• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    tak podle vseho Vacek dopadl jeste hur... OUT
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    MAESTRO_007: tak lider se zrovna vykosil a lezi ve skarpe, zavod neutralisovany.
    ROMI
    ROMI --- ---
    tak za me tam Remco bude lepsi nez Lipo, pokud bude v poradku a mit poradnou pripravu a bude mit lepsi tym nez doted
    CUKI
    CUKI --- ---
    SUMAC: Zrovna na toho Lipa bych si taky vsadil víc.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    JAZ: RB bude mit na kazdy GT dva leadery a Remcal vyhraje nejakou ITT a pak odpadne v horach a nekdo jako Pelizari nebo Lipo muzou klidne vyhrat.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JAZ: tak je to tým s druhým největším potenciálním rozpočtem......nikam zdrhat nebudou.
    Ono není kam jít.
    JAZ
    JAZ --- ---
    MAESTRO_007: jsem moc zvědavej, co na to Lipowitz, kterýmu letos končí smlouva. Nebo Pellizzari, který tam má chudák podepsáno na dva další roky.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    HELLISH:

Je hotovo! Evenepoel předčasně opouští Soudal Quick-Step a od příštího roku bude závodit za Red Bull-Bora-Hansgrohe | RoadCycling.cz
    https://www.roadcycling.cz/clanek/je-hotovo-evenepoel-predcasne-opousti-soudal-quick-step-a-od-pristiho-roku-bude-zavodit-za-red-bull-bora-hansgrohe
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Vacek dneska druhý druhé v etapě a celkově zatím taky druhý Okolo Polska
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MAESTRO_007: to je dělané na Majku. UAE jede na něj si myslím.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    dneska startuje Okolo Polska s Matesem Vackem na startu. Mohl by se pokusit o etapu a možná i celkové pořadí když přežije kopce. Jako poslední etapa je časovka, to by mu mohlo sedět.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    PAN_SPRCHA: no nevím, všechen nový talent sfoukne stejně UAE. Už teď tam maji lidi co můžou dávat LBL, Flandry a Lombardii na příštích 10 let dopředu... To že QS skoupí vyzile závodníky jako Stuyven z nich nedělá zadny klasikarsky suoertym.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HELLISH: to už vypadá jako hotová věc.

Navíc QS teď mají krásný čas na rebuild než se MDVP s Pogačarem nevyhnutelně dostanou za zenit jde už je WVA a zase se otevřou možnosti výher na klasikách
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    MAESTRO_007: takže Remca už vykopli?:)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Tým Soudal Quick-Step se vrací ke klasikářským kořenům. Příchod Jaspera Stuyvena je první změnou pro příští sezónu | RoadCycling.cz
    https://www.roadcycling.cz/clanek/tym-soudal-quick-step-se-vraci-ke-klasikarskym-korenum-prichod-jaspera-stuyvena-je-prvni-zmenou-pro-pristi-sezonu
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Když jsme u těch kol, nechcete někdo fungl nová? Pro Nyx dejme tomu za 6000 Kč?

Rose R TWENTYFIVE (25 mm) aluminium wheels with 19 mm internal width and Sapim Laser spokes

Centerlock, ořech Shimano
    Váha: 1655 g (reálná, mnou zvážená)

Jsou zcela nejetá, jen jsem je sundal z nové silničky (rovnou s ní jsem kupoval i karbonové HUNTy).
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    ROZI: jj diky za info, udelam to podobne, holt vzhuru na gravela ;)
    ROZI
    ROZI --- ---
    ARXIE: 20 pracovních. Tak bych moc nepočítal s cyklistikou v srpnu...
    Sundám pláště, stejně jsem chtěl měnit duše...kotouce ať si udělají sami.
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    ROZI: aha takze ji muzu objednat dnes a mam cas do pristiho tydne (tzn. neni to do druhyho dne), diky, btw. odstrojil jsi rafky nebo to budes posilat komplet? ..jinak jsem se dival ze vymena do 20ti dnu, to jsem zvedavej, je to totalni facepalm.. at zije Vietnam (a to jsem si puvodne myslel ze to zbastili polaci) :\
    ROZI
    ROZI --- ---
    ARXIE: ano jsem. Krabice jsem objednal hned 29.7. doručení jrr ale pozdrženo. Předpokládám, že DT Swiss di kupuje čas a budou odesílat až toho 4.8., jak psali, tak uvidíme kdy to dojde. Žiji v Dánsku, tak nevím jak a kam se posílá z ČR, předpokládám, že to bude taky do Německa.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam