• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JOPS: Tak to je dobrý debil, ještě v takovém věku? To mi hlava nebere. Ale vypadá to, že si zlomil kličku, dobře mu tak...

Valí se tam 1:20 před příjezdem Milana, to moc času na úklid neměli, není někde pokračování, co s ním za tak krátký čas udělali? Představuju si, že ho vzali za nohy a za ruce a hodili za bariéru :D
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    THEFLON: No, odsral... Mrkni na to ještě jednou. Byl dost aktivní už chvilku před tím, ty hlavičky do borce z Cofidisu, prostě si hlídal a dělal prostor (za mne parádně, má koule, jestli chce být elitní sprurtér, tak není jiná cesta).
    A ano, na závěr byl v nůžkách, to se nepřu, protože ho "střihnul" ten z FDJ, a šel první ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    A jakej musíš být dement, abys chvíli před pelotonem se snažil projet cílovou rovinku na kole na TDF..

Facebook
    https://www.facebook.com/share/r/1CC8YMVqsx/
    THEFLON
    THEFLON --- ---
    JONAS3: Mě teda přišlo, že ho vzali do nůžek oba co byli vedle něj...a on to odsral a šel první k zemi.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JONAS3: Teda to tak vypadá, strkal se tam s tím z Cofidisu, a jak byl nakloněný, tak to něj strčil z druhé strany z FDJ...
    Mno, myslím, že jury nám to řekne a někoho za to pěkně natře. Ale zase běžný závodní incident, bych řekl, ale smeklo se mu to brutálně rychle :D
    ROMI
    ROMI --- ---
    JONAS3: Aha, skoda, v bedne to poradne neukazali a vypadalo, ze ho tam skripli
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    To sundal Biťák.. Pustil jsem si to snad 10x
    DIOM
    DIOM --- ---
    ROMI: Bittner a borec z FDJ šli na zem první
    PULKA
    PULKA --- ---
    YAZZMAN: Js uplne stejne :(
    Vypada to, ze se tam pripletl i Bittner
    ROMI
    ROMI --- ---
    A kdo to tam teda posral dneska?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    :-((( škoda, snad nebude zraněný
    ROMI
    ROMI --- ---
    YAZZMAN: Ty za to muzes 😊
    CUKI
    CUKI --- ---
    tak to asi pogi neurve zelenej... :-(
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    Zrovna v okamziku, kdyz jsem si rikal, ze nechapu, ze to jeste nespalo, tak to spadlo...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    tvl vono snad UNO ještě urve.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Tak jak dneska? :-)

Pavel Bittner making sure the fans are having a wheelie good time on Mont Ventoux

FORELLI
    FORELLI --- ---
    To je Kozubek, plácá pátý přes devátý...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    tvl toe zas komentář na čt 4. První řeknou že je chytrý, jak jim VVA ujel a za dvě minuty zase řeknpou, že je to pro něj špatný. Kua to nemají profil etapy před sebou ?
    JOPS
    JOPS --- ---
    PAN_SPRCHA: STRAVA ma akorat tenhle 20km usek. Pak tam je jeste jeden segment, ale te zacina cca ve druhe tretine kopce a ma 11km

a jenom me pobavilo, ze tenhle kopec vyjelo pres 200k lidi s touto aplikaci :D jako hmm :)

ROMI
    ROMI --- ---
    JOPS: Porad nechapu, ze jen jemu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam