• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    JAZ: Dik, Endurace mam doma a je to pomerne presny popis :D
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JAZ: používání bude hlavně silnice, vyjíždky cca 4-5h především Praha cyklostezky + okolí, mrcasit se sním okolo Slap, kolo má být schopno projet lehkou šotolinou, terénem - StradeBianchi:) - a mám v plánu s ním začít šplhat na kopce
    na Trek sedaj dát 30mm pláště
    JAZ
    JAZ --- ---
    COCOBRYCE: tyhle dvě kola vůbec nemůžeš srovnávat, Madone je komplexní závodní raketa, zatímco Endurace je líná měkká houpačka pro důchodce, kterým by jinak po pár metrech na kostkách vylítla protéza z huby. Pokud chceš přímý srovnání s Madone, koukni na Ultimate, pokud chceš srovnání s Endurace, koukni na Domane. Ale primárně se rozhodni podle toho, jak to kolo vlastně plánuješ používat :)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    a Treka MTB hardtraila mám doam, takže když už rozšiřovat rodinu, tak proč né po straně rámu:)

to je strašný rozhodování!!!:)
    ROZI
    ROZI --- ---
    COCOBRYCE: endurace je dostupný i na Shimanu a s lepšími koly. Tohle bych nebral, ale CF8 Di2 už je zajímavý. Letos jsem kupoval, jestli chceš víc info tak napiš klidně do pošty.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    A ještě byl ve hře Cannondale Synapse Carbon 5, ale tam je vyšší cena, se už se vším moc nevejde do rozpočtu
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    YAZZMAN: právě že líbí, sorry jako :D

IV0: dik za radu:D
    IV0
    IV0 --- ---
    IV0: Což ale u Canyon Endurance zrovna není ten případ, takže mě ignoruj :)
    IV0
    IV0 --- ---
    COCOBRYCE: Můj subjektivní názor je, že Shimano je lepší než SRAM a Canyon dělá příliš mnoho Canyon-specifických věcí, které chce měnit skoro každý (kokpit, sedlovka apod.).
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    COCOBRYCE: A vam se, kolego, ten zub pod sedlovkou u Treku libi? :D
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    tak jsem se posunul v rozhodování co pořídit, nakonec se rozhoduju mezi Trek Madone SL https://www.kola-radotin.cz/trek-madone-sl-5-gen-8-hex-blue-p203307
    nebo Cannyin Endurance https://www.canyon.com/cs-cz/silni%C4%8Dni-kola/endurance-bikes/endurace/cf/endurace-cf-7-axs/4364.html?dwvar_4364_pv_rahmenfarbe=R076_P09
    Sram vs Shimano
    pro Cannyon mluví cena pro Trek design...a teď babo raď, Trek je zamluvenej do pondělí....
    PULKA
    PULKA --- ---
    MAESTRO_007: Chudaci chytli uplne nejhorsi pocasi, co mohli - v patek ma byt nejteplejsi den v roce.

Vcera jsem to nestihla, ale mozna dneska vyrazim na Evropskou se podivat, kdyz uz mi startujou 15 minut od bytu. Nebudete tu nekdo?
    RICK
    RICK --- ---
    MAESTRO_007: v pohodě zahájení, až na trotla Duku, to jsem si chtěl i zabučet :-D

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAESTRO_007: ve skutečnosti to bude i na ČT sport
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Czech Tour 🚴‍♂️🇨🇿🏆 poprvé na Eurosportu. Největší etapový závod v České republice, od čtvrtka do neděle, start v Praze, čtyři etapy, dva horské dojezdy, cíl na Pustevnách. Na startu dvě stáje nejvyšší kategorie World Tour – Visma | Lease a Bike a Soudal Quick-Step. Nechybějí všechny tři české kontinentální sestavy ATT Investments, Elkov–Kasper a TUFO–Pardus Prostějov. Favorit č. 1 Cian Uijtdebroeks 🇧🇪. Začínáme zítra ve 14:30 na E2, komentuje 🎙️ Karel Tyrpekl.
    RICK
    RICK --- ---
    JONAS3: z Vismy se zatím jen odchází - Kooij, van Baarle, Benoot, Valter i když něco ještě není potvrzeno, jsem zvědav, jak to nahradí
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Vacek prodloužil v Treku do 2029!
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HUGH_BOYLAN: bych si už pořídil nový jako rezervu abych to mohl přehodit hned jak to podělá

Lepidlo nic nezkazí ale že by to nějak oddálilo nevyhnutelné se mi moc nezdá
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam