• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    PULKA
    PULKA --- ---
    YAZZMAN: Js uplne stejne :(
    Vypada to, ze se tam pripletl i Bittner
    ROMI
    ROMI --- ---
    A kdo to tam teda posral dneska?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    :-((( škoda, snad nebude zraněný
    ROMI
    ROMI --- ---
    YAZZMAN: Ty za to muzes 😊
    CUKI
    CUKI --- ---
    tak to asi pogi neurve zelenej... :-(
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    Zrovna v okamziku, kdyz jsem si rikal, ze nechapu, ze to jeste nespalo, tak to spadlo...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    tvl vono snad UNO ještě urve.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Tak jak dneska? :-)

Pavel Bittner making sure the fans are having a wheelie good time on Mont Ventoux

FORELLI
    FORELLI --- ---
    To je Kozubek, plácá pátý přes devátý...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    tvl toe zas komentář na čt 4. První řeknou že je chytrý, jak jim VVA ujel a za dvě minuty zase řeknpou, že je to pro něj špatný. Kua to nemají profil etapy před sebou ?
    JOPS
    JOPS --- ---
    PAN_SPRCHA: STRAVA ma akorat tenhle 20km usek. Pak tam je jeste jeden segment, ale te zacina cca ve druhe tretine kopce a ma 11km

a jenom me pobavilo, ze tenhle kopec vyjelo pres 200k lidi s touto aplikaci :D jako hmm :)

ROMI
    ROMI --- ---
    JOPS: Porad nechapu, ze jen jemu.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    DUKED: To vypadá, že Johannessen jede.
    JOPS
    JOPS --- ---
    PAN_SPRCHA: to v tom 94 mela antidopingovka dovolenou? :D a prekvapuje me, ze tam je zanesenej Armstrong, jsem myslel, ze mu vsechny casy, trofeje atd sebrali.
    VOTA
    VOTA --- ---
    V neděli Pogy kašlal na pláštěnku/bundičku (a kartón) a sjížděl to v tom marastu bez, co jsem tak viděl. Tak aby nepřišla nějaká silnější rýmička. Se teda říkalo, že kašle a smrká půl balíku, páč se všichni polejval a cpou si led za krk. Ale je otázka, zda "netrpěl" včera spíš kvuli tomu. On sám tvrdil, že teda nějaký nachlazení tam je, ale že to je drobnost, ale tak on taky nebude soupeřům slepičit něco o své slabině. Dnes by se to nejspíš stejně nemělo projevit, ale co zítra .. no uvidime.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: no Lidl nemůže pustit únik jinak přijde o zelený dres.......pak jsou dvě horský kde může a asi bude bodovat Pogačar a ta sobotní má pomalu 3tis. výškovým metrů tam to taky nebude pro spurtery.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    PAN_SPRCHA: Ten sjezd z Glandonu je ta prasečina, jak jsem nedávno psal, úzká kozí stezka, rozbité, kravince.
    To bude pěkná sebevražda.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    RUSTU: no nejenom čtyři minuty...tam je ještě podstatný že další má devět minut. Tedy víceméně si nikoho hlídat ani nemusí, to ho dostalo v těch ročnících kdy vyhrál Jonas.
    Tohle je neskutečný polštář, tam je jediná možnost nějaké změny prostě nehoda.
    RUSTU
    RUSTU --- ---
    PAN_SPRCHA: Jo, čtyři minuty je dobrej polštář. I pokud bude mít krizi a Vingegaard ho dropne, tak je favorit na GC. Ale aspoň malý drama by tomu slušelo.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PAN_SPRCHA: Hodnoty Romana Kreuzigera v biologickém pasu nikdy nepřekročily dovolené meze - toto tvrzení se mi zdá v tomto světle poněkud unáhlené :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam