• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    JAZ
    JAZ --- ---
    SUMAC: taky jsem si říkal, jestli by počkali třeba na Remca :)
    Proč se ale neřeší to sestřelení Pogiho na zem? Coquarda rozhozeného v šedesátce ve sprintu div nelynčovali, ale co udělal ten Nor to bylo teprve bezohledné chování. Ve chvíli kdy o nic nešlo, jel vedle Poga takže o něm dobře věděl a přesto to tam řízl jako prase, asi aby neztratil pozici pro sprint o padesátý místo…
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    ROMI: zlutak neměl ale Pog ma za těch šest let kredit u všech chlapů tak si dneska akorát maličko vybral. Kdyby to byl kdokoliv jinej bez kreditu a respektu tak šlapou všichni jak o zivot
    ROMI
    ROMI --- ---
    MAESTRO_007: zlutak nemel, tak jako bych jim nevycital, ze nepockali :)
    CUKI
    CUKI --- ---
    ROMI: To je ta první možnost. Jen jsem chtěl naznačit, že stačí nemít svůj den...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Talentovaný český vrchař Matěj Piták podepsal smlouvu s týmem Visma-Lease a Bike | RoadCycling.cz
    https://www.roadcycling.cz/clanek/talentovany-cesky-vrchar-matej-pitak-podepsal-smlouvu-s-tymem-visma-lease-a-bike
    ROMI
    ROMI --- ---
    CUKI: proc by jako koncil? Zapominas na treti moznost, ze jim sam ujede v kopci jak loni ;) a jasne, ze dobrovolne, kdyby chtel, tak by to v pondeli stahl v tom kopci
    CUKI
    CUKI --- ---
    Zejtra se uvidí. Ale mám dojem že on do těch kopců nemá nikoho. Tedy buď pojede za někým, tak zvaně na "Jonase" a pak si dá svůj triumf nebo končí, protože že by někdo jel podle jeho potřeb a dotáhl ho to už moc nehrozí. :-(

Ostatně si myslím, že žluťáka se zbavil tak nějak dobrovolně.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ROMI: tam nešlo nepočkat. To byla zodpovědnost na Remcalovi a Vingegaardovi + Healy kterému Pogacar nechal žluťák. By se museli hanbou propadnout kdyby si v té skupině nesjednali pořádek a nepockali na něho. Takto se Tour nevyhrává když se dívá celý svět. Tak špatné na tom ještě moderní cyklistika není :-)

CUKI: možná kdyby v tu chvíli netelefonoval a držel se oběma rukama tak to ustojí :-)
    CUKI
    CUKI --- ---
    ROMI: Protože kdyby čekali při každém pádu Rogli, tak by taky mohli dojíždět etapu po tmě :-D

To přeložení bylo na prd. S tím nic moc dělat nemohl.
    ROMI
    ROMI --- ---
    Tak cekal bych, ze je dojede nejdriv cela ta skupina a pak aspon MvdP, ale kluci peknej vykon, Abrahamsen je taky blazen. No pockali a ani nemuseli dle me v tomhle pripade :) Na Roglice nikdy nikdo nepockal :D
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    DUKED: z kanibala plazivec po zemi... To ho bude zítra v Pyrenejích štípat.

Ale CH to UnoX a zrovna chlap co je tam celou kariéru.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Jak jsem psal, MVDP se "vykašlal" na Mur de Bretagne a od té doby mu jaksi nejde karta. Spoléhá na rovinné dojezdy, což mi k němu nějak nesedí.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    DUKED: počkali na něj.
    DUKED
    DUKED --- ---
    Tadej na zemi
    RICK
    RICK --- ---
    Team Visma | Lease a Bike | Matej Pitak joins Team Visma | Lease a…
    https://www.teamvismaleaseabike.com/news/news/matej-pitak-joins-team-visma-lease-a-bike-development/?
    MISTR_CHVEJ
    MISTR_CHVEJ --- ---
    COCOBRYCE: u silnicky bych spise volil Look, alespon me se lepe s nimi lepe jezdi nez s spd, bude taky zalezet na tuhosti podrazky
    VITI
    VITI --- ---
    COCOBRYCE: IMHO na polni cesty je 40 takove rozumne minimum
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    QWITI: neni to nutny, jezdim s nima rok a zatim bez padu, jen vycvakavam hodne preventivne :)
    QWITI
    QWITI --- ---
    COCOBRYCE:
    MIKEFINDER:
    2x spadneš v první sezonně a pak už to bude dobrý :)
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    COCOBRYCE: SPDček se neboj. Šel jsem taky z horáka a platforem na gravel s SPD a úplně v pohodě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam