• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Smutné...
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    SUMAC: Tvl na tohle nemám, samostatně a si vyfiltruj jeho sólově vyhraný etapy na PCS, je jich fakt dost (+ samozřejmě taky ne každej útok vede nutně k vítězství:)
    Ano, klasiky nejezdí, ale to je případ většiny lidí na GC. Tadej je mimozemšťan a osobně jsem zvědavej, jak dlouho mu na tohle šílenství vydrží motivace..
    ROMI
    ROMI --- ---
    "Pogacar wants Ayuso out immediately" - Dutch pundit argues World Champion had a say in Ayuso's UAE departure
    https://share.google/fwlkqD2dyAYnncMID
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    HELLISH: mnohokrat - kolikrat? jeho nejvetsi vyhra je kdzy ho WVA vytahl na posledni kopec a pak na nej dve minuty rval at uz proboha zautoci, ze Pog nema nohy. Jo a pak ta druha jak Rogla utcil 3x-4x od asi 70km od cile a Poga utavil a Jonas se schovalval a na psoednim kopci mu ujel.

Clovek co uvisi par GT a nejede nikdy zadnou klasiku, monument, nechce vyhravat etapy pro me neni zabava a kvuli nemu si to nezapnu.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HELLISH: ti není stylem závodění ale vzhledem a výrazem že má tu pověst nudného jezdce.

Takový Nibali nejezdil nijak megaaktivně ale dělal u toho ksichty vždycky jak v posledním tažení.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    HELLISH: Sumac ti to kdyžtak dovysvětlí.
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    Ještě k Vinegaardovi - podle mě zcela neprávem je nálepkovanej jako nudnej jezdec apod., přitom je to podle mě skvělej bojovník, co se nebojí zaútočit, což v minulosti už mnohokrát prokázal. Akorát holt útočit na Pogačara je většinou sebevražda:)
    Vzpomeňme, jak se vyhrávalo za časů dominance Team Sky, stačilo vyhrát časovku + možná jednu etapu v horách a nazdar.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HELLISH: ještě je tam mladej Garofoli, toho si pamatuju jak se šplhal na Giru s Yatesem do Sestriere
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    CUKI: Já myslim, že dneska to budou chtít rozhodnout, Jonas na to má, tak co by si to nevyhrál. Ostatně tomu odpovídá i složení úniku, vrchař je tam jedinej Tiberi bez formy..
    CUKI
    CUKI --- ---
    HELLISH: Spíš Jonas pojede dál svojí nudu a Visma bude kontrolovat jakýkoliv únik. Vyhraje nějakej vrchař neohrožující pořadí.

Já bych všechny ty vysílačky a komunikaci totálně banoval a přenos by se vysílal s mírným zpožděním.
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    Třeba dneska Ayuso vytlačí Almeidu až nahoru, to by byl krásný příběh:) Ale fakt bych si na to nevsadil, spíš to bude Jonas, 2 minuty za nim sám Almeida a pak někde v dáli ostatní...
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Koukám, že jste tady banda frustrátů, tak jděte do prdele. Stejně jezdíte jak buzny na gravelech, mrdky levičácký teploušský! :D
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    ONDRAT: přísahám. Fotka není seděl jsem v shuttle busu a kecal s kolegou. ale on mi to dosvědčí :) Remco je fakt cool boy jak si to šupal sám jen se sluchátkama na anglickém venkově a asi se divil se že tu jezdí na opačné straně!
    CUKI
    CUKI --- ---
    ROMI: Zejtra minuta sem minuta tam nehraje roli :-)
    A zas maj zatím každou druhou etapu a přitom nejsilnější kůň není na trati...
    ROMI
    ROMI --- ---
    Jinak mi prijde, ze UAE skoro od zacatku odpiskali sanci na celkovy umisteni, nebo jejich zavodeni moc nechapu. Kazdej tam bojuje o etapovy vitezstvi , ale Almeida tam pak nikoho nema
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    A jé, netahejte politiku ještě sem. Piče jsou samozřejmě protestující. Sport má být sport a bezpečný pro sportovce. Kdo v tom má prachy a politický vliv, nesmí ohrozit sportovce jako takové. Takže se uklidněte a běžte se projet.

Dneska jsem si dal příjemný švih.

Mapy.com
    https://mapy.com/s/gehacodaca
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    SUMAC: Pics or didnt happen!
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Obratme list teda... edu zrovna z konference a vím že tu je hned o dědinu vedle dojezd Tour of Britain tak se dívám kolem a napřed vidím proti nám auto Decathlonu a pak se za ním řítí týpek v dresu Quickstepu a má nějak divně zbarvenou helmu a jo je to Remco :) jel sám se sluchátkama v uších na hotel. Páč to bylo rychlejší po okrsecke než budem přes dálnici. Zítra jedou ještě blíž tak možná pokud tak uapichnu v práci v čas tak je uvidím na dojezdovém kopci.
    CUKI
    CUKI --- ---
    JONAS3: Aby jsme si rozuměli, já tě kvůli tomu neberu nutně za antisemitu. Prostě je pro tebe ten závod důležitější, já to chápu. Chtěl jsem jen poukázat na to, že prostě organizátor moc možností jak to vyřešit nemá. Myslím že to dopadlo vlastně poměrně dobře a bez konfliktu.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CUKI: ano můžeme si tady vyměňovat tisíc příspěvků po kterých se oba ještě víc utvrdíme ve svém názoru, ale to je zase v cykloauditku offtopic
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam