• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    MISTR_CHVEJ
    MISTR_CHVEJ --- ---
    COCOBRYCE: u silnicky bych spise volil Look, alespon me se lepe s nimi lepe jezdi nez s spd, bude taky zalezet na tuhosti podrazky
    VITI
    VITI --- ---
    COCOBRYCE: IMHO na polni cesty je 40 takove rozumne minimum
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    QWITI: neni to nutny, jezdim s nima rok a zatim bez padu, jen vycvakavam hodne preventivne :)
    QWITI
    QWITI --- ---
    COCOBRYCE:
    MIKEFINDER:
    2x spadneš v první sezonně a pak už to bude dobrý :)
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    COCOBRYCE: SPDček se neboj. Šel jsem taky z horáka a platforem na gravel s SPD a úplně v pohodě.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    ROZI: jj 35mm
    ROZI
    ROZI --- ---
    COCOBRYCE: letos jsem pořídil Endurace CF8. Hlavní kritérium u mne bylo pohodlí na dlouhých jízdách. Přecházel jsem z nataženějšího posedu a 25 mm plastů na 30/32. Ten rozdíl jde znát. Zaraz tam byly ty stock pláště celkem bída a pořád jsem defektil. Počítej s tím, že je stejně vyměnis. Endurace má psanou "clearance" tuším na 35 mm. S tím už polní cestu projedes...
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    VITI: to právě moc nevím, netuším jak velkej rozdíl je při jízdě 40mm vs 32mm, vím, mělo by to zvládnout nějakou tu polní cestu, chci jak rychlost, tak ale i stabilitu, bezpečí, ovladatelnost
    závodím tak sám se sebou:)
    VITI
    VITI --- ---
    COCOBRYCE: zaklad bude vedet jak siroky pneu chces vozit, pak to bude jasne.
    2x pokud nezavodis nutna neni, zalezi na osobni preferenci.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    páč se naskytla možnost rozšířit svůj kolopark, jdu si sem pro radu co pořídit, kolo by mělo splňovat: možno na něm"výhrát" Strade Bianchi, P -R a v klidu se vyplazit na Mont Ventoux aniž bych měl Pogiho nohy, vyjíždky tak do 100km, většinou asfalt
    celej život sedím na horáku, ale chci změnu, nejvíc uvažuju nad těmahle dvěma:
    Grail CF 7 | CANYON CZ
    https://www.canyon.com/cs-cz/gravel-kola/race/grail/cf/grail-cf-7/4149.html
    Endurace CF 7 | CANYON CZ
    https://www.canyon.com/cs-cz/silni%C4%8Dni-kola/endurance-bikes/endurace/cf/endurace-cf-7/4274.html?dwvar_4274_pv_rahmenfarbe=R076_P09
    asi chci vepředu dvojplacku
    taky bych si chtěl pořídít SPDečka, ale nikdy jsem to nevozil, nebylo by teda lepší si je nejřív koupit i na horáka - ať se s nima naučím, než se učit na novém typu kola i s novejma pedálama?
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    KEIKIN: pul mega pro viteze bylo snad jeste za Lance..
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Pog nepotřebuje žluťáka teď, ale v Paříži.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: Hmm jenže Pog nejezdí za dva ale tak za čtyři, takže tím se to zase láme
    CHARON
    CHARON --- ---
    Nevystřídá
    CUKI
    CUKI --- ---
    Koukám na resumé a docela hustý. Nechápu proč je nechali odjet. Jako Healy je borec a věřím, že brzo vystřídá žluté duo i když letos ještě ne. Pogimu chybí krutě Almeida, ale že je nechtěl stáhnout třeba právě Jonas?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    275 tisíc za pět hodin dřiny. Je to adekvátní odměna? | Škoda We Love Cycling - Česká republika
    https://www.welovecycling.com/cs/2025/07/13/275-tisic-za-pet-hodin-driny-je-to-adekvatni-odmena/
    nic moc ty odmeny
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    tvl co ten Decatlon jako zkouší ? Můžete mi někdo vysvětlit proč stahují únik ?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Počkat! Týmy se odposlouchávají vzájemně ? Není to už tak trochu přitažené za vlasy ? tohle přece není bondovka.
    ROMI
    ROMI --- ---
    jo a kvuli Healymu se ani nic nedelo o celkovy poradi, jen Vaqulein mi klesl
    DUKED
    DUKED --- ---
    Ale bude ve žlutém, takže vlastně vyhrál 😉
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam