• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    no zítra má celý den pršet, nahoře devět stupňů

a do toho dva brutální sjezdy....jako ještě pořád se může někdo rozmáznout.

001

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Jonáše shodil fotograf v cíli a Pogovi nechutnalo :-)

Se svým dnešním výkonem jsem spokojený, protože jsem dokázal obhájit žlutý dres, jak jsme si ráno naplánovali. V některých místech jsem se trápil, ale dnes to bylo jen jedno stoupání, jedno úsilí na plný plyn odspodu nahoru. Další dny budou mít více stoupání a budou pro tělo více namáhavé,“ upozorňuje Pogačar.

Občas jsem se trápil, přiznal Pogačar, ale na Mont Ventoux nic neztratil. Vingegaarda v cíli srazil k zemi jeden z fotografů | RoadCycling.cz
    https://www.roadcycling.cz/clanek/obcas-jsem-se-trapil-priznal-pogacar-ale-na-mont-ventoux-nic-neztratil-vingegaarda-v-cili-srazil-k-zemi-jeden-z-fotografu
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Něco ze studia :-)
    Hlasy české Tour de France: Proč je takový fenomén a co stojí dostat ji na obrazovku? | Forbes
    https://forbes.cz/hlasy-ceske-tour-de-france-proc-je-takovy-fenomen-a-co-stoji-dostat-ji-na-obrazovku/?
    JAZ
    JAZ --- ---
    COCOBRYCE: podle oficialni casomiry zavodu mam Ventoux za 1:13, ale na Strave se mi ten hlavni segment nechytl, prvnich par stovek metru jsme totiz jeli z jineho smeru nez jsme se napojili na hlavni trasu. Nejblizsi segment tam mam 1:18 versus Pogiho dnesnich 49 minut, takze asi tak, zhruba na urovni dnesniho grupetta :D slo to urcite aspon o 5 minut lip, ale najizdeli jsme na Ventoux po 110km a s 2000 vyskovych metru v nohach, takze uz v docela velke unave.
    ROMI
    ROMI --- ---
    jinak dneska bylo vtipny, jak se tam vzdycky nekdo dotahl o kom clovek nemel ani potuchy, ze nekde pobliz jeste slape :) a nejak jsem si myslel, ze to ti dva dojedou a Pog vyhraje jeste
    DUKED
    DUKED --- ---
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    MAESTRO_007: no a pak ho zas urval na konci. Háže ksicht páč ho to asi už fakt nebaví a chce byt raději někde v dešti a bahně před Rubaix a porazit Van de Poola na velodromu inho
    CUKI
    CUKI --- ---
    MAESTRO_007: No moc mi to nepřidá, ale taky kdyby vyhrál všechno, tak by to niko nebavilo na to koukat :-) Podle mě zvětšili náskok. Třetí přes 9 minut, má puntíky a brzy asi i zelenej. :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    SUMAC: šetřil? Ve tváři vypadal nejhůř za celou Tour chvilkama :-) ..spíš to vypadá, že se Jonáš ve třetím týdnu začíná dostávat na Pogovu úroveň
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Jako přišlo to jenom mě nebo se Pog šetří na Vueltu? Dneska visel dal dva pokusy a visel dal.

Na vuelte pojede Majka a Almeida tak Pog bude mít motivaci to vyhrát pro team a nechat pár etap i domestikum
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Wouw, frantíci mají vítězství :)
    DUKED
    DUKED --- ---
    Držel jsem palce Healymu. Ale jak říkali, takticky to neudělal úplně správně asi
    DUKED
    DUKED --- ---
    To je neskutečně parádní etapa
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Oni toho Mase snad sjedou
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JAZ: jen že má skromná představa je, že pokud teď vyfunim na Točnou, tak za rok tréninku je dát to ze Saultu ( 25km ) za 3h, tak mě zajímá, jak moc jsem mimo:D
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JAZ: za kolik si to dal?
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    PAN_SPRCHA: daji se vychytat dny, kdy je Stelvio otevreny jenom pro cyklisty. My sme letos jeli dva dny po otevreni a provoz byl minimalni.
    CUKI
    CUKI --- ---
    SUMAC: Alp d Huez je super dal jsem si ho úplně nahoru a pak zase dolů po sjezdovce na MTB ještě když to nebylo tak masový :-D
    Covadonga a celé Picos jsou pro mě asi nejkrásnější hory, ale ta cesta zrovna moc výhledy nemá. Až ten top je lepší, ale pořád jsi v "údolí" a ten nejkrásnější monument Picos je v zákrytu. Ale kupodivu i mnohem menší kopečky ve Špaňu mají velice zajímavý jízdní i výhledový charakter.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: primárně je vybírat si stoupání který nevede nikam jinam než na vrchol nebo to není používaná cesta. Passy jako Stelvio fakt už ne, tam je reálně docela hustý provoz a v tom se ti moc stoupat nechce. Galibier až na horní část nad tunelem taky nic moc.

na vrcholy taky občas něco jede ale provoz se nedá srovnávat s průsmykama i když třeba Mortirolo je taky vcelku bez provozu.

Já byl Mortirolo, Stelvio a nedá se to srovnat. Mortiorolo se v klidu soustředíš na jízdu, Stelvio se soustředíš aby tě nesundalo nějaký hovado na motorce nebo uhýbáš před náklaďákem.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam