• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    ROMI
    ROMI --- ---
    jo a kvuli Healymu se ani nic nedelo o celkovy poradi, jen Vaqulein mi klesl
    DUKED
    DUKED --- ---
    Ale bude ve žlutém, takže vlastně vyhrál 😉
    MUCHI
    MUCHI --- ---
    DUKED: tak to nakonec dal ;)
    DUKED
    DUKED --- ---
    Joho, paráda. Úplně s přehledem

Healyho je mi líto ale
    DUKED
    DUKED --- ---
    Simone, držím všechny palce
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    no nic, zbytek až večer ze záznamu...:/
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    UAE si snad nechá ujet Yatese s Campim
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Sivakov už nezvládá? ajaj...
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    KEIKIN: no pokud se na to podivam jako by to byl fotbal pozice po pozici:

Pog je lepsi nez Jonas 1:0
    Affini lepsi nez Pollit 1:1
    Benoot vs Sivakov remiza, Bennot je vic videt ve predu na placatych ale Sivakov snad bude vic uzitecnej treba dneska a ve strednich kopcich 1.5 : 1.5
    WVA vs Wellens 2.5 : 1.5 vcera Wellens opdad a uz toho mas dost, Wout bude cim dal silnejsi
    Narvaez vs Campenaerts, dost rozdilni lidi, ale rekl bych ze oba daji vsechno, 2.5 : 1.5
    Simon vs Adam asi remiza 3 : 2
    Soller vs Kuss. Soller zatim urcite lepsi a Kuss mozna uz nikdy nebude mit formu co mel dva roky zpatky 3:3
    takze az po sem je to vyrovanany...

BUT
    Jorgensen vs Nikdo. 4:3 pro Vismu a Pog bude muset zajet za dva pac Visma ma urcite prevahu.
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    MAESTRO_007: Tak to je jako vyjadreni od nejakeho diplomata. :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Dobrý domestik a plán jak dostat kámoše na pódium :-)

Van der Poel si díky úniku připsal maximum bodů na rychlostní prémii, ale moc velký efekt na soutěž o zelený dres to nemělo. Nakonec bylo největším úspěchem týmu vyhlášení Rickaerta nejaktivnějším mužem etapy. „To byl náš cíl. Jonas měl sen dostat se na stupně vítězů na Tour a tohle byla jedna z šancí. Byl jsem jen dobrovolník, který se s ním vydal do úniku,“ dodal Nizozemec.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    JONAS3: taktiku bych volil ve stylu ocesani domestiku..at je to na fairovku
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Rogla to má na háku, nejvíc chill z celýho pelotonu:D
    VAUQUELIN by se mohl ještě dneska udržet
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Rozhodně se to dnes slušně v GC proseje od těch, co nejedou na celkový výsledek.
    A uvidíme, co Rogla, jestli už se taky proseje pryč. Tak moc bych mu přál ještě jeden pořádný výsledek, ale tato Tour to asi nebude.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: Visma se určitě o něco pokusí, uvidíme, jak velká ztráta pro UAE bude Almeida.. za mě dlouhý boj o únik, na druhým stoupání to praskne - vytvoří se větší únik, boj o puntíky, dost jezdců nějakj ten bod má a na konec souboj týmů o GC pod taktovkou Vismy
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    dneska to bude asi masakr, 10. den po "x klasikách, 4,4k v.m, 8 kategorizovaných stoupání.....
    PREVIEW Stage 10 | Tour de France 2025
    PREVIEW Stage 10 | Tour de France 2025
    https://www.domestiquecycling.com/en/features/preview-stage-10/
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Jsem zvědavý na taktiku do dnešní etapy. Je to docela masakr, pořád do kopce. Dost bodů o puntíkatý dres, aby se o něj normálně závodilo, sprinterská prémie sice na 44. km, ale už docela za kopci, tam už by nemuseli být všichni spurtéři.
    Patrně nějaký únik, co půjde po bodech v kopcích, ale v závěru si myslím, že to pojedou týmy na celkové pořadí, a zkusí z toho něco vydolovat. Možná nechají únik klidně vyhrát (pokud tam nebudou lidi s ambicemi na první desítku), ale v závěru si půjdou favoriti pěkně po krku...
    ROZI
    ROZI --- ---
    KEIKIN: ale tak zase z toho, co vypadalo jako totálně nudná etapa udělal do poslední chvíli nervy drásající zážitek pro diváky. Btw, taky to byla druhá nejrychlejší etapa na TdF ever.
    JAZ
    JAZ --- ---
    Zajímalo by mě, jak si vyhodnotí včerejší etapu UAE. Doufám, že je Pogi pořádně vyřval. Zůstal tam spoustu posledních km úplně sám, často musel makat na větru, zatímco i takové pseudotýmy jako Arkea, TotalEnergies, Astana nebo UnoX tam byly až do cíle ve třech lidech...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PAN_SPRCHA: to zní jako Forest gump :-)
    ROZI: mně ne. Nechápu proč "vypustil" Mur de Bretagne. Tím, že nejede na celkové, by měl mít více sil než allroundeři. Nemusel jet na plno časovku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam