• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: to bylo rychlejší než Pog na Ventoux:DDD
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    COCOBRYCE: Máš recht, Wout je pryč.
    DIOM
    DIOM --- ---
    Roglič!
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: dobrá teorie, Wellens to ustojí dál
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    COCOBRYCE: A s ním Wellens. Mám to jen textově, obraz si pustím drze v práci až později, ale tipnul bych, že tihle 2 se budou strategicky snažit utavit jeden druhého, aby pak ten druhý nemohl pomáhat lídrovi.
    To by mohla být také zajímavá bitva, jen aby pak dojeli oba nahoru do Courchevelu ;)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    van Aert v úniku nám zatím vychází
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    zatím je to nuda :)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Za chvilku prémie, a pak to začne! Nejdřív úniky, a pak ...
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: Pollit se na čele zubí téměř furt, přetahuje to i přes kopce, jak Campi - jestli oni dva netrénovali někde spolu:D
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    COCOBRYCE: "na Ventoux v zoně 2" :D :D :D i v sezóně, kdy najedu 15 za rok, bych byl ve vyšší zóně, jen kdybych stál vedle kola :D

UAE - je fakt, že se nedívám na začátky etap, ale Pollita jsem si letos ještě vůbec nevšiml.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: a Campi, jedinej z nich má super formu a v kppcích překvapuje

CUKI: jednak vycházím z jeho výrazu co jsem viděl, z jeho prohlášení, že se necítil nejlíp, komentářů expertů / novinářů a klepům, že měl / má rýmičku, ale na druhou stranu jsem taky slyšel / četl nějakýho experta, co ho sledoval jak dýchá ( na Ventoux v zoně 2 ) a ten tvrdí, že Pog blafoval, hrál divadlo že nemůže, a pak se v tom vyznej:D
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    A ty motorky, nestačím se divit, co udělali z Viktora, co všechno je schopný přejet.
    CUKI
    CUKI --- ---
    JONAS3: Tak jeho hlavně tenkrát utavila naprostá převaha Visma domestiků, pořád je na tom hůř, ale ten rozdíl už není takovej. Navíc do té tour nastupoval v né úplně ok kondici.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    CUKI: Nebyl bych tak kategorický, i na La Plagne se to dá stáhnout. Stačí bouchnout jako se to povedlo Poginu naposled, skoro 6 minut na 8 km. Ano, je to "něco zásadního", jak píšeš. Ale pokud nebude mít prostě jen den, bude mít opravdu špatný den (rýmička,...) a nemusí to být takový zásadní výbuch, tak ty 4 minuty dnes nebo zítra za 2 kopce nejsou nic, co by se nedalo udělat. Ono i ty přejezdy mezi kopci jsou pak peklo, když to nejde ani na rovině. Notabene, kdy tam má Jonas 2 motorky k sobě, za které si vleze a nemusí ani šlapat.

Ale! Chci vidět "krev", ať jsou na tom oba dobře, možná Jonas o fous líp, ať si to rozdají opravdu na krev. Ať ho klidně Visma utaví, protože tým má lepší... Ať klidně 2 minuty stáhnou, o to to bude větší maso zítra :D
    CUKI
    CUKI --- ---
    COCOBRYCE: Nevšimnul jsem si, že by nevypadal dobře. Evidentě měl pořád víc sil než Jonas. Al třetí tejden je třetí tejden. Dneska se rozhodne na tvrdo. Protože pokud se nestane něco zásadního, tak na La Plange se ty 4minuty stáhnout nedj, je tm před posledním kopcem přes 30km kde prostě nejde jet sám a dát někomu 4 minuty. Jonas je silnější než kdy předtím, ale Pogi taky.

Za mě je jen smutné, že ty etapy jsou dost nezajímavě poskládány. Mě se třeba nejvíc libí, když je časovka až jako poslední (pokud nepočítám pařížskou onanii). Tam dává největší smysl. A závodníci jsou nuceni do poslední chvíle víc bojovat a a útočit.

Ostatně rok 2020 byl asi nejzajímavější právě dík tomu minimálně za posledních 20let. A Nejdrsnější horskou etapu hned před tím.

Takhle si to stačí hlídat. :-(
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    COCOBRYCE: Tipl bych Wouta do úniku, tak asi 99,9% + nějakého vrchaře. Zbytek nechají asi u něj. No rozhodně se těším.
    ROMI
    ROMI --- ---
    COCOBRYCE: cetl jsem, ze jo, ze diky vode, jen lehce spalenej z asfaltu.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: očekávají se menší přeháňky ( kdykoliv ), bez větru, 22 stupňů dole cca 13 na hoře
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    a co ten Bitner, je cajk?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam