalo jako totálně nudná etapa udělal do poslední chvíli nervy drásající zážitek pro diváky. Btw, taky to byla druhá nejrychlejší etapa na TdF ever.
    JAZ
    JAZ --- ---
    Zajímalo by mě, jak si vyhodnotí včerejší etapu UAE. Doufám, že je Pogi pořádně vyřval. Zůstal tam spoustu posledních km úplně sám, často musel makat na větru, zatímco i takové pseudotýmy jako Arkea, TotalEnergies, Astana nebo UnoX tam byly až do cíle ve třech lidech...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PAN_SPRCHA: to zní jako Forest gump :-)
    ROZI: mně ne. Nechápu proč "vypustil" Mur de Bretagne. Tím, že nejede na celkové, by měl mít více sil než allroundeři. Nemusel jet na plno časovku.
    ROZI
    ROZI --- ---
    No dnes mi bylo MvdP i líto. Škoda, zajímalo by mne jak by to vypadalo, kdyby Rickaert vydržel až do konce :-D
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Jo ve třetím týdnu bude vic kopců a mohl by to dat
    FIDA
    FIDA --- ---
    wtf, mazec;))))
    Bittner paráda!
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    4., hezky pěkně
    SUMAC
    SUMAC --- ---