• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Vedu ligu
    Stop the count!!
    RICK
    RICK --- ---
    COCOBRYCE: Byl jsem na zahájení na hradě, málo lidí myslíš? Co jsem zaregistroval, tak tam podle mě četli jedno jméno jezdce, který vůbec nestartoval. Jinak mi to přišlo v pohodě.
    ROMI
    ROMI --- ---
    Pedersen je bez Vacka nejakej marnej nebo to byla vyjimka dnes?
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    RICK: byl jsi tam?
    CUKI
    CUKI --- ---
    Jsem zvědavej jestli se letos podaří tratě Vuelty neměnit. Těch požárů v blízkosti tratě je víc než dost.
    RICK
    RICK --- ---
    COCOBRYCE: jaký propadák?
    ROMI
    ROMI --- ---
    COCOBRYCE: jsem nevedel, ze jede ani. Uz se vzpamatoval z toho padu u nas? Asi jo.

Jinak jsem stihl nejak poskladat tu Velo :) A bez Vinegarda, nemam rad Vismu :)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    MAESTRO_007: tak Gee utíká do Ineosu, ale už se to toho rvou právnici IPT

JONAS3: jj, ale UCI to údajně odmítá rozšířit na 5etap a po tom letošním tak trochu propadáku, hlavně co se týká akce v Praze ( představení + start ) se bojím bojím že to UCI dovolí, ale kíž by

dneska na Renewi A. de Lie - on se toho WT vítězství snad nedočká....a Vackovi se po včerejším pádu asi nejelo nejlíp, tak snad se ještě zvedne
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    MAESTRO_007: koukam ze tam ma par lidi co by ho mohli vystrelit na rovinatem zacatku do uniku, pokud bude cil na kopci. Jake ma formu.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Hirťák pojede Vueltu. Nemají leadera (Gee nejede) a tak budou zkoušet etapy

Jan Hirt od Gira nezávodil, ale teď je konečně zpět. Israel-Premier Tech ho nominoval na Vueltu | RoadCycling.cz
    https://www.roadcycling.cz/clanek/jan-hirt-od-gira-nezavodil-ale-ted-je-konecne-zpet-israel-premier-tech-ho-nominoval-na-vueltu
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Nevím, jestli jste to chytli, ale já to slyšel prvně včera v přenosu na Eurosportu - Czech Tour si dala žádost o přesun do kategorie Pro. Rozhodnuto má být do konce září.
    Tak držíme palce!
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Nezapomeňte na Vueltu....

Velogames Spain 2025 | Velogames Fantasy Cycling |
    https://www.velogames.com/spain/2025/leaguescores.php?league=15465707
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    COCOBRYCE: Zní to, že máš moc natáhlé ruce k řidítkům, chce to poladit, jak píše YAZZMAN. Jestli jsi předtím na beranech nejezdil vůbec, může to být jen počáteční porodní bolístka, jak si nenamáhané svalstvo zvyká, ale na to jsem málo fyzioterapeut. Taky dneska po 50 km cítím ramena a úpony na krční páteř, ale u sebe vím, že to je taková ta bolest, kdy to maká při zpevňování.

Už se těším, až tu budeš psát, že ti jsou těsný štulpny, to je pak teprve cítit progres. ;)

Ad tretry - pevný jsem měl jen jednou a měl jsem podobnej problém. Teď delší dobu jezdím bez nášlapů v teniskách a s dalším bajkem (SOON) půjdu do pohodlnější obuvi s nášlapem, ne do pevných treter. Ať se v tom dá dojít pro ristretto a na WC bez cvakání.
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    COCOBRYCE: Pokud te neco boli, tak s tim pravdepodobne neco spatne je :)
    Bikefittingem nic nezkazis, v porovnani s tim, cos dal za kolo, to moc nestoji, a muze ti to zlepsit pohodli vic nez top sedlo nebo kratasy
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    dojmy a poznatky vol.2
    co to je za vychytávku? jesně, vůči vám zkušenejm baroudeůmr objevuju Ameriku, ale říkám tomu "mezi řazení" jako že jenom posuneš přesmykač aniž by přehodil a můžeš v klidu jet velká / velká :))
    jo a tretry po hoďce začnou zlehka tlačit na špičce, tak snad se o chlup roztáhnou
    a dost mě bolí ramena a za krkem, ale to přikládám nezvyklé pozici / posedu na kterej nejsem zvyklej nebo to může naznačovat, že je něco s posedem špatně?
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    PAN_SPRCHA: hlavně tam jde pro to, aby v ProConti sbíral body, ale jinak určitě budou mít větší šanci se s ním někam dostat
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    COCOBRYCE: no díky Dylanovi by mohli dostávat zajímavější pozvánky
    REEN
    REEN --- ---
    dneska Spindl->Vrchlabi->Strazne->Lanov->Vrchlabi->Spindl… krasna trasa! pocasi bomba…

COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    nechám tu svoje první dojmy:)
    první den jsem ladil posed a bylo hnusně, tak jsem se spíš doma učil na+vycvákávat a najel pár km kolem baráku, včera když jsem se vzbudil a viděl to vedle postele, tak jsem si říkal, že mi asi hráblo, proč jako?! pak jsem odpoledne vyrazil a objevil úplně novej svět:)
    kalhoty super, seděj, maj i kapsu na telefon, kterou jsem při koupi přehlídnul, tretry a espédéčka to je mazec - ten přenos síly, záběr i nahoru, nikam to neutíká, super skvělý, jen mám zatím problém zacvaknout při rozjezdu, obzvlášť do i jen mírného kopce nebo ve vypjatější nenadálé situaci, třeba že to přede mnoui v průjezdu pod Vyšehradem slečna zašlápla, ještě že je tam to zábradlí a je to dostatečně úzký :D
    a kolo? říkám, úplně jinej svět, je to strašná střela, brutální, nekompromisní, ukecaná, což je naprosto fantastický, vzrušující a děsivý zároveň, nic neodpouští, takže už jsem si pořídil silniční lišeje, pokřtil levou páku, pedál, tretru a zlehka zosmičkoval přední kolo, nevadí, aspoň jsem se naučil centrovat a rozšířil lékárničku o polštářky s vazelínou, pruban a pořádnou tubou kalciovky
    tak a teď jdu zkusit, jestli se s tím bude dát jezdit:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam