• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    COCOBRYCE: Tipl bych Wouta do úniku, tak asi 99,9% + nějakého vrchaře. Zbytek nechají asi u něj. No rozhodně se těším.
    ROMI
    ROMI --- ---
    COCOBRYCE: cetl jsem, ze jo, ze diky vode, jen lehce spalenej z asfaltu.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: očekávají se menší přeháňky ( kdykoliv ), bez větru, 22 stupňů dole cca 13 na hoře
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    a co ten Bitner, je cajk?
    PULKA
    PULKA --- ---
    Tohle me bavi uz od vcera - sorry za Insta video, ale myslim, ze je to ypohova strategie v kostce - “Send it”
    Aidan Burgess | Send it #roadcycling #procycling #procyclist #tourdefrance | Instagram
    https://www.instagram.com/reel/DMbRPIhzPsP/?igsh=cjB5Zm0xeWE1bXU3
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    MAESTRO_007: MAESTRO_007: od roku 2013 nejvíc v.m 5472 :) záleží, jestli má Pog rýmičku nebo ne, na MOnt Ventoux nevypadal dobře, Jonas to musí zkusit a dle všeho jak ve 3.týdnu vypadal to zkoušet bude, Visma určitě zkusí někoho dostat do úniku, tam budou chtít všichni, opět to pro UAE bude těžko kontrolovatelný, tudíž záleží jak velký únik bude dle mě bude podobný scénář jako na Ventoux
    Pog si tuhle etapu určitě vybral, stejně jako Hautacam, horskou časovku, Mont Ventoux - kde mu to až na rekord nevyšlo
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Ač fanoušek Pogiho, vůbec by mi nevadilo, kdyby Visma předvedla epický týmový výkon a dostali ho do úzkých, třeba by mu sebrali i žluťáka.
    A on si ho nazpátek vzal v Paříži na Montmartre.
    Ale je tam i zítřejší etapa, ta není o moc jednodušší než ta dnešní. Jsem zvědavý. Předpověď počasí je slušná. Žádný déšť ani hic.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    dneska teda jak? fotku radši nedávám, aby dotyčný nespadl jak Pavel včera :-)

Jak se cítí Pogacar? Bude se jenom bránit a podaří se ho Vismě izolovat od domestiku už na předposledním kopci. Zaútočí už Jonáš tam? To by musel mít někoho v úniku aby ho dovezl pod poslední kopec ještě. Nebo počkají až na Col de la Loze? V roce 2023 tam Pog na Jonáše ztratil 6 minut :-))
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JOPS: Tak to je dobrý debil, ještě v takovém věku? To mi hlava nebere. Ale vypadá to, že si zlomil kličku, dobře mu tak...

Valí se tam 1:20 před příjezdem Milana, to moc času na úklid neměli, není někde pokračování, co s ním za tak krátký čas udělali? Představuju si, že ho vzali za nohy a za ruce a hodili za bariéru :D
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    THEFLON: No, odsral... Mrkni na to ještě jednou. Byl dost aktivní už chvilku před tím, ty hlavičky do borce z Cofidisu, prostě si hlídal a dělal prostor (za mne parádně, má koule, jestli chce být elitní sprurtér, tak není jiná cesta).
    A ano, na závěr byl v nůžkách, to se nepřu, protože ho "střihnul" ten z FDJ, a šel první ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    A jakej musíš být dement, abys chvíli před pelotonem se snažil projet cílovou rovinku na kole na TDF..

Facebook
    https://www.facebook.com/share/r/1CC8YMVqsx/
    THEFLON
    THEFLON --- ---
    JONAS3: Mě teda přišlo, že ho vzali do nůžek oba co byli vedle něj...a on to odsral a šel první k zemi.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JONAS3: Teda to tak vypadá, strkal se tam s tím z Cofidisu, a jak byl nakloněný, tak to něj strčil z druhé strany z FDJ...
    Mno, myslím, že jury nám to řekne a někoho za to pěkně natře. Ale zase běžný závodní incident, bych řekl, ale smeklo se mu to brutálně rychle :D
    ROMI
    ROMI --- ---
    JONAS3: Aha, skoda, v bedne to poradne neukazali a vypadalo, ze ho tam skripli
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    To sundal Biťák.. Pustil jsem si to snad 10x
    DIOM
    DIOM --- ---
    ROMI: Bittner a borec z FDJ šli na zem první
    PULKA
    PULKA --- ---
    YAZZMAN: Js uplne stejne :(
    Vypada to, ze se tam pripletl i Bittner
    ROMI
    ROMI --- ---