• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Matyáš Kopecký začal hezky Avenir. 4. místo v etapě, teď má další 3 etapy, kde by mohl zajet.
    Čtvrtek a pátek je dost brutální!
    ROZI
    ROZI --- ---
    HELLISH: viděl jsem nějaká videa z dojezdu na Pustevny, kde se ptali závodníků jaký točili watty. No, na PT level to ještě fakt nebylo, na druhou stranu, toto jde podle mne změnit relativně jednoduše. Stačí nabrat někoho, kdo maturoval z angličtiny a má přehled o cyklistice :-D
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    COCOBRYCE: jestli byl ten moderátor v Praze stejnej jako ve Varech v cíli (předpokládám, že ano), tak ten byl fakt otřesnej
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Hlavně v tý konkurenci....... Screenshot-20250825-073114-2
    fotky zdarma
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    COCOBRYCE: a hlavně Bittner to dál...... zelený dres z WT závodu je sakra úspěch
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    De Lie to dal, má WT vítězství ....
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Cico!:(
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Cela Visma leží, vím proč nemám Jonáše v týmu,:)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    ROMI: tak to bude furt se bojím, ten jeho rozjížděcí vlak nic moc, spíš vůbec nic, prej si musejí zvykat už na příští rok, se jim ten klasikářko sprinterský základ krapet rozpadne

RICK: na zahájení jsem nebyl, ale na startu jo, za mě poradatelsk, nezvládnuto, lidí míň nez závodníků, nikde žádná propagace ničeho až na jednu Skodovku s kolama, typek na pódiu co neumí vyslovit polovinu jmen a řve tam jak má zápasu MMA, nemluvím o tom, že se to za mě málo propagovalo, v metru ani cedule kterým východem, čekal jsem mnohem mnohem víc
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    To je zase černej den:(
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Hmm, a ve Španělsku smrťák na juniorském etapáku.
    WERT
    WERT --- ---
    Hromadný pád cyklistů na Plzeňsku. Na místě zasahují záchranáři - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-hromadny-pad-cyklistu-na-plzensku-na-miste-zasahuji-zachranari-40535540
    ROMI
    ROMI --- ---
    PAN_SPRCHA: Takhle malo bodů jsem ještě neměl, jsem poslední, nic nezastavovat 😊
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Vedu ligu
    Stop the count!!
    RICK
    RICK --- ---
    COCOBRYCE: Byl jsem na zahájení na hradě, málo lidí myslíš? Co jsem zaregistroval, tak tam podle mě četli jedno jméno jezdce, který vůbec nestartoval. Jinak mi to přišlo v pohodě.
    ROMI
    ROMI --- ---
    Pedersen je bez Vacka nejakej marnej nebo to byla vyjimka dnes?
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    RICK: byl jsi tam?
    CUKI
    CUKI --- ---
    Jsem zvědavej jestli se letos podaří tratě Vuelty neměnit. Těch požárů v blízkosti tratě je víc než dost.
    RICK
    RICK --- ---
    COCOBRYCE: jaký propadák?
    ROMI
    ROMI --- ---
    COCOBRYCE: jsem nevedel, ze jede ani. Uz se vzpamatoval z toho padu u nas? Asi jo.

Jinak jsem stihl nejak poskladat tu Velo :) A bez Vinegarda, nemam rad Vismu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam